Snažení - testování

5404
3.7.12 09:17

Snažení - testování

Ahoj holky,
zakládám diskuzi pro všechny nové i ne-nové snažilky, které si chtějí zkrátit čekání v době snažení. Ať už čekáte na konec MS, na ovulaci nebo testování, budu ráda, když se přidáte. Můžeme čekat společně!

Snažilky
vandamara MS 12.8.
cami. m MS 16.8.
Maty80 MS 16.8.
vrrony MS 22.8.
Kassi MS 23.8.
žížal MS 26.8.
Indil MS 29.8.
Trolíci MS 1.9.
murka. h MS 1.-4.9.
pavlina-strakova MS 3.9.
Kiara77 MS 5.9.
babulka01 MS.?.9.
sisuli MS.?.9.
ZuzulikB MS 11.9.
sylviasek MS 13.9.

Těhulky
Honeybunny87 // 18.7.
Lucík 25 // 7.7.
lollipop // 6.7.

Příspěvek upraven 15.08.12 v 09:15

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4613
3.7.12 09:41

Ahoj, skvělé :), tak já se přidám. Momentálně jsme ve fázi snažení o třetí dítko, snažíme se asi rok, tento měsíc vynecháváme, protože se chystáme v srpnu do Indie (hurá :lol: ). Třetí dítě bude první mého muže, předchozí dvě mám z minulého vztahu - tenkrát jsem stimulovala Clostilem. Muž byl minulý měsíc na spermiogramu, má nadprůměrné výsledky, takže buď je chyba u mě (je mi 35 a jsem po císaři) nebo je to jen otázka času :?. Já bych měla mít dnes výsledky hormonálního profilu, tak jsem zvědavá.

• načítám...
564
3.7.12 09:50

Ahoj holky, já zase čekám o víkendu MS - teda ráda bych už nečekala :( Snažíme se o druhé dítě už skoro rok a stále marně. 26.7. jsem už objednaná k dr. a ráda bych to už začala nějak řešit. testovat se chytám určitě v neděli ráno, odjíždíme na Moravu, tak abych věděla, jestli můžu už večer zalézt do sklípku ;), ale samo, že se obávám, že testovat už nebude třeba, protože to určitě dostanu, no…uvidíme.
:nevim:

• načítám...
5404
3.7.12 09:54
@žížal

super, jsem ráda :) takže první dvě děti máš už starší? rok není zas tak dlouhá doba, tím bych se nestresovala. držím palce ať je profil v pořádku :) musíte mít do té indie nějaká očkování? nevolivní to pak snažení?
my se snažíme cca půl roku, teprve o první. tenhle měsíc jsem začala měřit BT, abych věděla, kdy byla ovulace, jsem 12 dpo a příznaky žádné :( chjo!

• načítám...
5404
3.7.12 09:56
@Dajdaa píše:
Ahoj holky, já zase čekám o víkendu MS - teda ráda bych už nečekala :( Snažíme se o druhé dítě už skoro rok a stále marně. 26.7. jsem už objednaná k dr. a ráda bych to už začala nějak řešit. testovat se chytám určitě v neděli ráno, odjíždíme na Moravu, tak abych věděla, jestli můžu už večer zalézt do sklípku ;), ale samo, že se obávám, že testovat už nebude třeba, protože to určitě dostanu, no…uvidíme. :nevim:

Ahoj, vítej! To čekáme/nečekáme stejně :) Proč myslíš, že to dostaneš?

• načítám...
564
3.7.12 10:00

No protože jsme to snažení nějako odflákli a byla by to asi velká náhoda. Měřim BT a tak vím, kdy byla ovu, teď jsem 10DPO a nic, žádný příznaky, bolení prsou nebo čůrání nebo nevolnost…nic, ale třeba je jen brzo :nevim: taky sem už asi trochu nedůvěřivá, protože už je to fakt dlouhá doba, co to nevychází.

• načítám...
5404
3.7.12 10:02
@Dajdaa píše:
No protože jsme to snažení nějako odflákli a byla by to asi velká náhoda. Měřim BT a tak vím, kdy byla ovu, teď jsem 10DPO a nic, žádný příznaky, bolení prsou nebo čůrání nebo nevolnost…nic, ale třeba je jen brzo :nevim: taky sem už asi trochu nedůvěřivá, protože už je to fakt dlouhá doba, co to nevychází.

