Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, rozloučím se s váma, ještě něco musím pořešit v práci před těma svátkama a pak šupky dupky nabereme směr Morava a jedéém, už se moc těším! Všem, kdo budete testovat, tak ať najdou vytoužené //, držím všechny palce a nám všem ostatní krásné snaženíčko!
V pondělí ráno se hned na vás kouknu a doufám, že tady budou samé dobré zprávy!
@Indil Já budu testovat po víkendu, asi hned v pondělí, když ms o víkendu nedorazí, což doufám, že ne ![]()
@Honeybunny87 píše:
@Indil Ten můj je taky tvrďák, ale bude úžasný táta. Já když vidím, jak se chová k dětem v okolí, tak jen tajuA pak mi řekne, že u našeho to bude ještě lepší a je vymalováno
Já se tak těším a doufám, že si tady co nejdříve napíšem, jak jsme v očekávání
No to je jasný, někdo to tu musí prolomit a pak už to chytnem všechny
. S těma chlapama to je moc hezký, jak se tvářej jakoby nic a pak úplně roztajou
Mám kamarádku, která otěhotněla neplánovaně, její muž žádné dítě původně nechtěl a teď má malá dva roky a on je úžasnej táta a nedal by ji za nic na světě.
@žížal píše:
Jsem v Praze moc spokojená, na Moravu se vždycky ráda zajedu podívat, mám tam celou rodinu, ale žít bych tam momentálně nechtěla, nevím, co v budoucnu, nic neodmítám. Je teda fakt, že v Praze mám kolem sebe lidi, co se taky přistěhovali, málokdo je opravdu rodilý Pražák, takže jsme tu tak nějak naplavenina z celé republiky
Jediné, co mi tu opravdu hodně chybí, je pořádná příroda.
Tak to je fajn, že se tam cítíš dobře a že jsi spokojená, ono je koneckonců úplně jedno, kde člověk bydlí, hlavně, že mu to vyhovuje. Já musím říct, že bych v Praze asi být nemohla, ale zase nemůžu soudit, nikdy jsem tam pořádně nebyla, jen takový ty klasika školní výlety a teď jezdím na školení na Národní.. Ale Morava u mě zatím vítězí
Tak pa a přeji krásné svátky a jen doboru náladu
@Honeybunny87 píše:
@Indil Já budu testovat po víkendu, asi hned v pondělí, když ms o víkendu nedorazí, což doufám, že ne
Nedorazí, v pondělí nám zahlásíš //!
Holky, co kdybych na první stránku k úvodnímu příspěvku dala jednoduchý přehled kdy-která čekáme pardon nečekáme MS a časem kdy-kdo objevil //? Mají to tak v jiné diskuzi, nechci se opičit, ale je to krásně přehledný. Já už se v těch našich termínech začínám pomalu ztrácet, takhle by stačilo se podívat na první stránku a vše by bylo jasné. Co Vy na to?
Holky, taky se prozatím loučím, budu na vás myslet a snad v příštím týdnu už se to hezky rozjede
Paaaa
@žížal Díky proroku
Kdyby pomáhalo doufání, tak jsem těhu hned
Třeba mě některá z vás předběhne, ale to nevadí, vám to přeju ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat