Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CandyAn ještě bych možná zkusila tu doktorku.. Rekla bych ji co a jak a poradí. Třeba něco nasadi a nebo ti vezme krev a tak a sledovala by te ![]()
Ahoj holky, snad nevadí když se K vám přidám
V listopadu jsme měla ZP v 8tt a první MS přišla v lednu..pak mi nasadil Dr. bohužel ANTB (silný) a celý cyklus se mi rozházel
druhá MS přišla až skoro o měsíc později..Tak doufám že to už příště snad vyjde
Přeju Všem ať se Vám brzy ukážou // na testu ![]()
@Karmen23 No včera jsem si dělala test když jsem přišla z práce kolem 18h a test pozitivní nebyl a tak nějak doufám že třeba za dva dny by mohl. Nalepila jsem si ho ale nestihla vyfotit
tak se na to vrhnu dneska.
@Lenny93 přesně tak, akorát to naštve. Nevim jestli nebrat třeba nějaký bilinky nebo prášky. Jediné co tak beru listovku a sestra u novho doktora i řekla ať beru Femibion 1. Ale vyloženě na podporu ovulace nemám nic.
Ahoj Děvčata, nemáte nohou někdo zkušenosti s rostoucím HCG?
4+0 21HCG
4+2 67HCG
4+6 545HCG
5+1 872 HCG
Přijde mi, že hodnoty strašně pomalu rostou. A mám strach.
Mam krátký cyklus 26. Lékař říká, že to do 4+6 odpovídalo dle MS, ale teď mi přijde, že hodnota moc nevzrostla o proti ostatnim dnům. Když to tak čtu nebo poslouchám tak ženy mají mnohem větší HCG. Mám z toho strach. Jak jste měli HCG vy? Děkuju
@Zdena2697 Ahooooj
to me mrzí, že mas za sebou taky takový trapeni. Tak přeji, at se brzy zadari ![]()
@Slunečnice0303
Noo mas pravdu už 7.😀 Já jsem strašný posera a netestuji, radši se dívám na MS než na prázdný test. 😀 Ale jestli začnu mít nějaké příznaky, běžím ho koupit.😀
@Slunečnice0303
No já myslím, že se rozjede, vím že jako nemusí, ale nikdy jsem u těhotenství tohle neměla. Vím že každé těhu může být jine, ale raději se neupínám. Mám jít i 3.DC na krev tak jen čekám kdy to bude. A pak mám ten clostík tak doufám, že to pomůže. Dr tam zrovna bude mit do konce mesice volno, tak jsem ráda, že jsem jí zavolala a nebudu další měsíc zase čekat.
@Lůca162 Femibion je fajn. Taky jsem ho brala a chci zase brát. Ale jsou to vlastně jen vitamíny s listovkou. Přímo tam na ovulaci a tak nic neni.. Ale jde o to, že to jsou vitamíny, který jsou potřeba a tím si jakoby pomáhás k tomu, abys mela vše potřebné a tak i fungoval cyklus, včetně ovulace. Proto se vitamíny doporučují
ja ted dobiram Fertipronu. To jsou taky vitamíny s listovkou a je tam inositol. Prý by měl pomáhat na cyklus a ovulaci. Ale ja ho beru čtvrt roku a nějak nic
vim ale, ze tu některý holky berou čistý inositol. Tak třeba poradí víc ![]()
@Tulipan30 Ahoj, podle me to jsou fajn hodnoty. Na UTZ jde něco vidět od hodnoty 1000. Ja si pamatuju u dcery, ze cca nějak v tom 5+xxx nic doktorka neviděla. Az pak dyl. Tak uvidíš dal, co a jak. Ale preji ti, aby to bylo v pořádku ![]()
@Claire1991
Ahojky, tak to vypadá ze dnes 16 DC pozitivní ovu test
sex byl včera tak ještě zítra ![]()
Vypadá to ze clostik zabral 🙏
@Tulipan30 a to jsi byla na krev sama od sebe nebo tě poslal dr? Já se v těch hodnotách teda nevyznám, nikdy jsem takhle na krev nechodila, ale dr by ti asi řekla, kdyby mělo být něco v nepořádku?
@CandyAn a ten dnešní je ten horní nebo ten spodní? Já myslím, že ony nemusí ze dne na den výrazně zesílit… hraje v tom roli dost věcí… já bych se poradila s dr, ale záleží na tobě. ![]()
@Slunečnice0303 já se na to asi vyprdnu, dnes 18DC 🤷♀️ 🤦♀️ testuju poslední 3 dny dvakrát za den, vždy kolem půl 12 a cca kolen 19 hodiny, tak nevím ještě jestli příští měsíc mám dělat jiné ty rozestupy menší? Tento měsíc pomalu vzdávám 🤦♀️
Vždy mám radost že mi přijde že sílí a pak zas nic
![]()
Příspěvek upraven 08.03.23 v 12:21