Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
7.6.13 21:32

@Zezulína S tím se nedá jinak, než souhlasit, tam by se to těhulkovalo úplně jinak, než v Čechách :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
7.6.13 22:08

@x-katharine to jo ale úplně v létě když je sezona tak to bych tam těhule být nechtěla…ale jinak bych se tam odstěhovala na furt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.6.13 08:30

Ahojky holky, včera jsem byla v poradně a pan doktor nás vůbec nepotěšil. Naordinoval nám klidový režim, protože CS máme 2-3, hrdlo zkrácené, polotuhé, ale zatím zavřené, klenby lehce sníženy a děloha dráždivá. Hlavičku má malá nacpanou úplně dole, prý jako těsně před porodem. Takže pokud prý nechceme mít nedonošence, tak musíme být v klidu. Zatím teda nemám zakázané nic konkrétně i ven můžu, ale stejně se tak trochu bojím. Na KO za 3.týdny se prý uvidí, jestli to bude horší, tak mě strašil, že si mě tam nechá :-( A to bych nerada. Pak jsme byli i s přítelem u mamky na UZ. Malá tam řádila a má cca 1071g. Snad jste na tom lépe než my. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
12.6.13 09:48

@Ari86 ajaj tak odpočívat a nic moc nedělat, já jsem v pondělí byla na kontrole na gyndě a v úterý na genetice a všechno máme ok, tak jsem spokojená jak želva…malej má 396g, asi je to jen orientačně ale sestřenka je o 14 dní míň těhotná a malej má 410g, tak nevím, ale mě to nevadí já chci malinký miminko tak doufám že se mi to splní a malej nebude po mamince jak malý slůně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.6.13 10:04

@Zezulína to je dobře, že je vše ok. Jsou to jen váhové odhady, +/- nějaké gramy, tak se neboj, určitě má správnou váhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
12.6.13 10:56

@Ari86 jo to já se nebojím…ale raději bych malinký miminko tak uvidíme jestli nebudu mít malinký slůně…jsem v půlce, někdy se mi zdá že to letí někdy zas že se to táhne, už bych malýho chtěla mít u sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.6.13 14:07

Taky bych chtěla menší miminko, už mi i řekli, že by malá neměla mít víc jak 3kg, tak uvidíme :-) Řekla bych, že se to spíš táhne, teda aspoň mě ano. Snad to přes to léto uteče rychleji… Když jsem se narodila já, měla jsem 2,78kg a 48cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.6.13 16:09

Ahojda holky :) tak se Ari86 pekne setri. ja byla na KO vcera. tvrdne me bricho, vyfasla jsem magnosolv a pokud to neprestane, tak si vyslouzim neschopenku. jinak se mam setrit prej. tak se setrim :) jinak koncim pomalinku 17.tyden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.6.13 17:40

@Schara Ahojky, tak to se taky šetři, břicho mi tvrdne už dýl, ale teď je to horší, taky si zítra musím zaběhnout koupit MagneB6. Jdu k praktický na EKG a internu, tak to vezmu cestou. v pondělí pak na oGTT to už budeme 28tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.6.13 18:29

@Ari86 ogtt zvladnes :) vem si sebou vlazny caj a rekni ze to chces rozpustit v nem :) je to lepsi jak voda studena, kor po ranu na lacno :) brrr asi bych si vzala nejakej tehu caj a nebo slaby cerny ;) jinak tedy setreni zdar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
12.6.13 18:30

@Schara co je to OGTT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.6.13 18:31

Test na cukrovku :) taky te ceka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
12.6.13 18:31

Aha už vím, a to jde že by to rozpustily v něčem jiném než v samotné vodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.6.13 18:36

Ano :) v tom vlaznem cajiku, myslim 300-350ml ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
12.6.13 18:54

@Schara tak mě holky na netu psaly že u nás v Olomouci to nejde, že se to musí vypít tak jak to dají oni, ale prý to není žádná hrůza…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí