Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
9.3.23 11:44

@Lůca162
Super :D jsem na to zvědavá za 10 dnů :D
Aha, tak to je pěkně na prd 😞 tak ať je brzo fit 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
9.3.23 11:46

@Nicol-8
Mamka bývalého přítele má 4 děti - z toho 3× císař a úplně v pohodě takže bych se toho taky nebala :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
9.3.23 11:47

@Asijetotu no teda koukám, jak to mas v práci sakra zajímavý :mrgreen: a starší půjde do školky? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
9.3.23 11:55

@Lůca162 ježiš to znám, můj je nepoužitelnej už skoro týden 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
9.3.23 11:59

@Lenny93 joo, nenudim se tam. Neřešit těhotenství, tak uz jsem davno pryc. :D malyho mi do skolky nevzali. Jelikoz mi v praci nevyhoveli s neplacenym volnem do zari, ale jen do února prave, tak se mi podarilo sehnat soukromou skolku, ale chodi jen dve dopoledne v tydnu. Ted mi ale reditelka prislibila, ze je letos velika nemocnost a ze ho zvládnou i na plnou dochazku. Jenze zase maji cervenec i srpen zavreno, absolutne nevim jak to budu resit, hlidaci babičky nemam a dovolenou s chlapem 2 mesice nepokryjeme. No a v zari uz snad nastoupí normalne ve vesnici do statni skolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
9.3.23 12:16

@Asijetotu ja se právě ptám proto, že me něco podobného taky ceka a vůbec nevím, jak to bude :( mam rodicak do 3 let dcery, takže do května. No do školky půjde od září.. Samozřejmě jsme generace, kdy naše rodiče pracuji a ještě dlouho budou skrz ty slavný odchody do důchodů :roll: takže s dcerou budu muset být do toho září doma. Nemáme hlídání a partner dela na sebe a nemůže být prostě doma.. Je to na nic. Rodicak jsem si prodloužit nemohla, protože prostě dostávat mesicne min nepřipadá v úvahu, když je vše tak drahý ted.. Právě proto si nejvíc preji, abych do toho května otěhotněla a mohla marodit pres gyndu do další mateřské. No pokud neotehotnim, tak vůbec nevím. Přemýšlím, že i tak bych se zkusila domluvit třeba s obvodakem a sla marodit. Ja vim, je to ode me hrozný, ale nevím co dělat.. Druhý jsme chtěli tak, aby to navazalo hezky na první rodicak. No bohužel :,( ja jako nikdy v praci nemarodila, nemám to taky rada.. Ale ted me asi nezbyde nic jineho. No druhá otázka je, ze me pak taky reditel nemusí držet místo.. Drzi se jen do 3 let dítěte ze. Takže prostě uvidím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
9.3.23 12:41
@Karmen23 píše:
@Claire1991
Děkuji :D :* určitě budeš mit taky takový test 😍 věřím ze nám to vyjde 😍

To by byla nádhera :srdce: :dance:! Ještě nikdy jsem neměla pozitivní ovulační test, tak snad Clostil pomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
9.3.23 12:49

@Slunečnice0303
Fotku sice mám ale já na ní stejně nic nevidím. Možná to bylo jen moje přání. Dr mi říkala, že když mi 3.den vyjde na sobotu tak mám přijít v pátek a když na neděli tak v pondělí. Takže pokud se to dneska nerozjede, tak půjdu na krev v pondělí a do té doby už snad budu vědět na čem jsem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.3.23 12:53

@Lenny93 Děkuji 🤗 Tak já se vám aspoň trochu představím. Mám už jedno dítě, 6leteho syna. Snažíme se teď druhý cyklus ale minulý měsíc jsme se tak rozhodli a myslím že už bylo po ovulaci takže spíš první cyklus 😄 momentálně jsem 6DPO a jsem napjatá. Do ms mi zbývá 8 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
9.3.23 12:56

@Betuska88 to jdeš na hormonální profil ze. Taky na nej mam jít. Měla bych MS dostat o víkendu, tak si to pak musím napocitat. Jenže jsem naposled byla na vyvolavacce, tak doufám, že nebudu mít zase zpoždění :roll:
Ale ty třeba na krev ani nebudeš muset :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
9.3.23 13:02

@Lenny93 jsi hodná ale jsem 29DC, myslím že už by to mělo být vidět víc, ale mamatest už nemám, tak jsem dělala Maxe. No dopoledne jsem zase trochu zašpinila a jinak zatím nic. Tak já nevím co se zase děje :zed:
Doufám že se to brzo nějak rozlouskne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
9.3.23 13:08

@Mimi8 a mas cyklus pravidelný? Jako že žádné problémy? Určitě to půjde rychle :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
9.3.23 13:09

@Betuska88 to me mrzí :,( někdy si to tělo dela, co chce ze.. A pak se v něm máme vyznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
9.3.23 13:16

@Lenny93 No většinou mám 28,29 dní ale občas se stane že i 32. Ale většinou to mám pravidelné a ms vždy 5 dní. V tomhle by žádný problém být neměl. Zkoušela jsem poprvé ovulační testy abych si byla jistá že ji vychytám. Tak za týden a něco uvidím jestli se jí opravdu podařilo zastihnout 😅 a jak jsi na tom ty? Je tady už hodně dlouhá diskuze to bych se načetla než bych se k tomu dopídila jak jste tady na tom všechny. Když jsem čekala syna byla jsem taky tady na emimino a ty diskuze byli nekonečné co jsme tady navypisovali kdysi 😁 🫶

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4126
9.3.23 13:18

Ahoj, jsem 15 DC a čekám na ovulaci, která podle teploty ještě neproběhla. Přemýšlím, jestli koupit ovulační testy. Mám strach, že to prošvihneme. Na druhou stranu mívám ovulaci nejdříve 18 DC a někdy ale až 36 DC (ale tenhle měsíc beru drmek, tak snad to tak pozdě nebude), takže mám strach, že bych za ty testy utratila majlant :D Jinak příznaky ovulace zatím žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí