Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, já zase slyšela, že jde vzít si s sebou citron, aby to nebylo tak sladký, měla jsem, ale nepomohlo to. Udržela jsem to sice dýl, jak u Terky, ale ven to šlo tak jako tak. Takže teď se modlím, aby bylo všechno v cajku a cukrovku jsem neměla, prcek rostl tak, jak má. Na jednu stranu jsem ráda, sladký mi teď moc chutná a bez zrmzliny si to neumím představit to léto ![]()
V Motole jsem dostala lísteček, že si s sebou mám vzít buď černý nebo ovocný hořký čaj (250ml), a že si do něj můžu dát citrón. Přijít v 7.30, tak snad to ráno bez snídaně přežiju, což teda bude hrůza. Ale mělo by to být snad v pohodě. Za poslední měsíc jsme přibrali jen necelé kilo. Ještě mít cukrovku, tak to by mě asi zabilo, jak píše Kačka, bez zmrzliny bych to nedala
Jen abych vydržela ty dvě hodiny to udržet a nemusela tam znovu.
@Ari86 koči, nevím, jak u vás, ale u nás už znova nezvou. Podle mě i moc šancí, že když to nedáš jednou, dáš to příště, není. Hlavně si s sebou vem něco ke čtení, aby ti to utíkalo, budu na tebe moc myslet!!!
@x-katharine tak to je dobře, že nezvou dvakrát
Kočičko, vezmu si knížku a tablet. Normálně se mnou chodí Tom i do poradny a povídá si se mnou, ale v pondělí jde zrovna ve stejný čas k zubaři. Dneska letím na to EKG k obvodní a pak k mamce připravit bráchovi nějakou českou kuchyni, vrací se v noci z Maroka a volal, že chce řízek ![]()
@Ari86 Ať žije odpočinkový režim, co?
Tak ať ti to dobře dopadne u doktora a šťastné shledání s bráškou ![]()
@Zezulína ono jak komu to vadí, ten kdo nesladí vůbec mívá problémy… je to fakt dost cukru ![]()
@x-katharine jo to se vetsinou nezve. ale me to prijde zbytecne tyrani
dle me by stacila glykemie na lacno a pak treba hodinu po jídle jak to vypada
ale nejsme doktori, tak to musime respektovat.
@Ari86 ten citronek si tam dej, nebude to tak brrr sladky ![]()
Ahojky holky. omlouvám se, že vám sem lezu ale scháním radu. snažíme se o mimi zatím marně. mé tělo nechce fungovat. nebere nebo nebrala některá z vás estrofem a proveru?mám ji předepsanou a scháním zkušenosti komu pomohla či nepomohla. díky
@hankamisa ahoj. nebrala jsem nic takoveho, taky me telo obcas vynechalo, sem tam anovulak, sem tam krasnej cyklus… snazila jsem se ho srovnat gynexem, poprve nic a podruhe pomohl. ale treba to byla jen nahoda… preju hodne stesticka ![]()
@Schara Pro mě to teda rozhodně týrání bylo
Měla jsem s sebou i citron, ale neudržela jsem to v sobě ani půl hoďky. Ale znám holčiny, co to dají úplně v pohodě a moc je za to obdivuju!!!
@hankamisa Já zkušenosti nemám, moc držím pěsti, ať se tvé problémy brzy vyřeší ![]()
Holky dík za snahu
snad někdo někde poradí.
@Zezulína - bylo by páté ale bohužel bude jen třetí, jestli se někdy zadaří. ![]()
Holky tak se jdu pochlubit jak se už zakulacuju…