Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já antikoncepci beru, obě děti mám na první pokus po vysazení, a dost doufám, že dvojčata se mi i ted vyhnou.
Jinak budu mít natotata děti 4. ![]()
Tak by jste meli doma poradne veselo
![]()
Moje babicka je z dvojcat, slysela jsem ze je to ob generaci, nemate zkusenost,neslysely jsste nekde jaka je to pravdepodobnost?
Janicka 22 píše:
Tak by jste meli doma poradne veselo![]()
Moje babicka je z dvojcat, slysela jsem ze je to ob generaci, nemate zkusenost,neslysely jsste nekde jaka je to pravdepodobnost?
Bývá to ob generaci,ale to by znamenalo,že babičky dítě by mělo mít dvojčata.
Jaká je pravděpodobnost nevím,aletakových případů znám hodně. ![]()
Janicka22: rodové dispozice k vícerčatům jsou zanedbatelné, jinak u žen jsou genetické předpoklady mírně „přitěžující,“ muž své genetické dispozice k vícerčatům pouze předává svým dětem, na jeho ženu to vliv nemá. Taky máme u předků dvojčata.
Jinak daleko rizikovější je vzrůstající věk matky, díky vyšším hormonálním hladinám a vysazení HA, obvykle 1.-3.měsíc je nejrizikovější pro vícerčata.
Ja to taky cely den kontroluju, jestli se tu neco deje.
Jak si budete uzivat vikend
?
No my asi budeme zavření doma,Tobík má neštovice.Možná ho nechám ale doma,vezmu Domču a pojedeme aspoň za našima na chalupu.Ještě uvidím.
já ani nevím,jsem se nedívala na zprávy.
A co máš ty v plánu?
Ja zitra jedu se segrou k jeji kamaradce, ma 2 deti, 5let a 9 mesicu tak si aspon pochovam a vecer pujdem nekam pit a v nedeli se zas pomalu pripravovat do prace ![]()
Ahoj, tak já se hlásím, že jsem nakoukla. Přes den ani moc nezapínám počítač, když to není nutné, protože dítko hned chce pohádku. A taky nám onemocněl táta, takže víkend hodlám jen přežít… ![]()
Ajeje, tak to nezavim.. Muj pritel kdyz je „nemocnej“ tak je to katastofa ![]()
Ahoj holky,
Tak já si víkend užiju.Tchánovci si vezmou malýho na výlet a přespí u nich.A já si v neděli skočím ke kamarádce kadeřnici ![]()
A jakou zmenu mas v planu?
Ja jdu v utery a premyslela jsem o nejake velke zmene, ale mam strach tak zustanu asi u staryho ucesu