Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
12.6.13 19:14

Holky, já zase slyšela, že jde vzít si s sebou citron, aby to nebylo tak sladký, měla jsem, ale nepomohlo to. Udržela jsem to sice dýl, jak u Terky, ale ven to šlo tak jako tak. Takže teď se modlím, aby bylo všechno v cajku a cukrovku jsem neměla, prcek rostl tak, jak má. Na jednu stranu jsem ráda, sladký mi teď moc chutná a bez zrmzliny si to neumím představit to léto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.6.13 20:26

V Motole jsem dostala lísteček, že si s sebou mám vzít buď černý nebo ovocný hořký čaj (250ml), a že si do něj můžu dát citrón. Přijít v 7.30, tak snad to ráno bez snídaně přežiju, což teda bude hrůza. Ale mělo by to být snad v pohodě. Za poslední měsíc jsme přibrali jen necelé kilo. Ještě mít cukrovku, tak to by mě asi zabilo, jak píše Kačka, bez zmrzliny bych to nedala :-) Jen abych vydržela ty dvě hodiny to udržet a nemusela tam znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
12.6.13 20:42

@Ari86 koči, nevím, jak u vás, ale u nás už znova nezvou. Podle mě i moc šancí, že když to nedáš jednou, dáš to příště, není. Hlavně si s sebou vem něco ke čtení, aby ti to utíkalo, budu na tebe moc myslet!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
13.6.13 07:09

@x-katharine tak to je dobře, že nezvou dvakrát :-) Kočičko, vezmu si knížku a tablet. Normálně se mnou chodí Tom i do poradny a povídá si se mnou, ale v pondělí jde zrovna ve stejný čas k zubaři. Dneska letím na to EKG k obvodní a pak k mamce připravit bráchovi nějakou českou kuchyni, vrací se v noci z Maroka a volal, že chce řízek :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.6.13 08:59

@Ari86 Ať žije odpočinkový režim, co? :mrgreen: Tak ať ti to dobře dopadne u doktora a šťastné shledání s bráškou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.6.13 17:26

@Zezulína ono jak komu to vadí, ten kdo nesladí vůbec mívá problémy… je to fakt dost cukru ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.6.13 17:29

@x-katharine jo to se vetsinou nezve. ale me to prijde zbytecne tyrani :) dle me by stacila glykemie na lacno a pak treba hodinu po jídle jak to vypada ;) ale nejsme doktori, tak to musime respektovat.
@Ari86 ten citronek si tam dej, nebude to tak brrr sladky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
13.6.13 18:57

Ahojky holky. omlouvám se, že vám sem lezu ale scháním radu. snažíme se o mimi zatím marně. mé tělo nechce fungovat. nebere nebo nebrala některá z vás estrofem a proveru?mám ji předepsanou a scháním zkušenosti komu pomohla či nepomohla. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
13.6.13 19:03

@hankamisa o 5 mimi?
to vás obdivuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
13.6.13 19:04

@hankamisa ahoj. nebrala jsem nic takoveho, taky me telo obcas vynechalo, sem tam anovulak, sem tam krasnej cyklus… snazila jsem se ho srovnat gynexem, poprve nic a podruhe pomohl. ale treba to byla jen nahoda… preju hodne stesticka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.6.13 19:05

@Schara Pro mě to teda rozhodně týrání bylo :cert: :mrgreen: Měla jsem s sebou i citron, ale neudržela jsem to v sobě ani půl hoďky. Ale znám holčiny, co to dají úplně v pohodě a moc je za to obdivuju!!!

@hankamisa Já zkušenosti nemám, moc držím pěsti, ať se tvé problémy brzy vyřeší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7312
13.6.13 19:10

Holky dík za snahu :) snad někdo někde poradí.
@Zezulína - bylo by páté ale bohužel bude jen třetí, jestli se někdy zadaří. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
13.6.13 19:21

@hankamisa aha tak to mě mrzí tak hlavně ať se brzo zadaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
13.6.13 20:58

Kubišta se už klube :-D

Holky tak se jdu pochlubit jak se už zakulacuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
13.6.13 21:11

@Zezulína Hezky se ti bříško kulatí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie