Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@babulka01 píše:
Vím o dost holčinách, které chodí k takovým „čarodějnicím“ a věří jim a opravdu jim to třeba vyšlo.![]()
![]()
Já tomu celkem i věřím.
Já už teď docela taky, hlavně je mi vždycky po té návštěvě u ní moc dobře, takže už jen to je přínos. Jinak mám ještě jednu kamarádku-čarodějnici, která mě taky občas dává do kupy, jen nemá moc čas, takže se vidíme tak jednou za čtvrt roku, potřebovala bych asi častějc
, naposled mi vyléčila namožený kotník z běhání, bolelo to jako čert a nemohla jsem skoro chodit, po její návštěvě to začalo být dobrý.
@Kassi no kdyby jsi mě viděla, jak vyšiluju při každým příznaku těhu, že už jsem, tak by sis o mně asi nemyslela, že jsem moc rozumná..
Ale je to tak, radši si počkám a pak uvidíme. Snad to opravdu uteče jako voda a já vám pak napíšu, jak jsem dopadla
Jinak
je ta nejkrásnější věc na snažení…
@Trolíci To máš pravdu, ale já jsem v tomhle spíš chlap
Mně když se
líbí, tak jdou všechny věci stranou, na nic nemyslím ![]()
@Honeybunny87 ja myslim ze to je normalni
, my se snazime 5 mesic a teprve ted sem se zaprisahla ze budu testit maximalne v den vynechani, taky plasim pri kazdym pichnuti, kdyz on si to clovek tak preje aby tam ty krasne // byli
a myslim ze i chlapy jsou stejny, sice to nedavaji najevo a rikaji ze sme prasteny, ale nekdy mi pripada, ze to pro ne je zklamani jeste vetsi
teda aspon ten muj si vzdycky hraje na tvrdaka…
@lollipop píše:
Já taky na kartářky a léčitele nevěřim, ale kdyby mi řekli, ať oběhnu 3× barák dokola, udělám 10 dřepů a otěhotním - tak to udělám
No jo no
. Já teda stoprocentně věřím tomu, že když je v těle nějaká nerovnováha nebo problémy v orgánech (a může to být jen lehkého rázu), tělo to těhotenství vlastně odmítá, protože se na to tzv. necítí. A klasická medicína většinou neléčí příčiny, ale následky, což je jako přikrýt binec na podlaze novým kobercem. Většinou se to pak vrátí a mnohdy ještě ve větší míře. Ale zase nejsem nějaký přírodní fanatik - kombinuju klasickou medicínu s alternativní a tu alternativní používám jen posledních pár měsíců, zatím to funguje, je mi o dost lépe
Vlastně jsem si zašla předminulý měsíc na biochemii, abych zjistila, co v těle nefunguje, jak má a podle výsledků z krve jsem se pak začala zaměřovat na alternativní léčbu, protože na klasickou medicínu ty mé výsledky nejsou (např. štítnou ž. mám na hraně, kdy mi žádné léky dr. nedoporučil, přesto jsem cítila velkou únavu a vyčerpání), tak jsem to začala řešit celkovým pročištěním organismu a pozitivním myšlením (možná bude brzy psychiatrie) ![]()
Příspěvek upraven 04.07.12 v 12:11
@Indil mě když přišla před dvěmi dny MS tak ten můj říká „jak to?“
vůbec si nepřipouštěl, že budeme muset čekat =D
@Indil Ten můj je taky tvrďák, ale bude úžasný táta. Já když vidím, jak se chová k dětem v okolí, tak jen taju
A pak mi řekne, že u našeho to bude ještě lepší a je vymalováno
Já se tak těším a doufám, že si tady co nejdříve napíšem, jak jsme v očekávání ![]()
@Honeybunny87 jj, koukam ze mame vsechny stejny chlapaky, toho meho taky deti miluji, natiz az bude mit v naruci toho naseho vysneneho prdouska
