Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mě zase ráno přepadl průjem, ale to může být taky před MS, takže jsem pořád na nule ![]()
Holky podarilo se nektere otehotnet s endometriozou? Par mesicu uz se snazime a furt nic.
@Lucík 25 píše:
Dobré ráno holky, teda tady se to rozjíždí rychlostí bleskuNestíhám to ani dočítat. Doufám, že ten letní bacil teda taky chytnu.
Jinak jsem z Dobřan u Plzně a je mi 25.
Jonášovka mi docela vycházela do toho spontálního potratu, ale teď vůbec…to bych měla podle něj otěhotnět 8 DC. Dnes jsem 28 DC a testla sema není tam nic. Takže teď čekat na mrchu a další snažení
Třeba // ještě budou, nevzdávej to. A kdyby ne teď, tak příští měsíc už to musí vyjít ![]()
@Indil píše:
@babulka01 koukam, ze to mas stejne jako ja, ja chtela testit 12.7. ale asi mi to taky neda…navic od vcerejska musim porad chodit curat, v noci jsem byla snad 10*,boli me i bricho, ale to spis z toho ze uz asi tyden nemuzu poradne na velkou…navic mi pripada ze mam plnejsi prsa, i kamaradka, ktera prisla si ze me delala srandu, co se mi to stalo…
To vypadá dost nadějně, kolikátý den jsi?
@eseta píše:
těžký…no po tom co mi teď zjistili spíš doufám ve štěstí
Dopadne to dobře, neboj, na jednu stranu je dobře, že to objevili, po operaci se dáš do kupy a otěhotníš jedna dvě.
@Mika.K píše:
Holky podarilo se nektere otehotnet s endometriozou? Par mesicu uz se snazime a furt nic.
Já endometriózu nemám, teda aspoň doufám. Co Ti řekl doktor?
Ahoj holky, zdravím všechny nově příchozí
Teď jsem měla teda co dočítat a to jsem se rozloučila včera odpoledne
Jste dobrý!
@babulka01 Držím palce, aby to vyšlo, všechno, co říkáš, vypadá opravdu nadějně ![]()
@Mika.K píše:
Já ji nemám (teda myslím
, ale vím, že lze otěhotnět i s ní, uvádí se, že zhruba 50 procent žen s endom. má s otěhotněním problémy, což není zas tak strašné. A těhotenství pak působí na endometriózu blahodárně. Držím palce, věř tomu, že to půjde.
Jak se máte dneska? Já byla ráno u léčitelky, hezky mi rozmasírovala mou jizvu po císaři, srůsty jsem cítila až u páteře
, ale po hodině masáže to bylo úplně úžasný - po šesti letech mám pocit zase volného břicha, pěkně se to tam rozproudilo
, tak uvidím, jak to bude dál, ráda bych se vyhla případné laparce a dřív otěhotněla. Prý u mě třetí miminko už cítí, přijde brzy, ale ještě se musím pořádně detoxikovat a dát dohromady játra, štítnou žlázu, kterou mám na hraně a pravý vaječník, který mě dost často bolí. No tak ačkoli jsem vždy byla k podobným experimentům skeptická, teď už tomu začínám i věřit ![]()
Dobré dopoledne, snažilky:)
Mám teď volno, tak jsem vyspávala, ale už jsem tady. Na test je u mě ještě brzy, nechci být zbytečně zklamaná, tak ještě vyčkávám. Ne/očekávaná ms je o víkendu, tak to chci zkusit po víkendu, kdyby náhodou a doufám, že ty dny volna a nějakej program mi na to trošku pomůžou zapomenout. Co budete dělat vy? Jinak mně je 25 a jsem krátce z Prahy, původně z Karlových Varů. Držím všem palečky, ať tam brzy najdem vysněný // ![]()
@žížal Tak to je super, že je ti po masáži lépe. Slyšela jsem už od hodně lidí, že jim to pomáhá, já nikdy na masáži zatím vlastně nebyla
No a u léčitelky tuplem ne, ale hlavní je, že máš z toho dobrý pocit a budu ti přát, aby měla ve všem pravdu
Já se musím přiznat, že na takový věci moc nejsem, ale kdoví, jestli ti to vyjde, tak tam zajdu taky
Jinak u mě klasika, jsem v práci, ale už se moc těším na to volno, jedeme na Moravu. Co plánuješ ty?
@Honeybunny87 Tak to se budu těšit na pondělí, až testneš a dáš vědět! Budu moc držet palce a neboj, uteče to jako voda. Jinak dobrá náhoda, jsem taky z KV ![]()
@žížal dneska jsem 24 DC, cykly mam 32 dni +- 2 dny
uvidime, nadeje tam je, podle kartarky to v lete bude
driv jsem tomu neverila, ale kdyz neco nejde, clovek rad vyzkousi vsecko ![]()
@Kassi tak to je náhodička, ale my jsme se před dvěma měsíci přestěhovali do Prahy kvůli práci a tak…Teď o víkendu k nám poprvé přijedou naši, tak na to snad na chvíli zapomenu a budem se věnovat jim…
Jinak já jsem taky nebyla nikdy na žádné masáži, jen se nechávám laicky masírovat od přítele:)Chodila jsem jeden čas k homeopatovi s alergií, ale to mi nepomáhalo, tak jsem tomu přestala věřit.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat