Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@valina1 píše:@Kassi no myslim že to nadseni opadne…ja už byla v takových diskuzích asi pěti a vždy to frcelo týden a pak nic moc anebo holky otehotnely a ja couvla, protože ackoliv to zni sobecky, tak jsem závidela a bylo mi to lito
To chápu. Mně je taky vždycky líto, když slyším, že je někdo z mého okolí těhu a vůbec to nemá nic společnýho s tím, že bych mu to nepřála, ale je to tak. Dofám, že v téhle diskuzi budou jak těhulky tak snažilky.
@lollipop NE
v tehle diskuzi budou jen tehulky a to presne za mesic a basta
rekla jsem si ze uz to nebudu resit, ale uz ted vim, kdy mam ovu a termin testování… ![]()
@lollipop ale asi je to blbost
kor kdyz setam nezadava termin ms atd.
kdy mas ovulku?
Kouám, že jsme všechny stejně prdlé ![]()
snad nám to brzo vyjde, všem a do konce léta tam ty // jsou a hotovo ![]()
Jinak já se taky chytala každého stébla - listovka, cvičení, kontryhel, femibion, chlap vit. E, gel pre-seed…no a zatím fakt nic.
U prvního jsem nebrala vůbec nic a šlo to, teď se snažim jak prdlá, po ovulaci ani nechci pít alkohol, jakože co kdyby náhodou
no a kulový.
@Dajdaa jooo s alkoholem taky taky…magor fakt…ja teda beru obcas listovku, piju ten caj a zacala jsem jist ve velkym ryby a zeleninu…ale kouřím
![]()
@Dajdaa Máš pravdu, asi je lepší na to tolik nemyslet a ono to přijde samo..Jenže jak poručit mozku, aby na to nemyslel? ![]()
Holky, kolik Vám je let a odkud jste, jestli to není tajný?
Mně bude 28 a jsem z K. Varů..
@valina1 čaj jsem pila 3 měsíce a krásně mi srovnal MS, takže minimálně na tohle byl asi dobrej, možná ho ještě koupím třeba za měsíc, asi neuškodí a nestojí skoro nic. což se o ostatním říct nedá.
Nj, kouření… já kouřila jen přiopilá u piva, jinak nikdy, takže nemůžu soudit…ale taky to dost leze do peněz, ne?
Holky, co bych za to sakra dala, kdyby to konečně vyšlo! v sobotu mám narozky a bylo by to super překvápko doma
@Dajdaa Tak ty budeš o víkendu testovat ne? Třeba to na ty narozky krásně vyjde, držím palce ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat