Snažení - testování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6357
4.7.12 12:22

Holky, rozloučím se s váma, ještě něco musím pořešit v práci před těma svátkama a pak šupky dupky nabereme směr Morava a jedéém, už se moc těším! Všem, kdo budete testovat, tak ať najdou vytoužené //, držím všechny palce a nám všem ostatní krásné snaženíčko! :D V pondělí ráno se hned na vás kouknu a doufám, že tady budou samé dobré zprávy!

• načítám...
575
4.7.12 12:23

@Indil Já budu testovat po víkendu, asi hned v pondělí, když ms o víkendu nedorazí, což doufám, že ne :)

• načítám...
5404
4.7.12 12:24

@Kassi ahoooooj :mavam: :mavam: :mavam:
Užij si prodloužený víkend a v pondělí nashle!

• načítám...
575
4.7.12 12:25

@Kassi tak si hezky užij volníčko a v podělí se tu sejdeme :hug:

• načítám...
4613
@Honeybunny87 píše:
@Indil Ten můj je taky tvrďák, ale bude úžasný táta. Já když vidím, jak se chová k dětem v okolí, tak jen taju :oops: A pak mi řekne, že u našeho to bude ještě lepší a je vymalováno :) Já se tak těším a doufám, že si tady co nejdříve napíšem, jak jsme v očekávání :srdce:

No to je jasný, někdo to tu musí prolomit a pak už to chytnem všechny :). S těma chlapama to je moc hezký, jak se tvářej jakoby nic a pak úplně roztajou :) Mám kamarádku, která otěhotněla neplánovaně, její muž žádné dítě původně nechtěl a teď má malá dva roky a on je úžasnej táta a nedal by ji za nic na světě.

• načítám...
6357
@žížal píše:
Jsem v Praze moc spokojená, na Moravu se vždycky ráda zajedu podívat, mám tam celou rodinu, ale žít bych tam momentálně nechtěla, nevím, co v budoucnu, nic neodmítám :). Je teda fakt, že v Praze mám kolem sebe lidi, co se taky přistěhovali, málokdo je opravdu rodilý Pražák, takže jsme tu tak nějak naplavenina z celé republiky :) Jediné, co mi tu opravdu hodně chybí, je pořádná příroda.

Tak to je fajn, že se tam cítíš dobře a že jsi spokojená, ono je koneckonců úplně jedno, kde člověk bydlí, hlavně, že mu to vyhovuje. Já musím říct, že bych v Praze asi být nemohla, ale zase nemůžu soudit, nikdy jsem tam pořádně nebyla, jen takový ty klasika školní výlety a teď jezdím na školení na Národní.. Ale Morava u mě zatím vítězí :oops: Tak pa a přeji krásné svátky a jen doboru náladu

• načítám...
4613
4.7.12 12:26

@Kassi Ahoooj, užij si volno a pozdravuj na Moravě :D!

• načítám...
6357
4.7.12 12:27

Díky holky, taky mějte krásný prodloužený víkend. Pa :mavam: :srdce:

• načítám...
4613
4.7.12 12:27
@Honeybunny87 píše:
@Indil Já budu testovat po víkendu, asi hned v pondělí, když ms o víkendu nedorazí, což doufám, že ne :)

Nedorazí, v pondělí nám zahlásíš //!

• načítám...
4235
4.7.12 12:29

@žížal no jasan zadna jiná možnost prostě není :kytka:

• načítám...
5404

Holky, co kdybych na první stránku k úvodnímu příspěvku dala jednoduchý přehled kdy-která čekáme pardon nečekáme MS a časem kdy-kdo objevil //? Mají to tak v jiné diskuzi, nechci se opičit, ale je to krásně přehledný. Já už se v těch našich termínech začínám pomalu ztrácet, takhle by stačilo se podívat na první stránku a vše by bylo jasné. Co Vy na to?

• načítám...
4613

Holky, taky se prozatím loučím, budu na vás myslet a snad v příštím týdnu už se to hezky rozjede :) Paaaa

• načítám...
4235
4.7.12 12:30

@lollipop no ja myslim ze super napad :)

• načítám...
4613
  • načítám...
575

@žížal Díky proroku ;) Kdyby pomáhalo doufání, tak jsem těhu hned :) Třeba mě některá z vás předběhne, ale to nevadí, vám to přeju :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+