Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lůca162
Super
jsem na to zvědavá za 10 dnů ![]()
Aha, tak to je pěkně na prd 😞 tak ať je brzo fit 🙏 🙏
@Nicol-8
Mamka bývalého přítele má 4 děti - z toho 3× císař a úplně v pohodě takže bych se toho taky nebala
![]()
@Asijetotu no teda koukám, jak to mas v práci sakra zajímavý
a starší půjde do školky? 😊
@Lůca162 ježiš to znám, můj je nepoužitelnej už skoro týden 🤦♀️
@Lenny93 joo, nenudim se tam. Neřešit těhotenství, tak uz jsem davno pryc.
malyho mi do skolky nevzali. Jelikoz mi v praci nevyhoveli s neplacenym volnem do zari, ale jen do února prave, tak se mi podarilo sehnat soukromou skolku, ale chodi jen dve dopoledne v tydnu. Ted mi ale reditelka prislibila, ze je letos velika nemocnost a ze ho zvládnou i na plnou dochazku. Jenze zase maji cervenec i srpen zavreno, absolutne nevim jak to budu resit, hlidaci babičky nemam a dovolenou s chlapem 2 mesice nepokryjeme. No a v zari uz snad nastoupí normalne ve vesnici do statni skolky.
@Asijetotu ja se právě ptám proto, že me něco podobného taky ceka a vůbec nevím, jak to bude
mam rodicak do 3 let dcery, takže do května. No do školky půjde od září.. Samozřejmě jsme generace, kdy naše rodiče pracuji a ještě dlouho budou skrz ty slavný odchody do důchodů
takže s dcerou budu muset být do toho září doma. Nemáme hlídání a partner dela na sebe a nemůže být prostě doma.. Je to na nic. Rodicak jsem si prodloužit nemohla, protože prostě dostávat mesicne min nepřipadá v úvahu, když je vše tak drahý ted.. Právě proto si nejvíc preji, abych do toho května otěhotněla a mohla marodit pres gyndu do další mateřské. No pokud neotehotnim, tak vůbec nevím. Přemýšlím, že i tak bych se zkusila domluvit třeba s obvodakem a sla marodit. Ja vim, je to ode me hrozný, ale nevím co dělat.. Druhý jsme chtěli tak, aby to navazalo hezky na první rodicak. No bohužel
ja jako nikdy v praci nemarodila, nemám to taky rada.. Ale ted me asi nezbyde nic jineho. No druhá otázka je, ze me pak taky reditel nemusí držet místo.. Drzi se jen do 3 let dítěte ze. Takže prostě uvidím ![]()
@Karmen23 píše:
@Claire1991
Děkuji![]()
určitě budeš mit taky takový test 😍 věřím ze nám to vyjde 😍
To by byla nádhera
! Ještě nikdy jsem neměla pozitivní ovulační test, tak snad Clostil pomůže ![]()
@Slunečnice0303
Fotku sice mám ale já na ní stejně nic nevidím. Možná to bylo jen moje přání. Dr mi říkala, že když mi 3.den vyjde na sobotu tak mám přijít v pátek a když na neděli tak v pondělí. Takže pokud se to dneska nerozjede, tak půjdu na krev v pondělí a do té doby už snad budu vědět na čem jsem. ![]()
@Lenny93 Děkuji 🤗 Tak já se vám aspoň trochu představím. Mám už jedno dítě, 6leteho syna. Snažíme se teď druhý cyklus ale minulý měsíc jsme se tak rozhodli a myslím že už bylo po ovulaci takže spíš první cyklus 😄 momentálně jsem 6DPO a jsem napjatá. Do ms mi zbývá 8 dní
@Betuska88 to jdeš na hormonální profil ze. Taky na nej mam jít. Měla bych MS dostat o víkendu, tak si to pak musím napocitat. Jenže jsem naposled byla na vyvolavacce, tak doufám, že nebudu mít zase zpoždění ![]()
Ale ty třeba na krev ani nebudeš muset ![]()
@Lenny93 jsi hodná ale jsem 29DC, myslím že už by to mělo být vidět víc, ale mamatest už nemám, tak jsem dělala Maxe. No dopoledne jsem zase trochu zašpinila a jinak zatím nic. Tak já nevím co se zase děje ![]()
Doufám že se to brzo nějak rozlouskne. ![]()
@Mimi8 a mas cyklus pravidelný? Jako že žádné problémy? Určitě to půjde rychle ![]()
@Betuska88 to me mrzí
někdy si to tělo dela, co chce ze.. A pak se v něm máme vyznat.
@Lenny93 No většinou mám 28,29 dní ale občas se stane že i 32. Ale většinou to mám pravidelné a ms vždy 5 dní. V tomhle by žádný problém být neměl. Zkoušela jsem poprvé ovulační testy abych si byla jistá že ji vychytám. Tak za týden a něco uvidím jestli se jí opravdu podařilo zastihnout 😅 a jak jsi na tom ty? Je tady už hodně dlouhá diskuze to bych se načetla než bych se k tomu dopídila jak jste tady na tom všechny. Když jsem čekala syna byla jsem taky tady na emimino a ty diskuze byli nekonečné co jsme tady navypisovali kdysi 😁 🫶
Ahoj, jsem 15 DC a čekám na ovulaci, která podle teploty ještě neproběhla. Přemýšlím, jestli koupit ovulační testy. Mám strach, že to prošvihneme. Na druhou stranu mívám ovulaci nejdříve 18 DC a někdy ale až 36 DC (ale tenhle měsíc beru drmek, tak snad to tak pozdě nebude), takže mám strach, že bych za ty testy utratila majlant
Jinak příznaky ovulace zatím žádné.