snad jo, kdypak budes testit, ja se v tom trochu ztracim ![]()
@žížal píše:
No jo no. Já teda stoprocentně věřím tomu, že když je v těle nějaká nerovnováha nebo problémy v orgánech (a může to být jen lehkého rázu), tělo to těhotenství vlastně odmítá, protože se na to tzv. necítí. A klasická medicína většinou neléčí příčiny, ale následky, což je jako přikrýt binec na podlaze novým kobercem. Většinou se to pak vrátí a mnohdy ještě ve větší míře. Ale zase nejsem nějaký přírodní fanatik - kombinuju klasickou medicínu s alternativní a tu alternativní používám jen posledních pár měsíců, zatím to funguje, je mi o dost lépe
Vlastně jsem si zašla předminulý měsíc na biochemii, abych zjistila, co v těle nefunguje, jak má a podle výsledků z krve jsem se pak začala zaměřovat na alternativní léčbu, protože na klasickou medicínu ty mé výsledky nejsou (např. štítnou ž. mám na hraně, kdy mi žádné léky dr. nedoporučil, přesto jsem cítila velkou únavu a vyčerpání), tak jsem to začala řešit celkovým pročištěním organismu a pozitivním myšlením (možná bude brzy psychiatrie)
Příspěvek upraven 04.07.12 v 12:11
Tak tomuhle věřím stoprocentně. Nejsem taky žádný přírodní šílenec, medicíně věřím a je úžasný, kam až se tahle věda dostala. Ale věřím tomu, že člověk je spojený s přírodou, fyzický stav je spojený s psychickým atd. A pozitivní energie funguje. Znám spoustu lidí, kteří tvrdí, že jim pomohla léčba léčitele.
@Honeybunny87 píše:
@Kassi no kdyby jsi mě viděla, jak vyšiluju při každým příznaku těhu, že už jsem, tak by sis o mně asi nemyslela, že jsem moc rozumná..Ale je to tak, radši si počkám a pak uvidíme. Snad to opravdu uteče jako voda a já vám pak napíšu, jak jsem dopadla
Jinak
je ta nejkrásnější věc na snažení…
To máš pravdu,
je krásné, zato pak to čekání a nejistota, ale třeba to vyjde holky nám všem už tenhle měsíc, musíme být optimisti
S úsměvem jde všechno líp.
@Kassi píše:
@žížal Přesně tak, vidíš, pomohlo ti to k lepší náladě, jsi víc v pohodě, takže ta návštěva k něčemu byla, i když by se nakonec nepotvrdilo, co říkala. Ale budu ti přát, aby to vyšlo.Tak to je zajímavý, moc moraváků, co se přestěhovalo do Prahy neznám, spíš naopak. A jsi tam spokojená nebo na Moravě bylo lépe?
Jsem v Praze moc spokojená, na Moravu se vždycky ráda zajedu podívat, mám tam celou rodinu, ale žít bych tam momentálně nechtěla, nevím, co v budoucnu, nic neodmítám
. Je teda fakt, že v Praze mám kolem sebe lidi, co se taky přistěhovali, málokdo je opravdu rodilý Pražák, takže jsme tu tak nějak naplavenina z celé republiky
Jediné, co mi tu opravdu hodně chybí, je pořádná příroda.
@Kassi no vsak taky jo, usmev je potreba
uvidime, tak snad alespon nektera se bude moc pochlubit // na testiku
a ostatní to nakopne k jeste dukladnejsimu snazenicku ![]()
@lollipop píše:
Tak tomuhle věřím stoprocentně. Nejsem taky žádný přírodní šílenec, medicíně věřím a je úžasný, kam až se tahle věda dostala. Ale věřím tomu, že člověk je spojený s přírodou, fyzický stav je spojený s psychickým atd. A pozitivní energie funguje. Znám spoustu lidí, kteří tvrdí, že jim pomohla léčba léčitele.
Souhlasím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat