Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslím, že je to dobrý nápad. Nechte tomu volný průběh, užijte si vánoce a ono miminko k vám přijde samo ![]()
No s tema prsama me to taky vsechnomate…protooze me treba v zivote nebolely ani pred MS ani nikddy proste…a v podstate kazda holcina popisuje jako jeden z nej priznaku bolesti prsou…tak me to trosku mrzi,ze to asi podle toho nepoznam…o)))Ty jo to uz jsou fakt blbosti nad cim premejslim…nicmene ja ocekavam MS az 10.prosince tak kez by to klaplo…byl by to i hezky darek pro dedecka k 60tinam…:o)
JJ, taky si říkám. Hrozně se těším na nový rok, tenhle toho bylo na mě hrozně moc. Takže si jsem jista, že do nového roku vkročím správně a jako těhu
![]()
tak jsem dneska byla u doktora! Těhotenství potvrzeno a dokonce maličkému už tluče srdíčko
Vyfasovala jsem Utrogestan a mám si koupit Femibion (ten už teda beru). Doktor říkal, že na rozdíl od minule to vypadá dobře ![]()
Vera111 píše:
tak jsem dneska byla u doktora! Těhotenství potvrzeno a dokonce maličkému už tluče srdíčkoVyfasovala jsem Utrogestan a mám si koupit Femibion (ten už teda beru). Doktor říkal, že na rozdíl od minule to vypadá dobře
Gratuluju!!! ![]()
Moc gratuluju!!!
![]()
Vera111 píše:
tak jsem dneska byla u doktora! Těhotenství potvrzeno a dokonce maličkému už tluče srdíčkoVyfasovala jsem Utrogestan a mám si koupit Femibion (ten už teda beru). Doktor říkal, že na rozdíl od minule to vypadá dobře
Vera111 píše:
moc gratuluju
![]()
Vera111 Taky se přidávám. A přeji, ať je vše v pořádku a mimi roste jako z vody ![]()
Vera111 píše:
Ahojky, tak také moc gratulujuu!!
![]()
Ahojky, když tak pročítám vaše poseldní příspěvky, musím reagovat na to s těma prsama a příznakama a tak. tento měsíc mě začaly bolet prsa dost brzo, měla jsem to dostat 29., už jsem si říkala, že to třeba náhodou vyšlo, bolely mě jako sviňa
no a mrcha přišla už 25. a pěkně silná. takže já asi taky budu jedna z těch, která příznaky prostě nepozná. Jinak, ted už mám po ms, a už jsme začali se snažením, tak jsem zvědavá jak se to vyvine
a samozřejmě gelík je nedílnou součástí naší postele
…a zjistila jsem fajn poznatek. Když jsem teď měla mrchu, tak jsem byla taková divná, zklamaná, ale teď když vím že se snažíme a navíc vím že ještě ovu neproběhla, tak jsem hrozně happy! ať je ovu nebo není, je to super se muchlovat, úplně mi to zvedlo náladu
![]()
Tak i vám holky přeju takhle veselý snažení a hlavně si to užívejte!!
![]()
Vera111 píše:
Zdravím, tak to je super a moc a moc gratuluji…
![]()