Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@x-katharine verunka je moc hezká. každý den cítím něco v podbříšku. co to je? na to mi zatím nikdo neodpověděl. manžel to snáší špatně. o dítě se snažíme 15 měsíců a výsledek. zatím to vypadá, že ani IVF se nezadařilo. taky si dávám čas do pátku. pořád mě trochu pálí žáha a jsem unavená.
@x-katharine
Gratuluju k malé, je nádherná ![]()
Snad i my ostatni budeme mit brzy takove stesti, kdy se na tehu testu objevi dve pozitivni čárky ![]()
@x-katharine ta je uuuplne nadherna
takovej broucek roztomilej
ja byla dnes na kontrole a vse je v poradku i pres to tvrdnuti jsem nastesti stale zavrena. takze pokracuju v dopovani horcikem ![]()
@beruskaevuska1 ja myslim, ze jestli se mrnousek chyti nebo ne, ty neovlivnis. takze nemuzes rikat ze jsi udelala neco spatne.
@x-katharine je hezounkatá, až se málá doma rozkouká bude to lepší ![]()
@Schara zítra konzultace v CAR. doufám a myslím, že i říkali, že IVF číslo 2 je levnější, než když se jde poprvé. máme dvě embryjka zamražená. zatím to vyšlo asi na 25 000 Kč. peníze do toho investujeme rádi, ale… dá se investovat už přímo do výbavy pro prcka nebo prcky. uvidím, co se zítra dozvím.
Tak konzultace za mnou, krev na hcg v pátek, příští týden bud ultrazvuk pokud bude pozitivní, nebo hysterskopie pokud ne. další pokus v říjnu. jsem unavená. ještě příští týden budu na neschopence… máte rady a typy na očistění organismu? mám pár týdnů na přípravu pro další pokus. máme dvě velice kvalitní embrya.
@beruskaevuska1 budu drzet pesticky zitra na to hcg
no ja zkousela Mačingovou, ale vydrzela jsem jen 14 dni, mela jsem furt hlad i pres mega porce, ocistny to bylo azaz ![]()
@Schara omlouvám se, ale vůbec nevím co je mačingová. můžu se zeptat?
@beruskaevuska1 je to detoxikační kura dle Antonie Macingove
pohledej na netu ![]()
@Schara mám potravinové alergie. asi by to nešlo. je tam min. pět potravin co nesmím. díky za odpověd.
@beruskaevuska1 jo tak to chapu, tak to ja nic jineho neznam. Jeste jsem zkousela cinskou medicinu, ale tam jsem nezpozorovala
krom vysoke ceny ![]()
@beruskaevuska1 vím že je to těžký, hodně těžký, ale zkus to míň řešit a třeba se zadaří, mě se taky zadařilo až jsem se nato úplně vykašlala…sice jsem nechodila do Car ani na ivf, ale vím z vlastní zkušenosti že pokud je to hodně zadalabaný v palici tak je to s prominutím na hovno, my jsme se snažili rok a půl a až mi nevyšly ovu testy protože jsem měla ovulaci později a to už jsem jí netestovala, tak když jsem si řekla že je to v prčicích pač nemám ovulaci tak se ještě ten měsíc zadařilo…ale držím palečky aby kdyby se teď nezadařilo, aby se pak ti dvá drobci co máte uchytili a nepustili…
@Zezulína máme s mužem bohužel jednu smutnou jistotu. patříme ke 4 procentům párů, co jsou zdraví, nikdy nebudou mít děti přirozenou cestou. nikdo nikdy nezjistí proč to nejde. mám být v klidu ale brečím. jinak než s ivf se dětí nedočkáme.
@beruskaevuska1 tak se zkus nestresovat, třeba to fakt hodně pomůže, kdybi ti to pomohlo řeknu pořiďte si i pejska ať myslíš na něco jného, ale otázka jestli by jste chtěli nebo jestli už nemáte…
@Zezulína Pejska ted nemáme, ale plánujeme ho na příští rok. chceme oplotit náš pozemek kolem domu, aby se mohl proběhnout. máme dvorek, menší zahrádku, kde je jen trávník a pár stromů, pro psa na proběhnutí docela dobré. aby nebyl závislý jen na procházkách. dva dny před odběrem vajíček jsem jednomu člověku řekla, že si chceme pořídit pejska. dostala jsem radu, at máme raději děti. ten člověk neví čím s mužem procházíme, že máme za sebou IVF, o kterém ani nevíme jak dopadlo. takže doufám, že příští rok bude mimi nebo miminka i pejsek. mám alergii na kočičí srst, na psí ne. podle včerejší informace pana doktora máme dvě velice kvalitní embrya zamražená, takže bychom nemuseli absolvovat proces odběrů my dva s mužem, což je fajn. dva týdny injekcí do břicha, léky, atd. mi neudělaly zrovna dobře.