Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My se ještě nesnažíme, se snažením začneme o vánocích. Jen jsem chtěla vědět, zda mi ovu vychází tak, jak jsem myslela - podle bolesti břicha… A asi nevychází ![]()
No my už se snažíme …v ráží to bylo jenom zkouška ale v říjnu už sme se opravdu snažili…a nic
tak třeba to teď výjde v prosince
Ale já to jinak taky ještě nijak nehrotím…snažíme se krátce a ty ovu testy sem spíše chtěla taky jenom vyzkoušet ![]()
Je Audrey tak to je blby teda vid…ale asi bych se na ty ovu testy zase tak nespolehala…cetla jsem o tom vsude mozne..a ne kazdej se podle toho muze ridit..nekomu pry ta hladina tak rychle stoupne a zase tak rychle poklesne,ze to nemusis ani stihnout udelat v pravou chvili ten test…i kdyz si ho treba udelas rano a pak navecer..Ja jsem si je delala a dva dny jsemto honila duchy…a pak najednou nic…
No asi to nemá smysl…jenom bychom si přidělali nervy…a tím tuplem by to nešlo…hrotit to začnu až to bude třeba rok…ale to už bych fakt chtěla vozit
takže čím dřív tím líp ![]()
Holky takže hodně štěstíčka
a mazleníčka ![]()
ahoj holky, můžu nakukovat k vám? zase nám to miminko uniklo, tak pokračujeme
Já jsem s dcerou otěhotněla 2 dny po měsičkách, oni si ty šikulky malé počkaji 4 dny než oplodni vajičko, a na tohle jsem nespolehala a za měsic jsem zjistila že jsem těhu ted to vím, ale spise si hlidam ten hlen, jak přijde to zkusime a uvidíme. Ale co muzu spolehat tak je to to ze jsem si tenkrát řikala aby to vyšlo ale bylo to vemně povědomé ikdyž jsme zatim nechtěli a opravdu to vyšlo. Tak taky třeba dat na to tělo mozek to zjisti, alespon podle mě. Snad jsem se nezapotala,když tak se zeptejte a zkusim to lip podat. ![]()
Tak já se přiznám, že trochu nerozumím
Jak to myslíš? Jakože tělo pozná, že si to mimi přeješ?
určitě je to o té psychice…hlavně v pohodičce holky ![]()
byl by to moc krásný dárek pod stromeček…tak nevadí nevyšloto…třeba to bude novoroční překvapení ![]()
no jo no tak snad tedka budou pres Vanoce jiny starosti a lovek se od toho trosku odpouta…
Ahojky holky. Já mám mít MS v pondělí, takže uvidíme, jestli bude nebo ne
V podstatě počítám s tím, že bude, aby to zase nebylo tak velké zklamání. Ty jo, ono je to vlastně už 7 měsíc, co se snažíme. . toto letí. ![]()
Tak budem drzet palce,aby v pondeli nic neprislo…
ja uz jsem se minuly mesic skoro radovala..mela jsem 5 dni zpozdeni…ale pak prislo neco tak neuveritlne silnyho…ze jsem se nestihla divit…
Tak sedmej mesic uz ti to snad klapne…:o)
To já to mám snad i na minutu přesně vždycky
Prsa mě bolí celou dobu, ne tak, jak když má přijít MS, těsně před ní. Tentokrát asi celý měsíc, někdy víc, někdy míň. Tak z toho moudrá taky nejsem
Právě jsme si s manžou říkali, že když to teď nedopadne, dáme si chvilku oddech. Přestanu sledovat ovu, a
se budeme, když bude chuť, ne že by se mělo… Jsem z toho taková vyčerpaná, poslední dobou ![]()