Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@TerkaS98 Ahoooj, hele teď jsem se ještě koukala na net a teda našla jsem, že Maca není vhodná pri hyperfunkci stitky. Takže jestli to chápu, to je ta druhá varianta, kdy naopak štitka funguje jakoby az moc ne? A ty se teda se zlazou vyloženě léčis a beres leky?
Jinak me ted poprvé vysla nějaká snizena hodnota. Nikdy jsem s ni právě problém neměla. Těhotná jsem byla 3 roky zpět a to byla štítná zlaza v pohodě ![]()
@Terda18 jooo to je ono, ještě stihneš zas do leta zhubnout
tak uvidíme, kéž by. Já si řikám i, že se na to fakt moc upínám a to sem si vždycky říkala, že já takový rozhodně nebudu…
ale asi to je fakt přirozený a kdo řiká že ne, tak kecá ![]()
@Lotyyy ja si to taky prvně plánovala. Hlavně teda ted s tim druhým.. A ted je mi úplně jedno, jaký měsíc bych rodila a tak. I kdyby v prosinci.. Hlavně ze bychom měli všechny zdravé miminko ![]()
@Slunečnice0303 no těch 25% mi přijde strašný, fakt málo na to že je člověk zdravej. Tak se budem tady hezky všechny modlit ať se vejdem do těch pár % co maj to štěstí
… já fertipronu ještě taky mám, ale už jen poslední týden a dál kupovat nebudu, je poměrně drahá když se berou ty dva sáčky. Tak zkusím femibion a ten čistý inositol a uvidím. A měřit teda začnu hned po MS, to sem na to zvědavá co tam zjistím.
@Lenka123981 já teď začínám druhý cyklus s kontryhelem a maliníkem. Po tom maliníku jsem měla fakt hodně plodného hlenu, respektive si myslim, že to byl on… ovulaci jsem neměřila. Každopadně ze mě lezl vaječný bílek a to doslova ![]()
@Slunečnice0303 píše:
@Terda18
To je dobrý, s tím posláním. Nevím, jestli si to myslela tak, jak jsem to pochopila. Ale když jsme si v říjnu 2019 řekli, že jdeme do toho a já si hned první cyklus myslela, že to vyjde poslala jsem do Vesmíru přání, že jsem těhotná a ze se mi v červenci narodí holčička. Pamatuju si, že jsem zrovna šla k Dr na preventivku a představovala jsem si, jak mi řekne, že jsem těhotná, že uz před letem půjdu na mateřskou a jak to bude super 😀. No, ono se to opravdu splnilo, jen o rok později. Já třeba na silu myšlenky věřím a taky věřím, že si tady plno z vás bude klepat na čelo 😀. Ono se to fakt splní, jen si člověk musí přát správně 😊.
Tady o tom přání si jsem taky hodně slyšela. Že když si správně něco člověk přeje, vyplní se to 😊
@Lenka123981 inositol by měl mít fajn vliv na cyklus.. Ja beru fertipronu, kde inositol je. Ale asi neee v takové míře, jako kdybych ho brala samotný ![]()
@Lenny93
Ano, s tím souhlasím
![]()
Už nebudu tento měsíc jsme se už na to vrhli
![]()
@Claire1991
Jo po clostiku se zadarilo 2.cyklus, taky ti držím palečky aby ti pomohl a rychle ![]()
Tento měsíc, takže 1 cyklus. Dnes jsem 13 DC ( 4 dny po clostiku ) ale ovu jsem ještě neměla ale zkousime to od 11 DC ob den aby jsme nemohli minout
u syna jsme měli stejnou taktiku ![]()
@Lenny93 píše:
@Claire1991 ahooojvěřím, že tenhle rok bude nas všech. Musí
![]()
Taky to tak cítím😍 😍
@Lenny93 @Lotyyy Dekuju za info holky 😘 Ja mam snizenou funkci, beru Euthyrox uz od detstvi. A prave me doktorka upozornila, ze muze byt problem s otehotnenim (nemel by to byt problem, ale muze to trvat dyl), tak mi to furt vrta hlavou a zjistuji informace🙁
Jinak ja si vzdycky rikala, ze rodit v prosinci ani nahodou, ale ted bych i za to byla moc rada 😁 🙏🏻 manzel rikal, ze mi kdyztak zaplati nadstandart aby tam mohl byt se mnou pres noc, a udelame si vanoce v porodnici😁 💪🏻 a taky jsem cekala ze otehotnim raz dva, uz jsem pomalu i v praci hlasila, ze dojedu posledni mesice a jdu na materskou, ale realita me hned vratila nohama na zem😤
@Lotyyy
Není to moc, ale věř, že se to podaří 🍀 😊.
Já chci pravé brát od 1 DC ten inositol a chci zkusit zvýšit dávku, jestli mi neposune ovulaci dopředu 😀, snad jo 🍀. Femibion jsem brala v těhotenství 😊.
@Lenny93
Jojo, já četla i knížku, ale tu jsem ani nedocetla, pak už to bylo zdlouhavý a to gro jsem pochopila. Navedl mě k tomu jeden podcast a docela se mi to zalíbilo 😊.
@Karmen23 píše:
@Lenny93
Ano, s tím souhlasím![]()
Už nebudu tento měsíc jsme se už na to vrhli![]()
Super. Správný přístup
![]()
@TerkaS98 ja to právě u te štítky cetla, ze někdy to otěhotnění trvá dyl.. Me na ni doktorka brala krev, protože se mi najednou zpozdil cyklus. Ze jsem to vůbec nedostala a musela jsem dostat vyvolávacku. Poprvy v životě
no a bum, najednou nejaka hodnota nižší. Ale jako zatím me nikam neposlala, tak asi to není nic vaznyho, ale je možný, že to na cyklus vliv má. Bude me dělat hormonální profil a tam je taky štítná zlaza, takže uvidíme co a jak teď no.. Beru tinkturu aronii, ma byt na štítku super, tak uvidím, jestli se mi to tím treba neupravi. Tak ti přeji, aby se zadarilo co nejdříve ![]()
Jinak Vánoce v porodnici s partnerem by byly náhodnou krásný
me by to teda mrzelo skrz dceru. Na letošní Vánoce ji budou 3,5 roku a neumím si bez ni ten den představit
ale ja tohle asi řešit nebudu.. Bůhví kdy se u mě zadari ![]()