Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12374
8.3.23 09:26

@Slunečnice0303 taky děkuji a jsem zvedava na dnešní test :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 09:28

@CandyAn a ten vrchní je dnešní? Protože me přijde silnější :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 09:30

@CandyAn ještě bych možná zkusila tu doktorku.. Rekla bych ji co a jak a poradí. Třeba něco nasadi a nebo ti vezme krev a tak a sledovala by te :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.3.23 10:07

Ahoj holky, snad nevadí když se K vám přidám :) V listopadu jsme měla ZP v 8tt a první MS přišla v lednu..pak mi nasadil Dr. bohužel ANTB (silný) a celý cyklus se mi rozházel :( druhá MS přišla až skoro o měsíc později..Tak doufám že to už příště snad vyjde :think: Přeju Všem ať se Vám brzy ukážou // na testu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
8.3.23 10:36

@Karmen23 No včera jsem si dělala test když jsem přišla z práce kolem 18h a test pozitivní nebyl a tak nějak doufám že třeba za dva dny by mohl. Nalepila jsem si ho ale nestihla vyfotit :D tak se na to vrhnu dneska.
@Lenny93 přesně tak, akorát to naštve. Nevim jestli nebrat třeba nějaký bilinky nebo prášky. Jediné co tak beru listovku a sestra u novho doktora i řekla ať beru Femibion 1. Ale vyloženě na podporu ovulace nemám nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
8.3.23 11:38

Ahoj Děvčata, nemáte nohou někdo zkušenosti s rostoucím HCG?

4+0 21HCG
4+2 67HCG
4+6 545HCG
5+1 872 HCG
Přijde mi, že hodnoty strašně pomalu rostou. A mám strach.
Mam krátký cyklus 26. Lékař říká, že to do 4+6 odpovídalo dle MS, ale teď mi přijde, že hodnota moc nevzrostla o proti ostatnim dnům. Když to tak čtu nebo poslouchám tak ženy mají mnohem větší HCG. Mám z toho strach. Jak jste měli HCG vy? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 11:39

@Zdena2697 Ahooooj :mavam: to me mrzí, že mas za sebou taky takový trapeni. Tak přeji, at se brzy zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
8.3.23 11:42

@Slunečnice0303
Noo mas pravdu už 7.😀 Já jsem strašný posera a netestuji, radši se dívám na MS než na prázdný test. 😀 Ale jestli začnu mít nějaké příznaky, běžím ho koupit.😀

• Citovat
  • Upravit
2817
8.3.23 11:54

@Slunečnice0303
No já myslím, že se rozjede, vím že jako nemusí, ale nikdy jsem u těhotenství tohle neměla. Vím že každé těhu může být jine, ale raději se neupínám. Mám jít i 3.DC na krev tak jen čekám kdy to bude. A pak mám ten clostík tak doufám, že to pomůže. Dr tam zrovna bude mit do konce mesice volno, tak jsem ráda, že jsem jí zavolala a nebudu další měsíc zase čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 11:56

@Lůca162 Femibion je fajn. Taky jsem ho brala a chci zase brát. Ale jsou to vlastně jen vitamíny s listovkou. Přímo tam na ovulaci a tak nic neni.. Ale jde o to, že to jsou vitamíny, který jsou potřeba a tím si jakoby pomáhás k tomu, abys mela vše potřebné a tak i fungoval cyklus, včetně ovulace. Proto se vitamíny doporučují :) ja ted dobiram Fertipronu. To jsou taky vitamíny s listovkou a je tam inositol. Prý by měl pomáhat na cyklus a ovulaci. Ale ja ho beru čtvrt roku a nějak nic :nevim: vim ale, ze tu některý holky berou čistý inositol. Tak třeba poradí víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 11:59

@Tulipan30 Ahoj, podle me to jsou fajn hodnoty. Na UTZ jde něco vidět od hodnoty 1000. Ja si pamatuju u dcery, ze cca nějak v tom 5+xxx nic doktorka neviděla. Az pak dyl. Tak uvidíš dal, co a jak. Ale preji ti, aby to bylo v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
8.3.23 12:14

@Claire1991
Ahojky, tak to vypadá ze dnes 16 DC pozitivní ovu test :) sex byl včera tak ještě zítra :D
Vypadá to ze clostik zabral 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
8.3.23 12:17

@Tulipan30 a to jsi byla na krev sama od sebe nebo tě poslal dr? Já se v těch hodnotách teda nevyznám, nikdy jsem takhle na krev nechodila, ale dr by ti asi řekla, kdyby mělo být něco v nepořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
8.3.23 12:20

@CandyAn a ten dnešní je ten horní nebo ten spodní? Já myslím, že ony nemusí ze dne na den výrazně zesílit… hraje v tom roli dost věcí… já bych se poradila s dr, ale záleží na tobě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.3.23 12:20

@Slunečnice0303 já se na to asi vyprdnu, dnes 18DC 🤷‍♀️ 🤦‍♀️ testuju poslední 3 dny dvakrát za den, vždy kolem půl 12 a cca kolen 19 hodiny, tak nevím ještě jestli příští měsíc mám dělat jiné ty rozestupy menší? Tento měsíc pomalu vzdávám 🤦‍♀️
Vždy mám radost že mi přijde že sílí a pak zas nic :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Příspěvek upraven 08.03.23 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital