Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
999
5.3.23 22:01
@Karmen23 píše:
@Claire1991
Jo po clostiku se zadarilo 2.cyklus, taky ti držím palečky aby ti pomohl a rychle :hug:
Tento měsíc, takže 1 cyklus. Dnes jsem 13 DC ( 4 dny po clostiku ) ale ovu jsem ještě neměla ale zkousime to od 11 DC ob den aby jsme nemohli minout :D u syna jsme měli stejnou taktiku :D

Tak to by mohla přijít ovulace každou chvíli :). Snad ti to výjde už teď na poprvé :*! To čekání je děs :D
Děkuji, jsem teprve 3DC, takže s Clostikem začínám v úterý a jsem teda zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 22:01

@CandyAn hele ony ty příznaky jako na MS často zůstávají i když MS nedorazi a je to těhotenství :D takže bych se toho nebala. Vím, ze se to lehce rika, ale zkus myslet pozitivně, ze to tam je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 22:02

@CandyAn právě s nim asi začnu :palec: a ty 3 tydny brání a tyden vynechání - je to nezavisle na cyklu? Rikam si, aby to právě nějak nerozhodilo.. Když se to bere takto s pauzou nezávisle na cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
5.3.23 22:11

@CandyAn
Držím moc palce, ale věřím, že je to pozitivní oba ty testy :kytka:. Na obou jsou duši. A nechceš zkusit ještě krevní test, ať máš jistotu? Ale chápu, že ty začátky jsou dosti stresové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.3.23 22:12

@Lenny93
Tak sup zitra hned do sebe ;) Me to gynex krasne srovnal a hlavne jsem se po nem citila lepe. Uz kdysi jsem ho pouzivala na zanet mocaku. Je to takovy zazrak bylinkovy. Mamce pomohl v prechodu. Vyzkousej a uvidis. Kdyz nic tak aspon muzes rict ze si to zkusila ;) No a pak muzes zkusit to Tiande a i mas od koho. Nevahala bych, sice ty vlozky jsou dobry pruvan v kalhotlach ale taky to neco dela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.3.23 22:18

@Lenny93
Nebo pockej do menstruace a zacni to brat prvni den aby si nemela strach ze by si tim neco po ;) Ale menstruaci ti nepreji to spis II. Tak uvidis jak se rozhodnes ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 22:21

@Dee55 dekuju moc. Právě jsem si rikala, ze počkám do MS. Vypadá to, ze nemam ted vůbec ovulaci, takže spíš doufám, ze MS dostanu normálne, at můžu zajít na hormonální profil a zacala bych s tim gynexem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.3.23 22:24

@Lenny93

No právě to je to na houby… buď to znamená, že to dostanu a nebo nedostanu, kde nic, tu nic jednoznačného :lol: :lol: :lol: Blbě se na to nemyslí, když to furt cítím sakra :lol: :lol: No a nemám tu momentálně zrovna moc práce, že bych si aspoň zaměstnala hlavu 8o :lol: :lol: :lol: pustím si nějaký seroš asi :lol:

Jinak o zkušenostech s Gynexem jsem přečetla fakt hrozně moc, než jsem ho objednala. Snad uplně všechny dohledatelné diskuze na všech možných portálech :lol: Uvádí se, že nezáleží na tom, v jaké fázi cyklu ho začneš užívat. Některé holky, které měly dlouhý cyklus ho nasadily a díky tomu jim právě přišla ms. Pak už bych vždy po pauze nasazovala asi s prvním dnem cyklu. Aspoň já ho tam zamýšlím užívat.. ehm zamýšlela jsem?? 8o :lol: :lol: Prostě užívat od prvního dne ms tři týdny a pak dát pauzu zase do prvního dne ms, i třeba z důvodu možného těhotenství.

Já nasadila rovnou plnou palbu - maximum 3×7kapek a nezaznamenala jsem žádné nežádoucí projevy, takže jsem dávky nesnižovala. Jsou bioaktivní, takže alespoň půl hodiny před a nebo po jídle. Ne s jídlem, mohlo by to vyrušit účinky. kapala jsem rovnou pod jazyk a zapíjela vodou. Někde psali, že není dobré, aby došlo do kontaktu s kovem, takže nekapat na lžičku. a hlavně před kapáním pořádně protřepat :lol: jo.. nasávám informace jako houba :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.3.23 22:27

@Lenny93
No urcite dej vedet. Pokud budes chtit ;) Je to vsechno hrozna veda ;) Clovek si myslel v puberte ze se o nej otre chlap a otehotni a ono to tak nefunguje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.3.23 22:27

@Claire1991

Ahoj, taky v to chci strašně moc věřit, ale ukážou následující dny.. :lol: :)

Zase až tak to opravdu hrotit nechci a letět hned na krev. Jsou dvě možnosti. Buď je MS na spadnutí, duši na testech byly falešné, nebo ms nepřijde a další testy ukážou :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 22:35

@CandyAn jooo ja ti fakt rozumím :lol: lehce se to rika, ale hlava si myslí svoje :mrgreen:

Wau, moc dekuju za takový popis, opravdu :srdce: jako ja na tyhle přírodní věci hodně jsem. Takže se na nej vrhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
5.3.23 22:36

@Terda18
Držím palce, aby ovu brzy přišla. Třeba si jen chvíli dává na čas a dojde v pohodě 😊.
Já to mám divny a nepravidelný a nepředvídatelný 🙈 😀. Koukám i na fotky ovu testů z roku 2020 před dcerou a kazdej měsíc něco jinyho 😀. Jeden měsíc jsem měla pozitivní ovu test 24 DC, další 16 DC a další 28 DC 🙈 😀. Takže uvidíme 😀. Ale teď už bych to klidně spis dostala, abych mohla od 1 DC brát inositol a snad dojde ovulace příští cyklus dřív ✊🏻 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 22:37

@Dee55 určitě dam :* a dekuju.
No jak rikas.. Je to všechno úplně jinak vid. Všechno jen neee jednoduchý :lol: i když jako mam v okolí nějaký případy, kdy holky otěhotnely ani nevedely jak.. Dítě nechtěly a byla to nehoda. Ja tohle ale prostě stejně nechapu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.3.23 22:43

@Lenny93

Klidně zkus třeba prvních pár dní nižší dávky.. třeba 3× 5 kapek a pak to navyš. Záleží na tobě. Taky radši první zkouším bylinky, než do sebe cpát hned chemii.

Co jsem tak vyčetla tak ono třeba ten první cyklus se může nějak s braním Gynexu rozhodit, asi i záleží na tom, co je v těle za problém. Ale určitě bych hned nezatracovala a počkala alespoň do dalších cyklů, kdy se to opravdu může hezky srovnat a pomoct.
Nic není hned, bylinky taky potřebují čas. Tak uvidíš. Přeju, ať ti gynex pomůže :srdce:
Vzhledem k tomu, že už to máš zřejmě nějak rozhozené a prodloužil se ti cyklus, tak si myslím, že může jedině pomoct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
5.3.23 22:45

@CandyAn
Jasný, s těmi testy to tak je a každému muže vyhovovat něco jiného 😊. Já používala Mamatesty před dcerou a nikdy nic neukazaly, až když jsem byla opravdu těhotná. Teď před Vánoci mi ukázaly ducha a byl falešný. Prý teď loni ukazovaly duchy furt. Ale já jim zůstávám verna a snad mě nezklamou 😀. Ale mám doma pro jistotu i Dr max 😀. Jsem maniak do testování 😀 😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí