Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Kassi já myslim, ze je to vsude podobny, zvlast po nekolika-letem vztahu
treba se karty nepletou, ja na tohle nikdy nebyla
, lae veri se tomu celkem pekne ![]()
@lollipop vidis, rizky za odmenu
, to me nenapadlo, bude poradna motivace, ne ze miminko by nebyla, ale znate to, dokud to chlap nema cerne na bilym, tak to nebere, tak jako my ![]()
@Indil Přesně tak, není to jako před 7 lety, ale zase jsou tam jiné hodnoty že..
Jak jste spolu vy dlouho? Já taky na všechny ty předpovědi nevěřím, jsem spíš tvrdej realista ![]()
Holky, pro dnešek se loučím, zajdu zase zítra. Mějte se moc pěkně
![]()
@Dajdaa Neboj, to byly počáteční informace. Teď to bude volnější. papa
@Indil aspoň budou mít holky zítra co dočítat
Kdy se vlastně chystáš testovat? Až v termín MS?
Tak jsem přišla po třech hodinách a jsem mimo
, frčí to tu jako blesk
. K tomu Jonášovi - já jsem se o něj nikdy nezajímala, ale když jsem otěhotněla, nechala jsem si ho vypočítat zpětně a zjistila jsem, že v den otěhotnění jsem měla dle Jonáše nejplodnější den, tedy Jonášovy plodné dny se mi shodovaly s ovulací, a za celý předchozí rok to bylo pouze v ten den, kdy jsem otěhotněla, jinak se to vždy rozcházelo. A ještě mi vycházela dle Jonáše holka a měla jsem dvojčata - holky. Ale jinak si myslím, že je to fakt náhoda, už se vidím, jak večer koukám na oblohu a říkám svému muži: dnes je nov, tak na to hupsem… By si myslel, že jsem zešílela, krom toho bez ovulace se těhotní těžko ![]()
@valina1 píše:
http://najdise.cz/…etoda-poceti
holky, zkuste to…vychazí vám to na plodne dny? mně 2 dny po ovu
Ty jo! Mne to vychazi presne na ovulaci, nebo pul dne pred!!!
@lollipop do ted jsem dycky testovala pred, tak ted to necham az kdyz mi opravdu den vynecha, to zklamaní je šílený, i kdyz clovek asi ví jak to dopadne, tak tam dycky nejaka nadeje je, dokud neni na testu snehobilo, a navic to mam mit az 10.-12.7, takze relativne dost casu ![]()
@žížal píše:
Tak jsem přišla po třech hodinách a jsem mimo, frčí to tu jako blesk
. K tomu Jonášovi - já jsem se o něj nikdy nezajímala, ale když jsem otěhotněla, nechala jsem si ho vypočítat zpětně a zjistila jsem, že v den otěhotnění jsem měla dle Jonáše nejplodnější den, tedy Jonášovy plodné dny se mi shodovaly s ovulací, a za celý předchozí rok to bylo pouze v ten den, kdy jsem otěhotněla, jinak se to vždy rozcházelo. A ještě mi vycházela dle Jonáše holka a měla jsem dvojčata - holky. Ale jinak si myslím, že je to fakt náhoda, už se vidím, jak večer koukám na oblohu a říkám svému muži: dnes je nov, tak na to hupsem… By si myslel, že jsem zešílela, krom toho bez ovulace se těhotní těžko
Tak teď jsi mě fakt rozesmála. Představila jsem si to u nás, jak by na mě mažel koukal, kdybych na něj vyrukovala s měsícem!!!
![]()
@Indil Máš úplnou pravdu, já si to říkám taky, ale zatím jsem to teda nikdy nevydržela, na druhou stranu člověk testující aspoň ví, na čem je, takže jeden den to zabolí a pak už se jen čeká na MS a jede se dál… Případně se člověk uklidňuje, že je na test ještě brzy, proto sněhobílo, ale to už je jen malinká naděje.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat