Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdravím,
chci se jen zeptat teplotu BT si měřím asi přes půl roku. Pokaždé mi před MS klesla pod 36.7 ale tentokrát (už druhý měsíc) zůstala na 37 a pak hned MS. Těhotná nejsem. Spíš mě zajímá jestli to neznačí nějaký problém.
Mně taky neklesá. Klesne cca až druhý, třetí den MS.. Zádný problém nemám
Přesně jak píše lokofa, také mi teplota klesá až během MS. A bez problému jsem 2× otěhotněla.
děkuji za odpovědi, na netu je právě všude furt že klesá a klesat má
Idzetka píše:
děkuji za odpovědi, na netu je právě všude furt že klesá a klesat má
Jo jednou mi klesla, v době kdy jsem měsíc užívala gynex, druhý jsem otěhotněla.
Ale jinak za roky měření klesala během ms.
Já jsem ale nba netu četla i o možnosti klesání až během ms
lokofa píše:Idzetka píše:
děkuji za odpovědi, na netu je právě všude furt že klesá a klesat máJo jednou mi klesla, v době kdy jsem měsíc užívala gynex, druhý jsem otěhotněla.
Ale jinak za roky měření klesala během ms.
Já jsem ale nba netu četla i o možnosti klesání až během ms
tak to mi asi jen někde uniklo, navadí jsem ráda že to je v pořádku
no to je to že se už při MS neměřím…až po ale to už je vždy dole
Idzetka píše:
no to je to že se už při MS neměřím…až po ale to už je vždy dole
Já jsem měřila v puse, tak jsem měřila i při MS. ![]()
Ahojky a co když má teplota je 3dny po ms 37,2,včera 37,1,měřím se už dlouho a teplota vždy v den ms klesne a po ms je 36,4-36,6 ale tet je nad 37,snažíme se o miminko ,ms byla slabší než obvykle ale byla a testí byl včera negativní.děkuji myslíte že bych mohla být těhu a na test je ještě brzy?příznaky mám…:)děkuji ![]()
Anonymní píše:
Ahojky a co když má teplota je 3dny po ms 37,2,včera 37,1,měřím se už dlouho a teplota vždy v den ms klesne a po ms je 36,4-36,6 ale tet je nad 37,snažíme se o miminko ,ms byla slabší než obvykle ale byla a testí byl včera negativní.děkuji myslíte že bych mohla být těhu a na test je ještě brzy?příznaky mám…:)děkuji
Ano, možné to je.
Když měříš BT, kdy byla ovu???Od toho se odrážej
Ovulace byla 19 srpna,nevím zda by bylo možné mít ms?2dny jsem krvácela docela dost ale byla slapší než obvykle a o 2 dny kratší.tak nevím…:)
Anonymní píše:
Ovulace byla 19 srpna,nevím zda by bylo možné mít ms?2dny jsem krvácela docela dost ale byla slapší než obvykle a o 2 dny kratší.tak nevím…:)
Možné to samozřejmě je. Je spousta holek, které mají ms třeba i dva měsíce.
Ale od 19.8, kdy byla ovu je už 21 dnu. To si myslím, že by test určitě ukázal. Pokud nejsi případ holek ,kterým test i přes těhu ukazuje jen / čárku.
Anonymní píše:
Možné to samozřejmě je. Je spousta holek, které mají ms třeba i dva měsíce.
Ale od 19.8, kdy byla ovu je už 21 dnu. To si myslím, že by test určitě ukázal. Pokud nejsi případ holek ,kterým test i přes těhu ukazuje jen / čárku.