A pamatuješ si, jak to bylo při prvním těhu? Já taky nemám žádný příznaky :( Třeba je ještě opravdu brzo…

• načítám...
564
3.7.12 10:07

Při prvním těhu jsem si test dělala určitě až několik dní, možná týden po termínu ms, nějak jsem to nesledovala a najednou, když jsem přijela z běžek, jsem si řekla, že je možná už dlouho po termínu - no a byly tam //. Příznaky jsem ale začala mít podle mě tak v 6-7tt, měla jsem teda citlivá prsa, ale taky až po termínu ms, protože mi nic divnýho nepřišlo, krom toho, že jsem to nedostala. Takže naděje tu je, o tom žádná :roll:

• načítám...
4613
3.7.12 10:13

@lollipop Mám dvojčata, je jim šest a půjdou do školy, takže starostí bude více než dost :), ale přeci jen bych už ráda co nejdříve mimčo, i když jak píšeš, rok je ještě docela v pohodě. Do Indie musím mít žloutenku A+B a nechala jsem si dát i břišní tyfus, na druhou dávku žloutenky jdu za týden, pak už to bude vše. No během očkování bych být těhotná neměla, ale pak už to nevadí, takže kdybych náhodou otěhotněla v srpnu, je to už ok.
Jinak já jsem při prvním těhu měla akorát citlivé bradavky a byla jsem nafouklá a jediný opravdu jasný příznak byl u mě ten, že jsem nešpinila, jinak jsem totiž špinívala každý cyklus několik dní před MS. Ale já měla hormony - pregnyl a utrogestan, takže ty příznaky mohly být i z toho. Držím palce!!

• načítám...
5404
3.7.12 10:13
@Dajdaa píše:
Při prvním těhu jsem si test dělala určitě až několik dní, možná týden po termínu ms, nějak jsem to nesledovala a najednou, když jsem přijela z běžek, jsem si řekla, že je možná už dlouho po termínu - no a byly tam //. Příznaky jsem ale začala mít podle mě tak v 6-7tt, měla jsem teda citlivá prsa, ale taky až po termínu ms, protože mi nic divnýho nepřišlo, krom toho, že jsem to nedostala. Takže naděje tu je, o tom žádná :roll:

Právě ta naděje! Člověk doufá do poslední chvíle :) Nejhorší je to čekání, ale nám už zbývá jen pár dní a budeme vědět :)

• načítám...
564
3.7.12 10:20

@lollipop no já se obávám, že už teď vím, že zase nic, ale tak aspoň se snad pak hnu s tim doktorem :think:

@žížal to jste teda dobrý, že jedete do Indie, když máš dvě malá dvojčata - kdo je hlídá? babička? to vám fandím, ať si to užijete.

valim do města, budu tady po 12, až dám prcka spát, :mavam:

• načítám...
5404
3.7.12 10:22

@žížal tohle je právě výhoda dvojčat, že jsou dva/dvě a příchod do školy by mohli mít usnadněný :) to by bylo překvápko, kdybyste se z dovolený vrátili o jednoho víc :mrgreen:

• načítám...
4235
3.7.12 10:27

Ahoj holky, my jsme ve fázi snažení o první, už je to pátý měsíc tak snad to brzy vyjde, momentálně mám 9 dní do ms, tak uz ve mě hlodá červík, co kdyby se to povedlo, ale už to člověk bere malinko jinak, už nebudu tolik zklamaná jako první měsíce, ale stejně jak říkáte tam je obroooovská naděje, ale žádný příznaky ani jiný věci necítím, tak to asi opět nevyšlo :nevim:

• načítám...
5404
3.7.12 10:35

@Indil Ahoj, taky se snažíme o první, podobně dlouho :) Ráda bych tomu nechala co nejvíc volný průběh, ale stejně na to musím pořád myslet, no co :mrgreen: 9 dní do MS, to je cca 5 DPO? To je podle mě ještě moc brzo na příznaky, to by vajíčko teprve mělo dorazit do dělohy a pomalu se začít zahnizďovat.

• načítám...
22203
3.7.12 10:59

Ahoj, děvčátka, jestli můžu, taky se přidám. My toužíme po miminku taky, u obou by to bylo první, ale nějak nejde, no. :roll: :roll: :roll: Zrovna jsem po 2. IUI, tak čekám a čekám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jinak za sebou už mám 2× IVF, 1× KET a pořád nic. :,( :,( Mám to napsané v podpisu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+