Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zezulína S tím se nedá jinak, než souhlasit, tam by se to těhulkovalo úplně jinak, než v Čechách ![]()
@x-katharine to jo ale úplně v létě když je sezona tak to bych tam těhule být nechtěla…ale jinak bych se tam odstěhovala na furt…
Ahojky holky, včera jsem byla v poradně a pan doktor nás vůbec nepotěšil. Naordinoval nám klidový režim, protože CS máme 2-3, hrdlo zkrácené, polotuhé, ale zatím zavřené, klenby lehce sníženy a děloha dráždivá. Hlavičku má malá nacpanou úplně dole, prý jako těsně před porodem. Takže pokud prý nechceme mít nedonošence, tak musíme být v klidu. Zatím teda nemám zakázané nic konkrétně i ven můžu, ale stejně se tak trochu bojím. Na KO za 3.týdny se prý uvidí, jestli to bude horší, tak mě strašil, že si mě tam nechá
A to bych nerada. Pak jsme byli i s přítelem u mamky na UZ. Malá tam řádila a má cca 1071g. Snad jste na tom lépe než my. ![]()
@Ari86 ajaj tak odpočívat a nic moc nedělat, já jsem v pondělí byla na kontrole na gyndě a v úterý na genetice a všechno máme ok, tak jsem spokojená jak želva…malej má 396g, asi je to jen orientačně ale sestřenka je o 14 dní míň těhotná a malej má 410g, tak nevím, ale mě to nevadí já chci malinký miminko tak doufám že se mi to splní a malej nebude po mamince jak malý slůně…
@Zezulína to je dobře, že je vše ok. Jsou to jen váhové odhady, +/- nějaké gramy, tak se neboj, určitě má správnou váhu…
@Ari86 jo to já se nebojím…ale raději bych malinký miminko tak uvidíme jestli nebudu mít malinký slůně…jsem v půlce, někdy se mi zdá že to letí někdy zas že se to táhne, už bych malýho chtěla mít u sebe…
Taky bych chtěla menší miminko, už mi i řekli, že by malá neměla mít víc jak 3kg, tak uvidíme
Řekla bych, že se to spíš táhne, teda aspoň mě ano. Snad to přes to léto uteče rychleji… Když jsem se narodila já, měla jsem 2,78kg a 48cm.
Ahojda holky
tak se Ari86 pekne setri. ja byla na KO vcera. tvrdne me bricho, vyfasla jsem magnosolv a pokud to neprestane, tak si vyslouzim neschopenku. jinak se mam setrit prej. tak se setrim
jinak koncim pomalinku 17.tyden ![]()
@Schara Ahojky, tak to se taky šetři, břicho mi tvrdne už dýl, ale teď je to horší, taky si zítra musím zaběhnout koupit MagneB6. Jdu k praktický na EKG a internu, tak to vezmu cestou. v pondělí pak na oGTT to už budeme 28tt.
@Ari86 ogtt zvladnes
vem si sebou vlazny caj a rekni ze to chces rozpustit v nem
je to lepsi jak voda studena, kor po ranu na lacno
brrr asi bych si vzala nejakej tehu caj a nebo slaby cerny
jinak tedy setreni zdar ![]()
Aha už vím, a to jde že by to rozpustily v něčem jiném než v samotné vodě?
@Schara tak mě holky na netu psaly že u nás v Olomouci to nejde, že se to musí vypít tak jak to dají oni, ale prý to není žádná hrůza…