Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@babulka01 Bereš to z tý lepší stránky, a to je dobře. Je to jen otázka času. Já vím, že to čekání je na tom to nejhorší, ale nejsi v tom sama, tak hlavně žádný stresy ![]()
Já jsem teď při tomhle pokusu tak nějak v klidu, i alkohol jsem pila, prostě tomu nechávám teĎ volný průběh.
![]()
Ženy, jdu vytvářet nějaké hodnoty, možná se ozvu večer. Páááá
![]()
Kočky, jdu do roboty, když ještě musím
Bylo by super, kdyby nám to o víkendu vyšlo!!!Krásně sme to tu rozjely, tak ne že se na to vyprdnet
Večer se ozvu papa
Ahoj holky
můžu k vám?
v březnu jsem prodělala ZT ve 12 týdnu a doted se snazime, zatim bez uspechu…plodne dny vždy řádně využijem, přesto zatím nic ![]()
tak uvidime co prinese léto…
dnes jsem 6dc takže do ovulky daleko ![]()
@Kassi píše:
@Kiara77 Já mám bolesti tak den dopředu, jak říkáš týden, tak to jsem nikdy nezažila
Já jsem už byla dvakrát těhotná, ale tenkrát jsem měla úplně jiný cyklus, takže mi to v rozpoznání ranných příznaků teda rozhodně nepomůže. Jediný, co mám tento měsíc jinak než jindy je že mě nebolej vůbec prsa. Hmmmm ![]()
@Kiara77 Já tak den, max dva… ale minule to přišlo bez křečí, což mě překvapilo. ![]()
@valina1 píše:
Ahoj holkymůžu k vám?
v březnu jsem prodělala ZT ve 12 týdnu a doted se snazime, zatim bez uspechu…plodne dny vždy řádně využijem, přesto zatím nic
tak uvidime co prinese léto…
dnes jsem 6dc takže do ovulky daleko
Ahoj, určitě můžeš
Je mi to líto, 12tt je už dost. Ale víš, že tohle léto je úplně nejlepší na otěhotnění?? ![]()
@Kiara77 děláš dobře, já jedu v neděli na dovču, takže mě taky rozptýlej jiný věci než že to budu mít…ale ještě pořád nějaká naděje je. aspoň snad u vás, holky.
Tohle léto je nejlepší na otěhotnění? jak tooo? já chci taky, aby to platilo i pro mě! ![]()
@lollipop no kez by drzeni pestí stacilo
jeste se k tomu musi soulozit a ani když je to ve správnou chvili, tak to nezaručuje uspech
no nicmene jsem si řekla
že prostě do prázdnin to tam bude ![]()
a ty se snažiš o první?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat