Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
610
27.7.13 21:06

Holky používáte některá vzhlčovač vzduchu?
měli jsme po původních majitelích ve sklepe straší ale jede dovře, akorát by mě zajímalo do jaké výšky ho dát aby ta mlha měla co největší využití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.8.13 21:49

Tak co, holky, jak zvládáte další vlnu veder? U nás už se to asi chystá :oops: I po poslední kontrole mi paní doktorka moc času nedávala, ale doufala, že v úterý ještě přijdu. Dneska mi je ale fakt hodně divně, po obědě i dost silní poslíčci, tak jsem zvědavá, jak dlouho budu ještě 2v1 :oops: Zítra začínám 37 týden, těm našim holkám se u mě prostě vyloženě nelíbí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.8.13 21:58

Ahojky holky, přidávám se ke Kačce, ráno jsem měla dost silné poslíčky (asi :-) ) poslední hodinu po 12 minutách. Normálně jsem to začala sledovat. Přes den celkem pohoda a asi před hodinou jsem na záchodě zjistila, že mi odešla hlenová zátka. Takový obrovský kus hlenu. Nebo si aspoň myslím, dle jiných diskuzí, že to bude ona… Tak jsem zvědavá, jak dlouho tam ta naše holka vydrží. Ale na to, že už dva měsíce nás dr. straší s předčasným porodem, jsme to vydržely dlouho :-) Jinak zítra začínám 35tt.

Jak se mají ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.8.13 22:03

@Ari86 Týýýýjo holka, neblbni, ještě alespoň týden vydrž :oops: Tak to na tebe budu celou noc myslet!!! Hele, asi blbá otázka, ale musí hlenová zátka být narůžovělá, jak se všude píše? Já od odpoledne mám takovej hlenovitej výtok a před chvílí jsem přemýšlela, jestli to souvisí s porodem, nebo jestli to je „zas jen další výtok“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.8.13 22:07

@x-katharine kočičko, četla jsem na netu, že může být průhledná, ani krev nemusí být součástí… posílám nějaké dva odkazy http://www.apolinar.cz/…/as_rady.htm
 http://www.naseporodnice.cz/…ve-zatky.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.8.13 22:08

@Ari86 Jdu na ně kouknout, ale nepotěšila jsi mě, víš to??? :twisted: Já mám ve vaně orchideje, tak doufám, že dneska rodit ještě nebudem, musím je ráno, až okapou, ještě odnosit na okna, muž neví, která patří do kterého květináče :mrgreen: a v úterý jsem teprv měla mít výsledky na streptokoka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.8.13 22:12

@x-katharine to mě mrzí, ne že se budeš s orchidejemi koupat :-) No, já zase nemám všechny věci do porodnice, ale co, ono se to nezblázní. A já doufám, že tam ještě vydrží. Já jdu taky na KO v úterý, ale ještě mi žádný test na streptokoka nedělali. Sousedce dávali ATB na porodním sále. Musela dvě hodiny čekat než zaberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.8.13 22:14

@Ari86 když já je právěže vůbec nemůžu, mám jednou alergii a to na antibiotika, bohužel na většinu. Ve čtvrtek mi říkal obvoďák, že je nemůžu, tak uvidíme no. Já už mám tašky v autě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.8.13 22:16

@x-katharine tak ty jsi rychlík s těmi taškami. Já ji mám v šatně nachystanou s tím, co jsem nakoupila. Zbytek někdo když tak přinese. Jůůů, tak to je pěkně blbé s tou alergií na ATB. Já mám jen na pelyněk a ambrózii… To dáme ještě aspoň týden, co Ty na to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.8.13 22:19

@Ari86 Mě stačí do úterý. My teď hodně cestujeme, respektive jezdíme pár km na bazén, tak kdyby náhodou, tak ať se proto nemusíme vracet :oops: Kočko, myslím na tebe a držím moc pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
3.8.13 22:20

@x-katharine držte se holky a utíkejte spinkat. Já nejsem vůbec unavená a moc toho nenaspím, v tom vedru mi to nějak nejde. Ale jinak se cítím celkem dobře. Až na poslední dva dny, bylo mi strašně špatně od žaludku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.8.13 15:14

No holky ahoj, koukam, ze se bude kazdou chvili rodit :)tak budu drzet pesticky at vse probehne hladce :)

jinak ja to vedro snasim blbe. i kdyz vcera jsem se na chate rochnila v bazenu, tak to uslo :) ja mam zase obdobi, kdy mam jakoby ms bolesti, takze mrnous asi roste. ja mam totiz pocit ze me bricho roste skokove :) jinak me hezky okopkava, tak si to uziva, zatim to totiz vubec neboli :) jinak uz mame kocarek, peknej, zeleno cernej Camarelo Malaga… jsem z nej uplne nadsena :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
5.8.13 10:29

@Schara Ahojky, doufám, že se ještě rodit nebude :-) To je super, že už máš kočárek, hlavně, že z něj máš radost :-) Vedro snad v pátek na nějakou chvíli ustane. Někde jsem zaslechla, že 14 dní by mělo být lépe a vedro zase až na konci srpna. Užívej si kopání prcka, naše malá taky pořádně kope, ale vůbec to nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
6.8.13 16:25

Ahojky holky, tak po dnešní kontrole v ok. Až na to vedro, v Praze je opravdu na umření :-( Ale to asi všude… Byla jsem i u mamky na UZ a malá má cca 2,5kg. Další poradna za 14 dní, snad bude trochu přijatelnější počasí.

Co ostatní, jak jste na tom? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
6.8.13 18:44

@Ari86 u nás to paní doktorka vidí na pátek :mrgreen: hlavně se ztratil vzorek na streptokoka, tak mi dělali nový stěr a uvidíme, jestli bude dřív výsledek, nebo Verunka :twisted: ale jinak teplo je fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, bez bazénu bych asi nepřežila :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí