Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, takže sílí ✊🏻 😀. A to jsem dneska 25 DC, to už jsem ani moc nečekala 😀 😀. Teď mám ale zase dilema, jestli mám jet ještě pro nějaký testy, abych věděla (mám poslední 3) a nebo to nechat být 😀. Noo, jako myslím si, že bude pozitivní večer, v noci a nebo možná až zítra 😀. Ale jelikož jsem měla minuly cyklus pozitivní testy 4 dny, tak bych jen chtěla vědět, jestli zase zeslábne, nebo ne 🙈 😀. Se picnu 😀.
Ty blaho holky vas dočíst, pekne 10 stránek sem teď prolitla😀 😀 😀 všem kdo nasel // moc moc gratuluji.
@Slunečnice0303 woow tak super, hlavními ze to přijde a tady je fakt vidět, ze muže být opravdu kdykoli 😀
Holky mam dotaz. Pil tu někdo kontryhel když mel normální cyklus? Já ho pila od minulého 1DC a teda teď MS byla strašná, mam ji vždy dost bolestivou, ze bez ibalginu nefunguji, ale většinou jen den… teď to trvalo 3 dny a teda kolik ze me šlo kusů asi té sliznice to sem nikdy neměla. Napadlo me, prave ten kontryhel. Nemáte někdo zkušenost?
@Slunečnice0303 Tyjooo tak to je husty 😂 🙏🏻 jak mas bezne dlouhe cykly? 🤔
Tak jsem za Tebe rada, ja zacnu testovat Ovu ve ctvrtek💪🏻 ja bych si asi pro testy jeste jela, at mas jistotu, ze si zachytila vrchol 😁 tenhle cyklus ti to urcite vyjde, kdyz ho mas takovy zacarovany 😘
@Lotyyy
Jojo, pěkně jsme se rozjely 😀. No, u mě je asi možný všechno 😀. Divala jsem se na testy z roku 2020 a tam jsem měla pozitivní dokonce 28 DC 🙈 😀. Votrava 🤦🏼♀️ 😀. Jinak kontryhel jsem několikrát pila, ale s bolesti jsem problém neměla. Jinak mám MS klasicky silnou, takže tady jsem tam rozdíl nezaznamenala. Ale i když je to “jen” bylinka, muže mít takový účinky. Někomu to holt nesedne. Já brala druhy cyklus Gynex a přemýšlím, jestli do něho jít i třetí cyklus, když se mi ovu zase tahle posunula. Minuly cyklus, kdy jsem s nim začala jsem měla pozitivní test 20 DC. Ale asi mu dam ještě den cyklus šanci a k tomu budu brát inositol a snad to pomůže.
@TerkaS98
Cykly mám pravé různý. Tak +- 32-40 dni. Pravé beru ten Gynex na úpravu a zkráceni, ale teď když budu mít ovulaci tak 26-28 DC, tak se mi MS zase docela posune. Asi si pro ty testy zajedu po zítřejším testování 😀. Jinak děkuji za krásná slova ❤️. Ale já tomu moc nedávám. Celkově to snažení tento cyklus moc nebylo. Nějak nám to teď nevychzelo. Včera sice bylo, ale po víc jak týdnu a to se bojím, že už ta kvalita nebyla taková 😀. Ale tak zítra na to možná ještě skocime a dej se vůle Bozi 😀.
@Slunečnice0303 tyjooo to mas docela dlouhe cykly, to by me s tim cekanim uz kleplo 😁 😳 zitra to urcite jeste pojistete, a uvidis ze to vyjde ❤️ budes mit supermaxi ovulaci, kdyz se na ni telo pripravovalo 25dni 💪🏻 😁 😘
@Claire1991
Moc děkuji ❤️
Určitě ti pomůže 😍těším se na tvé testy
určitě to brzy po clostiku vyjde 😊 😊 😊
@TerkaS98
Super maxi ovulaci 😂, tos mě rozesmála 😂. Jojo, zkusíme 😇 😀. Díky moc ❤️.
Jinak mě z toho čekání pěkně šibe 😀, ale dočkala jsem se dcery, tak to je snesitelnější 😊.
@Lůca162
Já mám 28-30 a většinou přijde 16-17 DC, takže od 14 DC je u tebe asi akorát možná bych jindy zkusila raději už od 12 DC ![]()
Ahoj holky, pustila jsem se tento měsíc do testování ovulace. Testuju od 10DC. Dnes je to 17DC. Celou dobu testy vypadaj úplně stejně…ovulační čárka je velmi slabě vidět. Určitě to není pozitivní test dle návodu
Cykly mám 27-31 dlouhé. Už blázním z toho, jestli vůbec někdy bude pozitivní
Zatím nemám žádné bolesti v podbřišku, což mívám a hlen by se dal asi považovat za ovulační už několik dní
tak já nevím…asi mezbývá nic než testovat dál. Asi jsem chtěla slyšet jestli to tak tady někdo mívá?
@needtobreathe
Ahoj, před synem jsem měla 3 měsíce stále negativní testy takže jsem dostala clostilbegyt ![]()
@needtobreathe jsem na tom úplně stejně 🤦♀️ první měsíc testuji, normálně to poznám na bolestech a tento měsíc jsem 16DC a nic druhá čárka od 10DC pořád stejná a bolesti nikde 🤦♀️
@Lůca162 to tě chápu hele. Ja ted 2× testovala, úplně slabý čárky, takže zadna ovu a v na*ranosti jsem je akorát vyhodila a neschovala ![]()
@Slunečnice0303 Nooooo, to vypadá hodně nadějně
asi bych ze zvědavosti testovala dal ![]()
@needtobreathe může se klidně jednat o anovulani cyklus. Ty bývají i u normálně zdravýho člověka. Jen o tom nemusí vědět, když zrovna netestuje. Ja tento cyklus ovulaci asi taky vůbec nemam..
ale budu to řešit hormonálním profilem z krve, aby se vědělo, co a jak a pak kdyztak taky leky na ovulaci.. Nebo cokoliv ![]()
@Lotyyy Já teď piju kontryhel, který jsem pila u prvního těhotenství a otěhotněla hned, tak zkouším ho první měsíc taky pít,
ale jen jeden denně, kolik ty?