Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ari86 no ja se mam dobre
mrnousek taky bych rekla
mam spoustu veci uz nachystanych, spoustu objednanych a tak celkove si to uzivam
mam za sebou vysetreni na cukrovku a vyslo mi to dobre, takze jsem rada. jinak mam dnes ukonceny 27.tt
a musim rict ze to docela utika
no taky az ta tva princezna vykoukne na svet, tak dej hnedka vedet
mejte se krasne
@Schara moc dekuji za prani!!! Posledni dny nebyly zrovna bajo, takze je to vytouzena odmena, mit to za sebou.
@Zezulína no jo, uz, vsak bychom v nedeli uz meli stejne termin. Na to, jak jsem od 37 tt byla na rozdypani, jsem to dotahla az na 39+4. Ale ze to byl boj ![]()
@Ari86 to teda, je to uzasna uleva! ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, nemáte náhodou některá „šílené“ svědění chodidel??? Nebo slyšela jste o tom některá? Vůbec nevím, co to je, nikdy jsem to neměla, ani na nohou nemám žádné pupínky, vyrážku, prostě nic!
Je to hrozné, zkouším to mazat, ledovat, ale nic nepomáhá!
Nohy nateklé nemám, jen prostě hrozně svědí.. ![]()
@MonaK147 zkusenost nemam, me ale desne svrbelo bricho a prsa v tehu. At ti to brzy polevi! ![]()
@x-katharine moc moc moc gratuluji. přeji hodně zdravíčka, kolik vážila? těším se na fotky ![]()
@Mishulka dekuji
mela 3 440 g a 49 cm, ale vahou spadla, tak cekame, jestli nas dnes pusti. Foto mi tu pres mobil nejde bohuzel pridat, musim az doma.
@x-katharine píše:
@Mishulka dekujimela 3 440 g a 49 cm, ale vahou spadla, tak cekame, jestli nas dnes pusti. Foto mi tu pres mobil nejde bohuzel pridat, musim az doma.
to je akorát
s fotkama nespěchej. hezky se doma zabydlete ![]()
Tak IVF nedopadlo. jdu na konzultaci. přeji všem lepší úspěch.
@beruskaevuska1 nehazej flintu do zita
to neznamena, ze kdyz se nepovedlo napoprve, ze se nepovede vubec
budu drzet pesti at se zadari co nejdrive
jo a moje znama byla taky na ivf po roce snazeni
a ke druhemu ivf nedoslo, protoze otehotnela prirozenou cestou ![]()
@Schara neházím flintu do žita. máme zamražená dvě kvalitní embrya. jdu ještě jednou tento týden na krev a na konzultaci do CAR. tak uvidíme, co mi doktor řekne a co se bude dít dál.
@Schara definitivně bude jasné že to ted nevyšlo až na konci tohoto týdne. přemýšlím, co jsem udělala špatně, co se nepovedlo… aby se to neopakovalo příště, pokud se těhu neprojeví později v tomto týdnu. ano, dvě embrya se asi budou hodit.
@beruskaevuska1 Evi, tímhle se netrap, ty za to nemůžeš, to prostě tak má zařízeno příroda
Do konce týdne na tebe moc a moc myslím, pořád tu šance je, tak moc bych ti přála, aby vám to vyšlo!!! ![]()
Teda holky, já snad 23 hodin denně kojím a v té zbylé hodině musím stihnout vše ostatní
Slíbila jsem fotečku - tady je ta naše slečna ![]()