Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@valina1 Ahoj, vítám tě i já
To ZT mě moc mrzí
Sice je to smůla vždy, když se to neudrží, ale ve 12. týdnu je to fakt už teda hrozný..Přeju hodně sil do dalšího snažení, tentokrát to určitě vyjde.
A jinak, já jsem taky 6 DC ![]()
@Dajdaa píše:
Tohle léto je nejlepší na otěhotnění? jak tooo? já chci taky, aby to platilo i pro mě!
takže Ti máme taky držet palce, jo? ![]()
@Kassi juuuu, tak to budeme souložit zároveň - to na sebe můžeme myslet
a držet si pěsti
![]()
@lollipop píše:
tak nějaka pozitivní energie ze všech stran
dyď se podívej, kolik holek si jen v téhle diskuzi drží palce
To je pravda, na to, že jsi diskuzi zakládala dneska ráno, tak si asi ani netušila, kolik nás sem přijde co?
Je to hezký, když si můžem dodávat navzájem optimismu… snad to vydrží, na jedné diskuzi jsem už byla, ale třeba ani jeden příspěvek za den, zato tady to je super ![]()
http://najdise.cz/…etoda-poceti
holky, zkuste to…vychazí vám to na plodne dny? mně 2 dny po ovu
@Kassi no myslim že to nadseni opadne…ja už byla v takových diskuzích asi pěti a vždy to frcelo týden a pak nic moc anebo holky otehotnely a ja couvla, protože ackoliv to zni sobecky, tak jsem závidela a bylo mi to lito ![]()
@Kassi píše:
To je pravda, na to, že jsi diskuzi zakládala dneska ráno, tak si asi ani netušila, kolik nás sem přijde co?Je to hezký, když si můžem dodávat navzájem optimismu… snad to vydrží, na jedné diskuzi jsem už byla, ale třeba ani jeden příspěvek za den, zato tady to je super
Tak to jsem opravdu netušila. Ale jsem za to ráda
Přála bych si, aby tahle skupinka byla také úspěšná co se týče těhotenství.
@valina1 přesně tak
Jak míváš dlouhé cykly a kdy tak čekáš OVU? Já mám 28 dní dlouhé…
@valina1 Máš pravdu, co jsem tak dva měsíce emimino pročítala, je pravda, že většina diskuzí dlouho nevydržela..Ale třeba to tady bude jiný, musíme se snažit ![]()
@Kassi hihi, ja 28-29…nevim zda se cyklus pocita uz od spineni…to mivam vždy 28 den…ovulku mam cca od 11dc do 16dc (tyto dny me silene boli vajecniky- po revizi citim kazdy pichnuti- hruza)no a od kvetna jsme se trefili do plodných dnu a nic…
tak ted piju kontryhel, podporuje silu sliznice pro uhnizdeni mimi
@valina1 píše:
http://najdise.cz/…etoda-poceti
holky, zkuste to…vychazí vám to na plodne dny? mně 2 dny po ovu
tomuhle moc nevěřím ![]()
@lollipop tonoucí se stébla chytá - muj případ
tak to jistím i timhle ![]()
@valina1 Tak to je super, to spolu budeme nejen souložit, ale i testovat
Jinak tu jonášovku mám tak nějak podobně jako ty, ale musím říct, že tomu taky moc nevěřím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat