Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jojo to jsem
žijeme spolu s přítelem hned od začátku spolu, takže si připadám i starší ![]()
Snažím se s tím nezabývat, ale občas mě přepadnou myšlenky co by, kdyby..
jj, to mně napadají taky, zvlášť, když vždycky pročítám diskuze o postižených dětech a takové… v těhotensvtí jsem blbec vlezla na stránky o mrtvých dětech, jsem si tehdy pobrečela a zakázala si tam chodit. On ten strach o děti je na mateřství to jediné mínus, které jsem zatím našla. ![]()
Ahoj holky, o druhé miminko se taky chceme začít snažit od léta 2011. První dítko nám klaplo v podstatě na první pokus, tak jsem zvědavá jak nám to půjde podruhé
.
Ahoj Timuro, koukám, že máte ještě vlastně miminko
Nám to taky vyšlo na první pokus, tak jsem zvědavá, jak to bude na ten druhý.
Timura píše:
Ahoj holky, o druhé miminko se taky chceme začít snažit od léta 2011. První dítko nám klaplo v podstatě na první pokus, tak jsem zvědavá jak nám to půjde podruhé.
Nám se první povedlo nečekaně přes antiko
Tak jsem zvědavá jak to půjde s druhým
![]()
jo Calibrum to bylo ![]()
Janičko nevím co je na tom pravdy že se po vitamínech rodí větší děti,ale u mě to tak nebylo.U prvního jsem je brala neměl ani 3,5kg a u druhého ne a měl přes 4kg ![]()
A gratuluju k řidičáku. ![]()
Já už ho mám 11 let,ale jezdím jen sporadicky a jen s přítelem.Ale na jaře chci na to konečně vlítnout,pač bydlíme na vesnici a už mě to obtěžuje být závislá na přítelovi.
Holky a berete antikoncepci?A kdy ji plánujete vysadit?Až než budete chtít otěhotnět nebo dřív?
Já jsem totiž teď četla že když se otěhotní první měsíc po vysazení,že je sice vyšší pravděpodobnost otěhotnění,ale taky dvojčat.A to bych teda nechtěla ![]()
Sice mate asi vsechny vic zkusenosti nez ja, ale slysela jsem to same, ze nejvetsi pravde podobnost otehotneni je 3 mesice po vysazeni HA..Ja budu brat prasky do cervence
Kacudko já pořád kojím, takže antiko neberu. A s těma dvojčatama jsem to taky slyšela. Když vysadíš antiko, tak asi než se srovná cyklus, tak se můžou uvolnit dvě vajíčka a na dvojčátka je zaděláno ![]()
Ja jsem zacinala ridicak uz minuly rok v cervnu,kdyz jsem hledala praci tak ho po me skoro vsude chteli. Pak jsem nasla misto, kde jsem ho nepotrebovala tak jsem autoskolu trochu flakala a dodelala ho az ted. Jinak ho nejak extra nepotrebuju. Bydlim v Plzni takze si taky dojedu vsude busem, ale budu to muset trenovat hlavne ze zacatku at to nezapomenu takze 14 dni musim pockat nez mi ho vydaj a pak vyrazime na nejakej vylet ![]()
Antiko neberu.Začla jsem po 6ti nedělí,ale hodně jsem krvácela tak jsem se na to vybodla.Je to na manžílkovi ![]()
Duuupko, malé je teď 10měsíců.
kacudka: taky koketujem s myšlenkou na 3, nejlíp holky
Jinak antiko neberu. Jednak s věkem vzrůstá riziko dvojčat, a taky hned první měsíc po vysazení je zvýšené riziko, že se uvolní 2 vajíčka. Stalo se mi to při prvním otěhotnění, vysadila jsem HA a hned otěhotněla a byla to dvojčata. Pak jsem o jedno přišla a zůstala nám naše princezna.
timura: taky jsme se jednou pokusili a hned se zadařilo.
duuupka píše:
Ahoj Timuro, koukám, že máte ještě vlastně miminkoNám to taky vyšlo na první pokus, tak jsem zvědavá, jak to bude na ten druhý.
Jojo, je to ještě náš „mimísek“. Mám mateřskou na 2 roky, tak bych ráda, aby mi to pěkně navazovalo. V hloubi duše bych si přála holčičku, ale kluka taky bereme
. Hlavně aby nám to vyšlo.
Jo a antiko neberu, nedávno jsem přestala kojit a teď už se mi do ní nechce. Takže to taky nechávavám na manželovi.
já řidičák nemám vůbec a zatím po něm ani netoužím… ale třeba mně to časem donutí. ![]()