Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2423
5.7.13 21:15

@hankamisa ahoj! ja brala proveru, ale pomohla jen prvni mesic :-( jelikoz u me vubec neprobiha ovulace a telo nevytvari vajicka tak nas ceka IVF, cekame jeste na jedny testy a muzem jit do toho. tak se moc tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 21:29

Holky moc děkujeme! :andel:
Tobiášek už má 3 týdny - 50 cm a 3,25 kg. Mlíčko od maminky mu moc chutná :D Až mám někdy obavy, že se z něj stává otesánek :mrgreen: Ale hlavní je, že krásně roste!

Přeju příjemné těhotenství :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
7.7.13 14:05

@ema.karolinka Gratuluji k vašemu štěstíčku, je nádherný :potlesk: :kytka:

Ahoj holky, zase se hlásím po delší odmlce. Snad jste tu všechny i s vašimi drobky v pořádku a snažilky že se nevzdávají :palec: :dance: Já jsem první týden doma a už se kopu do zadku :lol: ale v práci už bych asi dál nezvládala, je to tak akorát, už mě bříško začíná zmáhat… Posílám aktuální fotku bříška :pankac: Jinak jsem před dvěma týdny měla velký UZ a vše je v pořádku, malá měla asi 1700g a prý bude mít dlouhý nohy, když jí dr. přeměřoval stehýnka :-) tak to bude po mně, já jsem taky dlouhá čára (180cm) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
7.7.13 19:44

@ninaj Jani, moc ti to sluší!!! Bříško máš krásný, jen bych ti asi půlku toho mýho přidala, já už ho sotva nosím, přibrala jsem 6 kg zatím, ale mám pocit, že musím každým dnem prasknout. Hodně mě to už zmáhá, do toho ta naše malá čertice, nemůžu se dočkat, až budu vozit kočárek :andel: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.7.13 07:50

Ahojda holky :) se vam to rapidne krati ;) nas dneska ceka utz, jedeme vecer na 3D, tak se tesim jako mala holka, az toho naseho mrnouska uvidime :)

@ninaj moc pekne brisko, me zacina teprve ted neco poradne vykkukovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.7.13 10:54

Ahojda holky :) tak my za sebou mame utz ve 3D, bylo to krasne :srdce: posilam fotecku toho naseho ufounka, me tak totiz malej trosku pripadal, ale je krasnouckej a je vse v poradku hlavne :srdce:
co vy jak snasite ty tepla, ja celkem blbe, na to jaky jsem teplomil… tak byvam ted i omdlivaci. moc ven nechodim a kdyz tak jen s lahvi vody a s nekym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.7.13 11:27

Ahoj holky já sem po dlouhé době připojená k netu.jak se máte? @ninaj moc ti to sluší :)

Ondrášek má dneska 3 měsíce a je fakt hodnoučkej zatím se to dá zvládnou, občas i s přehledem :mrgreen:

@x-katharine a co ty kočando? jak to zvládáš s pupíkem? a co malá na bříško?
přídám pár fotek dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.7.13 11:53

@Schara Krásný mimííí :potlesk: To je moc dobře, že je vše v naprostém pořádku!!! Tepla nic moc, taky mám teplíčko ráda, ale teď to nejlíp zvládám, když můžu být na zahrádce v pergolce, hezky ve stínu, hovět si v houpajdě, ale doma je to bednu, to jsem jak po kocovině, není mi moc dobře :zed:

@Mishulka Kluci jsou úžasní, krásné fotečky!!! Téda tak to jsi šťastná matka, když je Ondrášek hodňoučkej, já se bojím, že na nás za pár měsíců vykoukne ještě větší čertidlo, než je Terča :mrgreen: Mimochodem - máte bombovou klec, máte křečka? Já o něm uvažovala Terče, ale představa, že se teď ještě starám o další zvíře, byť tak nenáročný, už melu z posledního… blbě se mi jí, asi jak už má žaludek málo místa. Taky většinou ráno zase zvracím, nemůžu se dočkat, až budu za 7 týdnů vozit kočárek, i když je to pro mě teda úplně nepředstavitelná doba :cert: :mrgreen: Terča s pupíkem jakž takž, někdy to dá dost hlídání, aby mi na něj nehupsla, někdy je nešťastná, že nechce miminko, někdy se ptá, kdy už miminko bude, snad to nějak zvládneme :) Opatrujte se a ať jsou kluci nadále hodní!!! Krásné léto!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
9.7.13 16:45

No Ondrášek je sice hodnej, ale zato mireček je fakt pěknej zmetek, když to tak napíšu :oops:,ale co… jj máme křečka, no musím běžet MIreček mi počůral gauč, tak to dopíšu jindy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
9.7.13 17:48

@Mishulka Jé, holka, tak to se fakt nenudíš!!! Tak se drž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
12.7.13 21:10

Ahojte holky, nebudete některá prodávat monitor dechu? přemýšlím teda jestli ho vůbec kupovat tak mi můžete napsat i svůj názor na něj, klidně bych brala ten pod matraci klasický, klidně i se dvěma podložkama nebo ještě jsem viděla že jsou monitory jako klipy na plínečku, ale pokud možno tak se zárukou, ale zas vám tady se dá věřit tak bych klidně koupila po záruce ale tak po jednom dítěti…děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.7.13 21:23

@Zezulína Já se obávám, že sháníš na špatným místě - většina z nás má teprv před porodem a ty naše dvě mamči mají prcka ještě moc malého, na to, aby prodaly, pokud používají. Nepůjčují ho v porodnici, kde chceš rodit? U nás ho půjčují - za úplatu, ale pořád vyjde levněji, než kupovat nový. Pokud porodnice půjčuje, přijde mi to jako dobrý nápad, než shánět po bazárkách, tam je záruka, že je funkční a pokud ne, tak by mělo být na té nemocnici zajistit náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
12.7.13 21:26

@x-katharine jj v porodnici to půjčujou, ale přemýšlím právě jestli půjčit nebo koupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.7.13 21:00

@Zezulína V tomhle neporadím, u Terči jsem monitor vůbec neměla a to byla nedonošenec a vše v pořádku. Ale kamarádka, která ho používala, si chválila, že mohla klidně spát a věděla, že malej dýchá. To já v noci furt poslouchala, jestli ji uslyším dýchat, takže na to je to určitě dobrý. Ale taky říkala, že parkrát houkaly jako planej poplach, toho se docela bojím. Byla bych z toho na mrtvici. I když je pravda, že půjčení tentokráte zvažuju, už musím svůj čas dělit mezi dvě, když bude menší spát, budu s tou starší, takže si monitor tentokrát asi půjčím pro jistotu. Alespoň na první tři měsíce. Mě štve ta vysoká pořizovací cena, i když je pravda, že pokud to má zachránit miminku život, tak by člověk asi investoval cokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
16.7.13 09:08

Já bych rozozmějšlela podle zdravotního stavu mimča, některým se to doporučuje pokud mají problém s dýcháním. pokud bude mimčo v poho nechala bych to být. ale rozhodnutí je samozřejmě na tobě. zkus se podívat do bazárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí