Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
1.12.11 09:22

My se ještě nesnažíme, se snažením začneme o vánocích. Jen jsem chtěla vědět, zda mi ovu vychází tak, jak jsem myslela - podle bolesti břicha… A asi nevychází :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
1.12.11 09:30

No my už se snažíme …v ráží to bylo jenom zkouška ale v říjnu už sme se opravdu snažili…a nic :cert: tak třeba to teď výjde v prosince :-) Ale já to jinak taky ještě nijak nehrotím…snažíme se krátce a ty ovu testy sem spíše chtěla taky jenom vyzkoušet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
1.12.11 09:37

To je dobře, že to nehrotíš :-) Takj moc držím pěsti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
1.12.11 09:42

Je Audrey tak to je blby teda vid…ale asi bych se na ty ovu testy zase tak nespolehala…cetla jsem o tom vsude mozne..a ne kazdej se podle toho muze ridit..nekomu pry ta hladina tak rychle stoupne a zase tak rychle poklesne,ze to nemusis ani stihnout udelat v pravou chvili ten test…i kdyz si ho treba udelas rano a pak navecer..Ja jsem si je delala a dva dny jsemto honila duchy…a pak najednou nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
1.12.11 09:44

No asi to nemá smysl…jenom bychom si přidělali nervy…a tím tuplem by to nešlo…hrotit to začnu až to bude třeba rok…ale to už bych fakt chtěla vozit :lol: takže čím dřív tím líp :dance:
Holky takže hodně štěstíčka :kytka: a mazleníčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
1.12.11 09:47

Holky jste zlatíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
1.12.11 09:48

ahoj holky, můžu nakukovat k vám? zase nám to miminko uniklo, tak pokračujeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
1.12.11 09:50

Já jsem s dcerou otěhotněla 2 dny po měsičkách, oni si ty šikulky malé počkaji 4 dny než oplodni vajičko, a na tohle jsem nespolehala a za měsic jsem zjistila že jsem těhu ted to vím, ale spise si hlidam ten hlen, jak přijde to zkusime a uvidíme. Ale co muzu spolehat tak je to to ze jsem si tenkrát řikala aby to vyšlo ale bylo to vemně povědomé ikdyž jsme zatim nechtěli a opravdu to vyšlo. Tak taky třeba dat na to tělo mozek to zjisti, alespon podle mě. Snad jsem se nezapotala,když tak se zeptejte a zkusim to lip podat. :think:

• Citovat
  • Upravit
288
1.12.11 09:55

Tak já se přiznám, že trochu nerozumím :-) Jak to myslíš? Jakože tělo pozná, že si to mimi přeješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5313
1.12.11 09:56

určitě je to o té psychice…hlavně v pohodičce holky :kytka:
byl by to moc krásný dárek pod stromeček…tak nevadí nevyšloto…třeba to bude novoroční překvapení :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
1.12.11 10:35

no jo no tak snad tedka budou pres Vanoce jiny starosti a lovek se od toho trosku odpouta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.12.11 10:41

Ahojky holky. Já mám mít MS v pondělí, takže uvidíme, jestli bude nebo ne :) V podstatě počítám s tím, že bude, aby to zase nebylo tak velké zklamání. Ty jo, ono je to vlastně už 7 měsíc, co se snažíme. . toto letí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
1.12.11 10:45

Tak budem drzet palce,aby v pondeli nic neprislo… :) ja uz jsem se minuly mesic skoro radovala..mela jsem 5 dni zpozdeni…ale pak prislo neco tak neuveritlne silnyho…ze jsem se nestihla divit… :,( Tak sedmej mesic uz ti to snad klapne…:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
1.12.11 10:49

Holky moc vám držím pěsti, aby vám to vyšlo!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
1.12.11 10:51

To já to mám snad i na minutu přesně vždycky :lol: Prsa mě bolí celou dobu, ne tak, jak když má přijít MS, těsně před ní. Tentokrát asi celý měsíc, někdy víc, někdy míň. Tak z toho moudrá taky nejsem :think: Právě jsme si s manžou říkali, že když to teď nedopadne, dáme si chvilku oddech. Přestanu sledovat ovu, a :hug: se budeme, když bude chuť, ne že by se mělo… Jsem z toho taková vyčerpaná, poslední dobou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí