Snažení - testování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6357
3.7.12 13:00

@valina1 Ahoj, vítám tě i já :mavam: To ZT mě moc mrzí :( Sice je to smůla vždy, když se to neudrží, ale ve 12. týdnu je to fakt už teda hrozný..Přeju hodně sil do dalšího snažení, tentokrát to určitě vyjde. :pankac: A jinak, já jsem taky 6 DC ;)

• načítám...
5404
3.7.12 13:01
@Dajdaa píše:
Tohle léto je nejlepší na otěhotnění? jak tooo? já chci taky, aby to platilo i pro mě! :potlesk:

takže Ti máme taky držet palce, jo? :mrgreen:

• načítám...
5130
3.7.12 13:02

@Dajdaa :mrgreen: :mrgreen: budeeee, pro všechny :mrgreen: :mrgreen: :kytka:

• načítám...
5130
3.7.12 13:03

@Kassi juuuu, tak to budeme souložit zároveň - to na sebe můžeme myslet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a držet si pěsti :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
6357
3.7.12 13:04
@lollipop píše:
tak nějak :) a pozitivní energie ze všech stran :) dyď se podívej, kolik holek si jen v téhle diskuzi drží palce :)

To je pravda, na to, že jsi diskuzi zakládala dneska ráno, tak si asi ani netušila, kolik nás sem přijde co? :pankac: Je to hezký, když si můžem dodávat navzájem optimismu… snad to vydrží, na jedné diskuzi jsem už byla, ale třeba ani jeden příspěvek za den, zato tady to je super :)

• načítám...
5130
3.7.12 13:05

http://najdise.cz/…etoda-poceti
holky, zkuste to…vychazí vám to na plodne dny? mně 2 dny po ovu

• načítám...
5130
3.7.12 13:07

:nevim: @Kassi no myslim že to nadseni opadne…ja už byla v takových diskuzích asi pěti a vždy to frcelo týden a pak nic moc anebo holky otehotnely a ja couvla, protože ackoliv to zni sobecky, tak jsem závidela a bylo mi to lito :nevim:

• načítám...
5404
@Kassi píše:
To je pravda, na to, že jsi diskuzi zakládala dneska ráno, tak si asi ani netušila, kolik nás sem přijde co? :pankac: Je to hezký, když si můžem dodávat navzájem optimismu… snad to vydrží, na jedné diskuzi jsem už byla, ale třeba ani jeden příspěvek za den, zato tady to je super :)

Tak to jsem opravdu netušila. Ale jsem za to ráda :dance: Přála bych si, aby tahle skupinka byla také úspěšná co se týče těhotenství.

• načítám...
6357

@valina1 přesně tak :pankac: Jak míváš dlouhé cykly a kdy tak čekáš OVU? Já mám 28 dní dlouhé…

• načítám...
6357
3.7.12 13:09

@valina1 Máš pravdu, co jsem tak dva měsíce emimino pročítala, je pravda, že většina diskuzí dlouho nevydržela..Ale třeba to tady bude jiný, musíme se snažit :srdce:

• načítám...
5130
3.7.12 13:09

@Kassi hihi, ja 28-29…nevim zda se cyklus pocita uz od spineni…to mivam vždy 28 den…ovulku mam cca od 11dc do 16dc (tyto dny me silene boli vajecniky- po revizi citim kazdy pichnuti- hruza)no a od kvetna jsme se trefili do plodných dnu a nic…
tak ted piju kontryhel, podporuje silu sliznice pro uhnizdeni mimi

• načítám...
5404
3.7.12 13:10
@valina1 píše:
http://najdise.cz/…etoda-poceti
holky, zkuste to…vychazí vám to na plodne dny? mně 2 dny po ovu

tomuhle moc nevěřím :|

• načítám...
5130
3.7.12 13:10

Co ta jonašovka? (odkaz), zkousely jste?

• načítám...
5130
3.7.12 13:12

@lollipop tonoucí se stébla chytá - muj případ :mrgreen: tak to jistím i timhle :mrgreen:

• načítám...
6357
3.7.12 13:14

@valina1 Tak to je super, to spolu budeme nejen souložit, ale i testovat :nevim: :D Jinak tu jonášovku mám tak nějak podobně jako ty, ale musím říct, že tomu taky moc nevěřím :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+