Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2817
6.3.23 12:16

Holky tak jsem se ráno dívala jak je tam moje dr, chtěla jsem jí volat až jestli mi dojde MS. Ale dr tam nebude asi 3 týdny, tak jsem volala dneska. Domluvily jsme se že mám přijít 3DC na krev a taky mi poslala recept na clostík a budu brát clostík. Tak teď jsem se uklidnila a ke konci týdne můžu mít // na testu 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 12:17
@Dee55 píše:
@Lenny93
Taky mam v koli dve ktere k tomu prisli ani nevedeli jak 😂 Coz je docela nefeeer vuci nam vsem, co na tom makame uz peknou dobu. Ale zase budeme zkusene v bylinkarstvi a ruznych tabletkach. Vzdy na tom hledam neco pozitivniho. 💪 Me jestli to ted nevyjde tak me ceka dalsi chytani ovulace ale uz s gynekologem. Coz bude sranda, vypocita mi presne na hodini kdy😅 Pracuji na smeny a prizel ma casko 24 tak uplne vidim jak budeme honit ten cas. No uz si z toho delame srandu. Chtela bych jeste zkusit nejaky caj a zacit cvicit Mojzisovou. To je muj dalsi plan.

No právě.. Že někdo to neresi a bum, je to. A pak ostatní, který dělají snad úplně vse a ne a ne to vyjít.. Ale nám to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
6.3.23 12:21

@Anazuzzok ja zacitam testovat kolem 10DC a jednou se mi i stalo, ze jsem hned ten 10DC zachytila ovulku (byla driv jinak mam kolem 14DC-16DC) 😁 ☺️

@_Nixol Vidim🥳 🥳 🥳

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 12:40
@Slunečnice0303 píše:
@Lenny93
Já Gynex užívala druhý cyklus a ovu testy zatím porad negativní (23 DC), takže s ovu mi asi zatím moc nepomahaji. Ale minuly cyklus jsem to dostala 33 DC, což bylo super. Před tímto cyklem jsem byla taky poprvé na vyvolání a dostala jsem to 56 DC, proto jsem taky Gynex nasadila. Dam mu ještě jeden cyklus šanci a uvidím. Snad aspoň upraví tu MS. Jinak taky beru hned 3×7 kapek a brala jsem je minule do pozitivního ovu testu a teď jsem je brala ty 3 týdny. Minule jsem čekala zase do 1 DC, i když to bylo víc jak ten týden pauzy. Neměl by se v těhotenství, tak jsem raději testovala a čekala na MS a pak až nasadila 😊. Snad jsem to napsala aspoň trochu srozumitelně a něco z toho pochopíš 🙈 😀.

Dekuju za zkušenost a rady :srdce: no zkusím pak a uvidím. Ja s ovulaci nikdy problém nemela.. To az ted, jak to mam cely rozhazeny. Tak treba se to da nějak zase doporadku postupně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 12:41

@Kocicka1987 moc gratuluji :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 12:42
@CandyAn píše:
@Lenny93 Tak mám nakoupíno :lol: :lol:
Ms zatím nikde. Bedra bolí, podbřišek bolí, prsa bolí. Sakra jestli z toto nic nebude, fakt budu najedovaná :lol:

Paráda :dance: určitě to tam bude :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 12:44
@Anazuzzok píše:
Ahoj holky, tak u nás únor nic a v breznu to vypadá na ovu cca pulku mesice, ted mi skoncila ms… nikdy jsem ovu nemerila; kdy ji začínáte testovat? Vzala jsem dost testu at mohu to okno podchytit :)

Rikala jsem si ze bych začala 10-11DC

Nebo je to na test ovu brzo?

Diky a úspěšný brezen :srdce:

Záleží, jak dlouhé mas cykly. Ale brzo to není.. Někdo třeba absolutně netuší, kdy cca ma ovulaci, takže není na škodu začít brzo a aspoň pak uvidíš, kdy ovulace je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 12:46
@Lucaku píše:
Ahoj holky, já do skupin moc nepíšu, každopádně to všechno čtu :-) tento cyklus vůbec nesleduju, nějak sem rezignovala s tím že se uvidí. Nedělám su ovulační testy, nevim kdy mám dostat MS, tak nějak nevim nic :D Uvidim zda mi to přinese štěstí bo ne. V květnu jdu na kontrolu k novému doktorovi, tak mě to právě tak nějak uklidňuje :-)
Jinak vám všem držim palce a přeju hodně štěstí :srdce:

Taky ti držím pěsti, aby to vyšlo co nejdříve :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
6.3.23 13:03

@Lenny93 děkuju moc, ono po dvou letech snažení je to psychicky složitější. Proto se snažim na to nemyslet, ale vždy mi to trvá tak jeden cyklus a pak zase testuju :D :D
Hlavně jak jsem přišla sem a čtu to, tak mám nutkání si udělat ovulační test, ať vim..tak uvidim až přijdu z práce domu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
6.3.23 13:10

@Lenny93 💪 Jasny to dame 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 13:32

@Lucaku jooo po 2 letech te chapu :( nam dcera vysla před 3 lety na 3.pokus, takže vlastně bez problému. Teď se snažíme o druhe a jak naschvál se všechno kazí. :roll: tak přeji, aby to šlo rychle u nas všech :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
6.3.23 14:41

Holky, tak jestli to ještě někoho zajímá, tak u mě (24 DC) ovu test stále negativní 😒 😀. Možná mě přijde malinko silnější, ale po uschnutí bude asi stejnej jako ty od 16 DC 🤦🏼‍♀️ 😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 15:03

@Slunečnice0303 To vážně vypadá, jak kdyby ovu tento cyklus nebyla :roll: nebo je možný, že jsi jen nezastihla tu největší hladinu.. Je to občas věda ze. Kdy cca MS cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
6.3.23 15:10

@Lenny93
Jojo, jsou jen dvě možnosti 😀. Buď jsem ju nezachytila a nebo teprve bude 🤦🏼‍♀️ 😀. Koukala jsem na testy z roku 2020 a jeden cyklus jsem měla pozitivní test až někdy 28 DC 😒 😀. Ještě mám asi 5 testů, tak ještě par dni testovat budu a pak už na to prdim 😀. Jinak MS, to je otázka 🤷🏼‍♀️. Minuly cyklus byla 33, cyklus před těch 56 🤦🏼‍♀️ 😀. Ale jinak ji mám tak 32-40. Takže uvidím 😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
6.3.23 15:29

@Slunečnice0303 mám to úplně stejně dnes 15DC teda teprve, ale obvykle už ji poznám podle bolesti dřív. Každopádně testy mám úplně stejné a dnes ráno jsem si taky myslela, že je silnější a jak uschl, tak je stejný 🤦‍♀️ 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí