Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tulipan30 mě přijde že ti roste hcg normálně na uzv něco uvidí až od 1000 jednotek hlavní je že hladina se zvyšuje a v začátku je to všelijaké nikdo není tabulkový
držím palce ať je vše v pořádku
@Lůca162
Na ovulaci je dobrý inositol. Má ho třeba Inofolic, Fertiprona a podobně. Nebo já jsem si koupila od Viridian kde je jen inositol a k tomu listovka. Od 1 DC bych ho chtěla brát, ale jelikož mám ovulaci hodně posunutou, chci zkusit zvýšit dávky. Jinak se myslím doporučuje 2-4 g za den. Já zkusím do té ovulace 6 g. Četla jsem, ze nemá nějaký extra vedlejší účinky a zase tak moc nepřekročim doporučené dávkování. Ale samozřejmě doporučuji klasicky podle návodu 😊.
@madla90
Jee, to je skoda, já už bych tak od 9 dpo čůrala na test 🙈 😀. Ale já jsem hrozná 😀.
@Betuska88
Tak super, že jsi to stihla než bude mít Dr volno 😊. Držím palce, ale Clostil určitě zabere ✊🏻 😊.
@Tulipan30
Bohužel nemám zkušenost, ale vím, že tu krev někdo řešit v únorovém snažení, zkus se tam mrknout a popřípadě uživatelce napsat. Mám pocit, že ji hcg ze začátku nějak nerostlo a pak se to spravilo a vše bylo ok 😊. Ale už přesně nevím, zkus mrknout 😊. Každopádně držím palce, určitě bude vše v pořádku ✊🏻 🍀.
@Slunečnice0303 já jsem se v pondělí tím telefonátem zklidnila a prostě čekám. Samozřejmě by bylo super, kdybych už nic brát nemusela, ale takhle si říkám, že když to teď nevyjde tak snad během dalších 2 měsíců ano…
@Terda18
No jo, mas je porad stejný 😕. Ale tak zkus testovat dal. Ty testujes první cyklus? Jinak na sobě ovulaci poznáš? Třeba mas tentokrat anovulacni cyklus. To se bohužel muže stát. Nebo ještě můžeš zkusit měřit Bt, ale s tím nemám zkušenost. Měřila jsem asi 2, nebo 3 cykly před dcerou. Držím palce, aby ještě druhá čárka vykoukla. Mě taky vyšel výraznější až včera, 25 DC 😊.
@Slunečnice0303 testuji právě poprvé. Vždy mě děsně bolí vaječník nějaký, ale chtěla jsem vědět jestli pří ovu nebo před ovu nebo po ovu mě bolí. No asi to nezjistim tento mesic 🤦♀️ 🤣 mám cykly okolo 28-29 takže ikdyž by byla třeba teda možná hodně možná později, tak se bojím, že by se to nestihlo zavrtat 🤦♀️ to je malér tento měsíc 🤦♀️ už teď jsem nas*aná a to mám teda super měsíc čekat na další 💪 🤦♀️ 😂
@CandyAn tak mě tedy také přijde že ti sílí. Kamarádka měla MS normálně až do 6 měsíce.
@Slunečnice0303 jojo jen do ovu, teda aspoň si to myslím, ovu jsem zatím neměřila. Tento cyklus na to prdím, tak uvidím.
@Lenny93 No právě jsou to vitaminy, ale nic ohledně ovulace. Zjistim co kdo bere a pak se poradím i s lékařem ![]()
@Slunečnice0303 určitě zkusim, mě minulý doktor poradil nějaký přípravek Yarlio, ale to mi přijde celkem drahý.. na 1M a platila jsem nějakých 1200Kč mám za to. A hlavně je to prášek rozpustitelný ve vodě a chuťově je to docela hnusný. Takže bych radši prášky no.
@Karmen23 píše:
@Claire1991
Ahojky, tak to vypadá ze dnes 16 DC pozitivní ovu testsex byl včera tak ještě zítra
Vypadá to ze clostik zabral 🙏
No ten je ukázkový ![]()
@Terda18
A ovulacni bolesti si už měla? Někdo je prý nemusí mít pozitivní a přesto ovulace je 😊. Chapu, že tě to štve 😕.
@Lůca162
Ten Viridian je sypký prášek, taky do vody. Tak zkus 😊.
Jinak já mám dneska asi pozitivní. Nebo minimálně dost výrazný. Takže teď už zase trnu, jestli nebude pozitivní několik dni 🫠 😀. Ach jo, že to nemůže být v pohodě 😀.
@Karmen23 píše:
@Claire1991
Ahojky, tak to vypadá ze dnes 16 DC pozitivní ovu testsex byl včera tak ještě zítra
Vypadá to ze clostik zabral 🙏
To je skvělé
! Tak snad za 14 dní dvě čárky
🙏
Ahoj holky, ja se zase hlásím
dneska jsem byla na folikulometrii a jeden folikul tam je a má 12mm tak snad bude růst 🙏🏻 v pondělí jdu zase tak dam vedet
Mam z toho nervy, že je moc malinky, ale modlim se aby hezky povyrostl a prasknul, ale to zjistim az zas za 5 dni
mne uz z toho čekání asi hrábne
Jinak jsem dneska 10 DC je tu nekdo taky tak podobně?, že bychom testovali spolu ovulku
![]()
@Slunečnice0303 a má nějakou chuť ten prášek nebo spíš ne? Určitě ho zkusim.
Jinak test je krásný. Řekla bych že buď večer nebo zítra bude už jasně pozitivní.
A ty si děláš testy i další dny? Já totiž když mám první pozitivní tak dál už netestuju ![]()