Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
1.12.11 10:52

Myslím, že je to dobrý nápad. Nechte tomu volný průběh, užijte si vánoce a ono miminko k vám přijde samo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
1.12.11 10:58

No s tema prsama me to taky vsechnomate…protooze me treba v zivote nebolely ani pred MS ani nikddy proste…a v podstate kazda holcina popisuje jako jeden z nej priznaku bolesti prsou…tak me to trosku mrzi,ze to asi podle toho nepoznam…o)))Ty jo to uz jsou fakt blbosti nad cim premejslim…nicmene ja ocekavam MS az 10.prosince tak kez by to klaplo…byl by to i hezky darek pro dedecka k 60tinam…:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.12.11 10:58

JJ, taky si říkám. Hrozně se těším na nový rok, tenhle toho bylo na mě hrozně moc. Takže si jsem jista, že do nového roku vkročím správně a jako těhu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
1.12.11 11:13

Holky jak já nám to přeju :lol: snad nám to výjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
1.12.11 11:16

Vyjde vám to určitě!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
1.12.11 11:45

tak jsem dneska byla u doktora! Těhotenství potvrzeno a dokonce maličkému už tluče srdíčko :D Vyfasovala jsem Utrogestan a mám si koupit Femibion (ten už teda beru). Doktor říkal, že na rozdíl od minule to vypadá dobře :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
1.12.11 11:49

Jeeee gratuluju!!!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
1.12.11 12:31
Vera111 píše:
tak jsem dneska byla u doktora! Těhotenství potvrzeno a dokonce maličkému už tluče srdíčko :D Vyfasovala jsem Utrogestan a mám si koupit Femibion (ten už teda beru). Doktor říkal, že na rozdíl od minule to vypadá dobře :pankac:

Gratuluju!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
1.12.11 13:00

Moc gratuluju!!! :kytka: :potlesk:

Vera111 píše:
tak jsem dneska byla u doktora! Těhotenství potvrzeno a dokonce maličkému už tluče srdíčko :D Vyfasovala jsem Utrogestan a mám si koupit Femibion (ten už teda beru). Doktor říkal, že na rozdíl od minule to vypadá dobře :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.12.11 14:28
Vera111 píše:

moc gratuluju :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.12.11 14:55

Vera111 Taky se přidávám. A přeji, ať je vše v pořádku a mimi roste jako z vody :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.12.11 16:52
Vera111 píše:

Ahojky, tak také moc gratulujuu!! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.12.11 16:58

Ahojky, když tak pročítám vaše poseldní příspěvky, musím reagovat na to s těma prsama a příznakama a tak. tento měsíc mě začaly bolet prsa dost brzo, měla jsem to dostat 29., už jsem si říkala, že to třeba náhodou vyšlo, bolely mě jako sviňa :) no a mrcha přišla už 25. a pěkně silná. takže já asi taky budu jedna z těch, která příznaky prostě nepozná. Jinak, ted už mám po ms, a už jsme začali se snažením, tak jsem zvědavá jak se to vyvine :) :) a samozřejmě gelík je nedílnou součástí naší postele :lol: …a zjistila jsem fajn poznatek. Když jsem teď měla mrchu, tak jsem byla taková divná, zklamaná, ale teď když vím že se snažíme a navíc vím že ještě ovu neproběhla, tak jsem hrozně happy! ať je ovu nebo není, je to super se muchlovat, úplně mi to zvedlo náladu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
1.12.11 16:58

Tak i vám holky přeju takhle veselý snažení a hlavně si to užívejte!! :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
1.12.11 21:11
Vera111 píše:

Zdravím, tak to je super a moc a moc gratuluji… :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital