Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andrejka88 píše:
To je klidně možné, ale taky to tak vůbec být nemuselo. Mohly to udělat jen hormony, nachlazení, cokoliv… Pokud to však bylo ono, tak buď ráda, že o ničem nevíš, nemáš žádné komplikace a hoď to za hlavu. Teď už se to stejně nijak nedozvíš. Určitě to brzy vyjde, třeba už to vyšlo
Kamarádka otěhotněla okamžitě po samovolném potratu, prtz tělo je prý plné hormonů a říká se, že je tzv. „pohnojeno“
delinka4 píše:Andrejka88 píše:Jo takle…no ja nad tim prave premyslim..protoze mi prijde divny,ze jsem mela to zpozdeni tech pet dni..jinak to mam prave prsne po 28…a to co me cekalo po tom 5tidennim zpozdni bylo neco hroznyho…hotova spoust…tak prave premyslim jestli to nemohlo byt neco podobnyho jako u teb evis..ale ja na gynde vubec nebyla…a pak uz jsem ani netestila…tak nevim ..ale ted uz to resit nebudu..Mesic ubehnul tak uvidim co mi vyleze na testu ted o vikendu a nebojestli to rovno dostanu…
V pohodě, to vůbec nevadíJá jsem si dělala test hned 3. den vynechání MS, prtz mi celý život chodí jako hodinky, opravdu skoro na hodinu přesně
Takže při vynechání jsem hned věděla, která bije. Někdo to má rozházené, tak ani neví, že je těhu. Byla jsem objednaná na UZ až na dnešek, ale minulou neděli jsem začala krvácet a v pondělí na UZ mi řekla, že je to začátek těhu, ale podle klesající Hcg bylo vidět, že to odejde a taky odešlo. Ale už je to dobrý, už jen mírně špiním a psychika se hodně rychle vzpamatovala
S manželem se moc těšíme na nové snažení. Prý tak končí 1/3 všech prvních těhotenství, tak teď už nám to snad vyjde lépe
Jsme mladí a zdraví, tak to by v tom byl
delinka4 píše:
jee…promin tedka to tam ctu…ze ti to rekla az na gynde…nezlob se…![]()
Je tak to si me tedka docela potesila…ze bych se mohla fakt tak tesit na patek na dve carky…to ani nevim co bych delala…ani nevim jestli bych pripadnou informaci dokazala vydrzet nerict az pod stromecek…:o)))Ale uz tedka se bojim toho blbyho zklamani…hrozny.....
(kazda to asi zname..
nonynka8 píše:
Holky pro odlehčení nálady. Já dnes v práci za čerta![]()
Kamo kde mas mikulase????
![]()
delinka4 píše:nonynka8 píše:Kamo kde mas mikulase????
![]()
![]()
Nikdo ho dělat nechtěl, takže jsme zbyli dva čerti na ty naše zlobivky ![]()
nonynka8 píše:delinka4 píše:Nikdo ho dělat nechtěl, takže jsme zbyli dva čerti na ty naše zlobivkynonynka8 píše:Kamo kde mas mikulase????
![]()
![]()
Chtěli mě letos za anděla, ale uznejte, že já přece nemůžu být anděl ![]()
nonynka8 píše:
delinka4 píše:Andrejka88 píše:Je tak to si me tedka docela potesila…ze bych se mohla fakt tak tesit na patek na dve carky…to ani nevim co bych delala…ani nevim jestli bych pripadnou informaci dokazala vydrzet nerict az pod stromecek…:o)))Ale uz tedka se bojim toho blbyho zklamani…hrozny.....
To je klidně možné, ale taky to tak vůbec být nemuselo. Mohly to udělat jen hormony, nachlazení, cokoliv… Pokud to však bylo ono, tak buď ráda, že o ničem nevíš, nemáš žádné komplikace a hoď to za hlavu. Teď už se to stejně nijak nedozvíš. Určitě to brzy vyjde, třeba už to vyšlo
Kamarádka otěhotněla okamžitě po samovolném potratu, prtz tělo je prý plné hormonů a říká se, že je tzv. „pohnojeno“
delinka4 píše:Andrejka88 píše:Jo takle…no ja nad tim prave premyslim..protoze mi prijde divny,ze jsem mela to zpozdeni tech pet dni..jinak to mam prave prsne po 28…a to co me cekalo po tom 5tidennim zpozdni bylo neco hroznyho…hotova spoust…tak prave premyslim jestli to nemohlo byt neco podobnyho jako u teb evis..ale ja na gynde vubec nebyla…a pak uz jsem ani netestila…tak nevim ..ale ted uz to resit nebudu..Mesic ubehnul tak uvidim co mi vyleze na testu ted o vikendu a nebojestli to rovno dostanu…
V pohodě, to vůbec nevadíJá jsem si dělala test hned 3. den vynechání MS, prtz mi celý život chodí jako hodinky, opravdu skoro na hodinu přesně
Takže při vynechání jsem hned věděla, která bije. Někdo to má rozházené, tak ani neví, že je těhu. Byla jsem objednaná na UZ až na dnešek, ale minulou neděli jsem začala krvácet a v pondělí na UZ mi řekla, že je to začátek těhu, ale podle klesající Hcg bylo vidět, že to odejde a taky odešlo. Ale už je to dobrý, už jen mírně špiním a psychika se hodně rychle vzpamatovala
S manželem se moc těšíme na nové snažení. Prý tak končí 1/3 všech prvních těhotenství, tak teď už nám to snad vyjde lépe
delinka4 píše:
![]()
(kazda to asi zname..
Andrejka88 píše:
Hlavně se nenervujTo ti určitě nepomůže. A kdy máš mít MS? Já to buď nečetla nebo zapomněla
Já měla pozitivní test až 3 dny od vynechání. Mám ovulku později
delinka4 píše:Andrejka88 píše:Je tak to si me tedka docela potesila…ze bych se mohla fakt tak tesit na patek na dve carky…to ani nevim co bych delala…ani nevim jestli bych pripadnou informaci dokazala vydrzet nerict az pod stromecek…:o)))Ale uz tedka se bojim toho blbyho zklamani…hrozny.....
delinka4 píše:
![]()
(kazda to asi zname..
No ja ji cekam tedka 11.12. a chtela jsem prave zkusit testit uz v patek…zeby treba eventuelne mohl bejt nejakej malej duch…na testu…:o)))nebo ne??
Jinak víte, co jsem si nadělila na Mikuláše?
Krabici z lékárny s 5 ovu testy, kotryhelovým čajem a 5 Mamatesty (v každém jsou 2)
Vždycky jsem to kupovala po jednom testu (zatím jsem jich ani moc nestihla, posledně se nám zadařilo hned na druhý pokus
), tak jsem teď připravená v plné polní ![]()
Delinko Záleží na tom, kdy máš ovulaci. Já ji mám až 18DC a mám 28 denní cyklus, takže před MS jsem měla ještě sněho-bílo a trošku čárka se mi objevila až 31 DC (3.den po vynechání)… Takže pokud budeš mít bílo, tak ještě není nic ztraceno ![]()
Andrej teda holka ty mi zvedas vic a vic naladu…:o)))Nicmene proste uvidim jestli to dostanu nebo ne..a pak az budu neco resit…at to teda nejak uzavru…:-)tak Ti davam za ukol mi drzet palce…:-)a ja urcite dam vedet jak jsem dopadla…a budu myslet i na tebe…
Andrej, super dárek!
Něco podobného jsem si koupila já, když jsem měla v srpnu narozky. Doufám, že to splní účel !! ![]()
nonynka8 píše:
Ahojky. úžasná čertice ![]()
akorát já mám už i tak náladu docela odlehčenou. máme teď hodně zařizování, domy ty přestavby, s kocourem na veterině, zítra a ve čtvrtek zumba, ve čtvrtek ještě sádrokartonáři, v pátek pohřeb maželovy babičky
, a od pátka večer do pondělního rána jsem v práci. takže asi tak
. A to prosím mám mít cca od čtvrtka a o víkendu ty plodné dny, tak jsem na sebe zvědavá ![]()
Jinak testit se chystám až nědke kolem dvacátého. CHystáte se taky někdo touhle dobou testit? ať nejsem sama.
A hlavně vy co budete testit už dříve dejte vědět jak a co, ať to hned víme ![]()