Snažení - testování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5404
3.7.12 12:16

@babulka01 Bereš to z tý lepší stránky, a to je dobře. Je to jen otázka času. Já vím, že to čekání je na tom to nejhorší, ale nejsi v tom sama, tak hlavně žádný stresy :)

• načítám...
5404
3.7.12 12:17

@Kiara77 Já jsem to tak měla minulý měsíc :(

• načítám...
22203
3.7.12 12:18

Já jsem teď při tomhle pokusu tak nějak v klidu, i alkohol jsem pila, prostě tomu nechávám teĎ volný průběh. :palec: :palec: :palec: :palec:

Ženy, jdu vytvářet nějaké hodnoty, možná se ozvu večer. Páááá :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
4784
3.7.12 12:19

Kočky, jdu do roboty, když ještě musím :D Bylo by super, kdyby nám to o víkendu vyšlo!!!Krásně sme to tu rozjely, tak ne že se na to vyprdnet :) Večer se ozvu papa

• načítám...
5130
3.7.12 12:23

Ahoj holky :kytka: můžu k vám?
v březnu jsem prodělala ZT ve 12 týdnu a doted se snazime, zatim bez uspechu…plodne dny vždy řádně využijem, přesto zatím nic :nevim:
tak uvidime co prinese léto…
dnes jsem 6dc takže do ovulky daleko :)

• načítám...
1879
3.7.12 12:23
@Kassi píše:
@Kiara77 Já mám bolesti tak den dopředu, jak říkáš týden, tak to jsem nikdy nezažila :think:

Já jsem už byla dvakrát těhotná, ale tenkrát jsem měla úplně jiný cyklus, takže mi to v rozpoznání ranných příznaků teda rozhodně nepomůže. Jediný, co mám tento měsíc jinak než jindy je že mě nebolej vůbec prsa. Hmmmm :think:

• načítám...
564
3.7.12 12:24

@Kiara77 Já tak den, max dva… ale minule to přišlo bez křečí, což mě překvapilo. :nevim:

• načítám...
1879
3.7.12 12:28
@Dajdaa píše:
@Kiara77 Já tak den, max dva… ale minule to přišlo bez křečí, což mě překvapilo. :nevim: [/citaceAhaaa. Chjo. Víkendu zdar! Jsem se objednala na pedikůru a manikůru hned po víkendu, abych zahnala případnou blbou náladu.
  • načítám...
5404
3.7.12 12:35
@valina1 píše:
Ahoj holky :kytka: můžu k vám?
v březnu jsem prodělala ZT ve 12 týdnu a doted se snazime, zatim bez uspechu…plodne dny vždy řádně využijem, přesto zatím nic :nevim:
tak uvidime co prinese léto…
dnes jsem 6dc takže do ovulky daleko :)

Ahoj, určitě můžeš :) Je mi to líto, 12tt je už dost. Ale víš, že tohle léto je úplně nejlepší na otěhotnění?? :mrgreen:

• načítám...
564
3.7.12 12:36

@Kiara77 děláš dobře, já jedu v neděli na dovču, takže mě taky rozptýlej jiný věci než že to budu mít…ale ještě pořád nějaká naděje je. aspoň snad u vás, holky.

• načítám...
5404
3.7.12 12:37
@Kiara77 píše:
@Dajdaa píše:
@Kiara77 Já tak den, max dva… ale minule to přišlo bez křečí, což mě překvapilo. :nevim: [/citaceAhaaa. Chjo. Víkendu zdar! Jsem se objednala na pedikůru a manikůru hned po víkendu, abych zahnala případnou blbou náladu.

Já vždycky zaháním chmury nákupem :)

• načítám...
5130
3.7.12 12:39

@lollipop faaaaakt? :mrgreen: nějakej těhotenskej bacil ve vzduchu? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
5404
3.7.12 12:56
@valina1 píše:
@lollipop faaaaakt? :mrgreen: nějakej těhotenskej bacil ve vzduchu? :mrgreen: :mrgreen:

tak nějak :) a pozitivní energie ze všech stran :) dyď se podívej, kolik holek si jen v téhle diskuzi drží palce :)

• načítám...
564
3.7.12 12:57

Tohle léto je nejlepší na otěhotnění? jak tooo? já chci taky, aby to platilo i pro mě! :potlesk:

• načítám...
5130
3.7.12 12:59

@lollipop no kez by drzeni pestí stacilo :mrgreen: jeste se k tomu musi soulozit a ani když je to ve správnou chvili, tak to nezaručuje uspech :roll: :roll: :roll: :mrgreen: no nicmene jsem si řekla :! :! :! že prostě do prázdnin to tam bude :mrgreen:
a ty se snažiš o první?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí