Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Claire1991
Ovulací si nejsem jistá na 100% ale myslím si, že byla 17.2. možná den - dva později.
Toho 17.2 jsem měla plodný hlen a bolest v bedrech. 18.2. Už plodný hlen nebyl, ale byla bolest v podbřišku. Pokud pominu tu ms, tak by to dneska byl 39dc a teda pravděpodobně 20 dpo.
Je to buď a nebo no. Uvidí se. Jen doufám, že to třeba není mimoděložní. 🙄
@CandyAn
Za mě čárka sílí. Už bych davno volala Dr, šla na krev a teď už bys měla jasno. To, ze sílí pomalu, není rozhodující. Ona ta čárka nevypovídá nic o prosperujicim, nebo neprosperujicim těhotenství. To by ti řekla jen krev. A být tebou, tak Gynex teda neberu. V těhotenství se nemá brát. Pokud to mas takový cely divny, hned bych šla k Dr, aby třeba neslo o mimodelozni. Tím tě nechci strašit, ale to by nebyla sranda.
@CandyAn já ti nevím, být tebou bych asi šupajdila na tu krev. Asi bych chtěla mít přehled co se děje ![]()
@Mimi8 tak to máš super
hele ja mela vždy cyklus pravidelný, ted mam nějaký problémy s nim.. Tak uvidime. Jinak mame skoro 3letou dceru a snažíme se nějaký měsíc ![]()
@Claire1991 je to s prací občas na nic no
jeee moc dekuju za tip, mrknu na to. Myslíš že by stačilo cvičit i nějak doma podle videa jen? ![]()
@Asijetotu to je super, ze jsi to měla aspoň takto
no hele mam smlouvu na neurčito, takže jakoby by se hodilo se tam vrátit, abych pak kdyztak měla zas mateřskou
neříkám, že jsem tam byla uuuuplne spokojená, ale asi bych to brala se tam vrátit.
@Nicole 1234 taky to není jednoduché ze.. To „plánování“ druhého. No mě jelikož to uz stejně nevychází, tak me nezbyde nic jiného než čekat a uvidíme skrz práci ![]()
@CandyAn hele za me sílí. Nemusí to jít rychle. Ja jsem sem par dni zpět dávala foto mých testu tenkrát s dcerou a taky to šlo pomaleji. Pořád s tebou doufám 🙏 jinak gynex ještě neberu. Začala bych 1 DC asi, což by mělo být o víkendu.. Pokud nebudu mít zase nějaký zpoždění. Možná být tebou bych ho ted nebrala ![]()
@Terda18 Já to dřív měla taky tak, ale zatim si můžu dovolit fňukání tak toho někd i využívám, protože musim uznat že manžel se o mě báječně stará zase
![]()
@Betuska88
Jakooo, když se dlouho zadivam, tak možná něco vidím, ale já ty čárky vidím všude 😀.
@Lenny93
Děkuji 😊. Teď aby zase zeslábl 😀.
@Slunečnice0303
![]()
Tak uvidim jestli ještě někdo uvidí něco ![]()
Pěkně mě to štve, kdybych aspoň třeba nešpinila nebo kdyby se ta MS normálně rozjela. ![]()
@CandyAn krásně se vybarvuje, já bych neházela flintu do žita ![]()
@Betuska88 já tam bohužel nic nevidím :/
Holky ja jsem dneska 6DC, konečně mám po MS a hurá do dalšího snažení
je tu někdo jako já? Ovulku bych měla mít cca za 9 dní, budu měřit, tak sem zvědavá.