Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Honeybunny87
to ses jak ja, ja jsem take tehotna kazdej mesic, ale je to prirozene, kdyz nekdo po miminku touzi tak jako my tak nejde na to nemyslet… navic mam pocit ze jsou kolem me ted samy mimca a tehule
ne ze bych jim to neprala ale jiste me chapete ![]()
@eseta teda vic jak rok, to musi byt vysylujici
je to tezke kdyz vysnene miminko neprichazi, ja plasim uz ted a to je to 5 mesicu… drzim palecky at uz se zacne neco dit ![]()
@eseta a mohu se zeptat co ti zjistili??? ale neboj, dneska umi resit temer vsecko ![]()
Dobré ráno holky, teda tady se to rozjíždí rychlostí blesku
Nestíhám to ani dočítat. Doufám, že ten letní bacil teda taky chytnu.
Jinak jsem z Dobřan u Plzně a je mi 25.
Jonášovka mi docela vycházela do toho spontálního potratu, ale teď vůbec…to bych měla podle něj otěhotnět 8 DC. Dnes jsem 28 DC a testla sem
a není tam nic. Takže teď čekat na mrchu a další snažení ![]()
Já si jdu dneska koupit testy a chtěla jsem testovat sice až kolem 11.7., ale asi to nakonec zase nevydržím a zkusím možná o víkendu.
![]()
Ahoj holky, pěkně se rozrůstáme. Vítám nově příchozí ![]()
@eseta jsem ráda, že ses přidala, když jsem před pár měsíci přišla poprvé na emimino, tak Tvoje rady mi byly moc užitečný. Máš to teď fakt těžký, ale třeba za 2 měsíce to může vypadat úplně jinak: histologie dopadne dobře, laparka uvolní všechny cesty a Ty objevíš //. Přála bych Ti to moc. Kdy budeš vědět termín operace?
@Honeybunny87 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat, prosím? Já vysadila HA cca po 8 letech v dubnu s tím, že tomu dáme volný průběh, ale já každý měsíc se k tomu upínám víc a víc. Přítel nic neví, ale já si tady čtu různé rady a podobně a pak každý příznak pro mě hned znamená těhotenstvíTenhle měsíc ne/čekám ms o víkendu a bolí mě prsa, mám pořád žízeň, je mi horko, což mi nebývalo, byla jsem zmrzlina. Taky mám skoro pořád pocit tlaku v podbříšku a když jsem šla dneska nakoupit, tak se mi párkrát zvedl žaludek, ale nezvracela jsem…Můžu se k vám přidat, prosím?
To vypadá nadějně… Co test?
@Lucík 25 píše:
Dobré ráno holky, teda tady se to rozjíždí rychlostí bleskuNestíhám to ani dočítat. Doufám, že ten letní bacil teda taky chytnu.
Jinak jsem z Dobřan u Plzně a je mi 25.
Jonášovka mi docela vycházela do toho spontálního potratu, ale teď vůbec…to bych měla podle něj otěhotnět 8 DC. Dnes jsem 28 DC a testla sema není tam nic. Takže teď čekat na mrchu a další snažení
Důležitý je, který den byla ovulace. Víš to?
@babulka01 koukam, ze to mas stejne jako ja, ja chtela testit 12.7. ale asi mi to taky neda…
navic od vcerejska musim porad chodit curat, v noci jsem byla snad 10*,boli me i bricho, ale to spis z toho ze uz asi tyden nemuzu poradne na velkou…navic mi pripada ze mam plnejsi prsa, i kamaradka, ktera prisla si ze me delala srandu, co se mi to stalo… ![]()
@eseta neboj oni si s tím poradí, dneska je to jednodušší, co bychom delali pred 20 lety, dnes je medicína uplne jinde, neboj, drzim palecky ![]()
@babulka01 jj presne tak, kdybych netouzila po miminku tak si poloviny veci (co se dejou i bez miminka) nevsimnu. nj, jsme to zensky blaznivy
![]()
Jj, zrovna dneska mě třeba začlo popichovat trošilinku dole u pupiny, tak si říkám, že by??
Ale moc tomu váhu přikládat nebudu.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat