Snažení - testování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5404
4.7.12 10:40

Mě zase ráno přepadl průjem, ale to může být taky před MS, takže jsem pořád na nule :(

• načítám...
11
4.7.12 10:47

Holky podarilo se nektere otehotnet s endometriozou? Par mesicu uz se snazime a furt nic.

• načítám...
4613
4.7.12 10:56
@Lucík 25 píše:
Dobré ráno holky, teda tady se to rozjíždí rychlostí blesku :lol: Nestíhám to ani dočítat. Doufám, že ten letní bacil teda taky chytnu.
Jinak jsem z Dobřan u Plzně a je mi 25.
Jonášovka mi docela vycházela do toho spontálního potratu, ale teď vůbec…to bych měla podle něj otěhotnět 8 DC. Dnes jsem 28 DC a testla sem :zed: a není tam nic. Takže teď čekat na mrchu a další snažení :,(

Třeba // ještě budou, nevzdávej to. A kdyby ne teď, tak příští měsíc už to musí vyjít :)

• načítám...
4613
4.7.12 10:58
@Indil píše:
@babulka01 koukam, ze to mas stejne jako ja, ja chtela testit 12.7. ale asi mi to taky neda… :lol: navic od vcerejska musim porad chodit curat, v noci jsem byla snad 10*,boli me i bricho, ale to spis z toho ze uz asi tyden nemuzu poradne na velkou…navic mi pripada ze mam plnejsi prsa, i kamaradka, ktera prisla si ze me delala srandu, co se mi to stalo… :mrgreen:

To vypadá dost nadějně, kolikátý den jsi?

• načítám...
4613
4.7.12 11:01
@eseta píše:
těžký…no po tom co mi teď zjistili spíš doufám ve štěstí

Dopadne to dobře, neboj, na jednu stranu je dobře, že to objevili, po operaci se dáš do kupy a otěhotníš jedna dvě.

• načítám...
5404
4.7.12 11:01
@Mika.K píše:
Holky podarilo se nektere otehotnet s endometriozou? Par mesicu uz se snazime a furt nic.

Já endometriózu nemám, teda aspoň doufám. Co Ti řekl doktor?

• načítám...
6357
4.7.12 11:03

Ahoj holky, zdravím všechny nově příchozí :mavam: Teď jsem měla teda co dočítat a to jsem se rozloučila včera odpoledne :palec: Jste dobrý!
@babulka01 Držím palce, aby to vyšlo, všechno, co říkáš, vypadá opravdu nadějně :srdce:

• načítám...
4613
4.7.12 11:03
@Mika.K píše:
Holky podarilo se nektere otehotnet s endometriozou? Par mesicu uz se snazime a furt nic.

Já ji nemám (teda myslím :)), ale vím, že lze otěhotnět i s ní, uvádí se, že zhruba 50 procent žen s endom. má s otěhotněním problémy, což není zas tak strašné. A těhotenství pak působí na endometriózu blahodárně. Držím palce, věř tomu, že to půjde.

• načítám...
6357
4.7.12 11:06

@Lucík 25 To mě mrzí, že to nevyšlo, ale příště bude líp, uvidíš, hlavu vzhůru a hodně energie do dalšího snažení :kytka:
@Mika.K Ahoj :mavam: Já se teda přidám k lollipop a bohužel ti neporadím :( Jak si na tom?

• načítám...
4613
4.7.12 11:14

Jak se máte dneska? Já byla ráno u léčitelky, hezky mi rozmasírovala mou jizvu po císaři, srůsty jsem cítila až u páteře :roll:, ale po hodině masáže to bylo úplně úžasný - po šesti letech mám pocit zase volného břicha, pěkně se to tam rozproudilo :mrgreen:, tak uvidím, jak to bude dál, ráda bych se vyhla případné laparce a dřív otěhotněla. Prý u mě třetí miminko už cítí, přijde brzy, ale ještě se musím pořádně detoxikovat a dát dohromady játra, štítnou žlázu, kterou mám na hraně a pravý vaječník, který mě dost často bolí. No tak ačkoli jsem vždy byla k podobným experimentům skeptická, teď už tomu začínám i věřit :think:

• načítám...
575
4.7.12 11:17

Dobré dopoledne, snažilky:)
Mám teď volno, tak jsem vyspávala, ale už jsem tady. Na test je u mě ještě brzy, nechci být zbytečně zklamaná, tak ještě vyčkávám. Ne/očekávaná ms je o víkendu, tak to chci zkusit po víkendu, kdyby náhodou a doufám, že ty dny volna a nějakej program mi na to trošku pomůžou zapomenout. Co budete dělat vy? Jinak mně je 25 a jsem krátce z Prahy, původně z Karlových Varů. Držím všem palečky, ať tam brzy najdem vysněný // :)

• načítám...
6357
4.7.12 11:18

@žížal Tak to je super, že je ti po masáži lépe. Slyšela jsem už od hodně lidí, že jim to pomáhá, já nikdy na masáži zatím vlastně nebyla :nevim: :oops: No a u léčitelky tuplem ne, ale hlavní je, že máš z toho dobrý pocit a budu ti přát, aby měla ve všem pravdu ;) Já se musím přiznat, že na takový věci moc nejsem, ale kdoví, jestli ti to vyjde, tak tam zajdu taky :pankac: Jinak u mě klasika, jsem v práci, ale už se moc těším na to volno, jedeme na Moravu. Co plánuješ ty?

• načítám...
6357
4.7.12 11:20

@Honeybunny87 Tak to se budu těšit na pondělí, až testneš a dáš vědět! Budu moc držet palce a neboj, uteče to jako voda. Jinak dobrá náhoda, jsem taky z KV :mavam:

• načítám...
4235
4.7.12 11:22

@žížal dneska jsem 24 DC, cykly mam 32 dni +- 2 dny :nevim: uvidime, nadeje tam je, podle kartarky to v lete bude :mrgreen: driv jsem tomu neverila, ale kdyz neco nejde, clovek rad vyzkousi vsecko :P

• načítám...
575
4.7.12 11:25

@Kassi tak to je náhodička, ale my jsme se před dvěma měsíci přestěhovali do Prahy kvůli práci a tak…Teď o víkendu k nám poprvé přijedou naši, tak na to snad na chvíli zapomenu a budem se věnovat jim…
Jinak já jsem taky nebyla nikdy na žádné masáži, jen se nechávám laicky masírovat od přítele:)Chodila jsem jeden čas k homeopatovi s alergií, ale to mi nepomáhalo, tak jsem tomu přestala věřit.. :(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+