Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
504
6.8.13 20:19

@x-katharine kočičko, vy se máte, já už to chci mít taky za sebou. Teď jsi 37tt, že? Vzorek se ztratil? To jsou věci, třeba se ještě někde najde. A když ne, tak snad bude vše ok. Budu na Tebe myslet, hlavně písni, kdyby Verůnka vykoukla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.8.13 20:25

@Ari86 37+2, Terku jsem rodila přesně tenhle termín. Ztratil, do laborky nedošel, musel se udělat novej. Napíšu, neboj ;) Cervix skóre už mám 6-7 tak jsem zvědavá, kdy to přijde :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.8.13 08:18

Ahojda kocky, no hlavne pak dejte vedet :) ja byla taky na kontrole, vse je v poradku i pres to me tvrdnuti, tak jsem rada. jo to teplo je narocne, kdyby bylo slunicko a 25°C bohate by to stacilo, myslim, ze by byli vsici spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.8.13 09:39

Od pátku by snad mělo být trochu lepší počasí a příští týden teploty spadnou :-) Koukala jsem, že bude dokonce kolem 21 stupňů :-) Sice bude asi pršet, ale je mi to úplně jedno. Hlavně, že se trochu schladíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.8.13 10:13

Taky jsem se divala na predpoved. my teda zrovna jedeme na vikend pryc a pod stan, teda s tim ze ja budu mit moznost spat v posteli ;) uvidime jak me to bude vyhovovat. tak klido at je pod mrakem, ale prset by zas nemuselo :lol: no nejsem ja vybirava??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
7.8.13 12:24

@Schara nejsi vybíravá, taky nechci, aby pršelo, stačí, když bude polojasno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.8.13 12:55

@Ari86 ufff se mi ulevilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
7.8.13 20:50

Klidně může být i pod mrakem ale nepršet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.8.13 19:01

Ahojky holky, tak jak se máte? Konečně se nám ochladilo, tak už je to paráda.. :P
Chci se zeptat, jestli pořizujete monitor dechu? Já pořád váhám, protože ségry malá spí v posteli a do postýlky vůbec nechce.. :D Tak přemýšlím, že pokud bude náš chlapeček stejný, tak mi bude monitor k ničemu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.8.13 19:24

@MonaK147 ahoj, my ho budeme mit pujceny :) a mozna by me nektere za to ukamenovaly, ale ja kdyz videla kolik znamych melo pak problem ditko z postele dostat i ve trech letech, tak u nas tedy bude spat v postylce dej se co dej :) ale i kdybych nemela moznost ho pujcit, tak bysme ho urco poridili. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.8.13 20:25

@Schara Já si ho nemám od koho půjčit, takže budu muset koupit.. Nejvíc se mi líbí ty od Tomy.. Tak ještě kouknu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.8.13 20:28

@MonaK147 uz se to tu psalo, neni moznost pujceni v porodnici? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
11.8.13 20:33

@Schara Já vím, ale půjčovné je prý skoro stejné jako nový monitor..a já jsem taková, že nemám moc ráda „použité“ věci..hlavně elektro a tak.. :) Vím, že to mají asi nějak ošetřené, ale já se prostě bojím, si takovou věc půjčit.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
11.8.13 20:39

@MonaK147 chapu, ale muzes si ho koupit a popr. pak prodat… i kdyz asi pod cenou, kterou jsi ho koupila ty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
11.8.13 23:15

@Schara jsem stejnýho názoru jako ty, prcka v posteli nechci ani vidět, radši to oželím toho tvorečka ta nemít než pak ho to odnaučovat. @MonaK147 taky jsem ho nechtěla pořizovat ale potom co furt někde slyším že h každá raději kupuje tak jsem znervoznila a koupila taky, ale já ho koupila od paní výhodně za 1600 z 2500 a ještě se zárukou tak jsem spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí