Snažení - testování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5404
4.7.12 11:28

Já taky na kartářky a léčitele nevěřim, ale kdyby mi řekli, ať oběhnu 3× barák dokola, udělám 10 dřepů a otěhotním - tak to udělám :mrgreen:

• načítám...
22203
4.7.12 11:28
@žížal píše:
To vypadá dost nadějně, kolikátý den jsi?

No, 25.6. jsem byla na IUI, takže vlastně dneska asi tak 8. den, což je dost brzy. 8)

• načítám...
22203
4.7.12 11:30
@žížal píše:
Jak se máte dneska? Já byla ráno u léčitelky, hezky mi rozmasírovala mou jizvu po císaři, srůsty jsem cítila až u páteře :roll:, ale po hodině masáže to bylo úplně úžasný - po šesti letech mám pocit zase volného břicha, pěkně se to tam rozproudilo :mrgreen:, tak uvidím, jak to bude dál, ráda bych se vyhla případné laparce a dřív otěhotněla. Prý u mě třetí miminko už cítí, přijde brzy, ale ještě se musím pořádně detoxikovat a dát dohromady játra, štítnou žlázu, kterou mám na hraně a pravý vaječník, který mě dost často bolí. No tak ačkoli jsem vždy byla k podobným experimentům skeptická, teď už tomu začínám i věřit :think:

Vím o dost holčinách, které chodí k takovým „čarodějnicím“ a věří jim a opravdu jim to třeba vyšlo. :palec: :palec: :palec: Já tomu celkem i věřím. :palec:

• načítám...
6357
4.7.12 11:31

@Honeybunny87 No, my taky uvažujeme, že půjdeme jinam, hlavně kvůli práci..Asi ještě o kousek dál, někam na Moravu, tam je krásně :) A jak se dlouho už snažíte? My jsme teprve v červnu začali, takže tohle bude druhý cyklus…

• načítám...
575
4.7.12 11:36

@Kassi my se snažíme od dubna, takže taky ne moc dlouho, ale chtěli jsme tomu dát volný průběh, ale já se k tomu upínám víc a víc, ale zatím jsem to vydržela a přítel nic neví…Proto jsem ráda za vás, že tady se z toho můžu trochu vypsat. Na Moravě je moc krásně, to máš pravdu a lidi jsou tam takoví vstřícnější, viď? :)

• načítám...
4244
4.7.12 11:42

Ahoj holky. My máme jednoho prcka doma a začali jsme se snažit o druhého. Řeknu vám první dítko se nám povedlo nechtíc náhodou a teď jsme se v červnu začali snažit o druhé a není to zase tak jisté jak jsem si myslela. Myslela jsem si, že nám bude stačit jeden večer a mimi bude tam a ono ne, čekáme na další měsíc =) tak asi tak super plodná jak říká přítel že jsem asi nebudu =D

• načítám...
6357
4.7.12 11:42

@Honeybunny87 Přesně tak, je tam všechno tak nějak klidnější, pohodovější a navíc lepší počasí :D Já i přítel tam máme rodinu, takže ani nejdem do cizího prostředí. Jen tam najít nějakou tu práci.. Mám to stejně jako ty, vysadila jsem HA a že uvidíme, stejně se to nepodaří tak brzo, není kam spěchat a takový řeči, přítel taky samozřejmě neví, že to tak žeru a měřím BT, sleduju OVU apod. Uvidíme, třeba jim už v červenci sdělíme radostnou novinu :lol: Kolikátý jsi den?

• načítám...
6357
4.7.12 11:45

@Trolíci Ahoj, vítám tě :mavam: Tak když to šlo tak dobře poprvé, třeba to vyjde i teď, my taky budeme zkoušet teď druhým měsícem a to je ještě v pohodě.. Tak hodně štěstí a sil do snaženíčka :)

• načítám...
575
4.7.12 11:47

@Kassi Já teplotu neměřím, ale jsem 27 dc a 12dpo a ty jsi na tom jak? Já teď po vysazení mám cykly 30 dní…

• načítám...
5404
4.7.12 11:49

@Trolíci Ahoooj :mavam: To není žádná tragédie, že to nevyšlo hned první měsíc. Vyjde to třeba tehle :)

• načítám...
4244
4.7.12 11:51

@Kassi tak první mimčo vzniklo z jediné vynechané HA a to si přítel dával ještě pozor =) a vznikl z toho krásný Lukášek který má za týden dva ročky =) tak by to chtělo ještě holčičku do party ale kdyby to byl zdravý kluk ta se taky zlobit nebudeme =)
@Honeybunny87 co je to dc a dpo :oops:

• načítám...
4244
4.7.12 11:52

@lollipop no já bych ještě o miminku neuvažovala ale přítel měl v červnu narozeniny a když jsem se ho zeptala co by k nim chtěl, řekl mi že miminko a od té doby se snažíme a já jsem tím začala být úplně posedlá, dokonce už koukám na dětské věcičky i když jich máme haldy na půdě =D

• načítám...
4613
4.7.12 11:53
@Kassi píše:
@žížal Tak to je super, že je ti po masáži lépe. Slyšela jsem už od hodně lidí, že jim to pomáhá, já nikdy na masáži zatím vlastně nebyla :nevim: :oops: No a u léčitelky tuplem ne, ale hlavní je, že máš z toho dobrý pocit a budu ti přát, aby měla ve všem pravdu ;) Já se musím přiznat, že na takový věci moc nejsem, ale kdoví, jestli ti to vyjde, tak tam zajdu taky :pankac: Jinak u mě klasika, jsem v práci, ale už se moc těším na to volno, jedeme na Moravu. Co plánuješ ty?

:lol: Jo jo, taky si říkám, že hlavní je mít z toho dobrý pocit, což mám, je mi fajn a po týdnu, co k ní chodím, se mi přestaly třást ruce a zmizela ta šílená únava, tak uvidím co dál :) Já jsem původně z Moravy, takže tam asi taky teď vyrazíme, jinak žiju několik let v Praze.

• načítám...
6357
4.7.12 11:55

@Honeybunny87 Já jsem teprve 7DC a OVU čekám tak 15 DC, po vysazení jsem měla cyklus po 28 dnech, tak snad to tak bude i tenhle měsíc. Takže teď nás bude čekat :hug: Moc bych ti přála, aby jsi po víkendu nalezla // :andel: CJsi rozumná, i když jsi už 12 DPO a vidět by případně na testu něco bylo, necháváš to až na zpoždění, pak to zklamání, když to odejde s MS je asi větší než dva tři dny nejistoty…

• načítám...
6357
4.7.12 11:59

@žížal Přesně tak, vidíš, pomohlo ti to k lepší náladě, jsi víc v pohodě, takže ta návštěva k něčemu byla, i když by se nakonec nepotvrdilo, co říkala. Ale budu ti přát, aby to vyšlo. :andel: Tak to je zajímavý, moc moraváků, co se přestěhovalo do Prahy neznám, spíš naopak. A jsi tam spokojená nebo na Moravě bylo lépe? ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+