Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12374
5.3.23 20:46

@Dee55 Ahoj a vítej :kytka: mrzí mě to zamlkle těhotenství. Ale brzy se určitě zadari. Každopádně říká se, že cca 10 dni po ovulaci by duch možná mohl jit vidět. Ja to tak tenkrát mela.. Ja normálně mela lutealni fázi kratší, ze jsem MS dostala klidně 10 - 11 dní po ovulaci. Takže když jsem 10dpo testovala, vlastne jsem to mela v den MS :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.3.23 20:58

@Lenny93
Dekuji :srdce:
No uvidime, ve ctvrtek bych to zkusila. Mas vyzkousenou nejakou znacku testu? 🤔 Ja vzdy neco capnu v drogerce nebo v lekarne ale nikdy nevim co je nejlepsi, nebo jestli je to jedno🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 21:01

@Dee55 hele ja celou dobu používám jen papirkovy z Maxe :lol: :nevim: o mamatestech jsem cetla, ze dělají falešné duchy.. Ale neee samozřejmě vždy. Ja osobně s těmi z Maxu mam dobrý zkušenosti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.3.23 21:12

@Lenny93
Mrknu na ne dekuji, my tu mame teda jen Benu lekarnu a tam maji jen Livsane ale asi nebude problem to ojbednat. ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 21:20

@Dee55 určitě nebude problém je objednat. Ale myslím, že i tyto z Benu budou určitě v pohodě hele :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.3.23 21:25

@Lenny93
;) Je mi to jasne ale co kdyz.. Chytam se kazdeho doporuceni, vyzkousela jsem za posledni rok takovych veci😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
5.3.23 21:34

@Moňulinka92 snažíme se od září, ale v listopadu už jsem to nedostala 🤗 před vánoci ZT a teďka už se snažíme 2cyklus, tak snad doufám, že když ne teď tak znovu na ten třetí by to mohlo vyjít, nebo už mi pukne hlava z toho 🙈 🤣 jak dlouho ty? Možná už to tu bylo, ale mám to nějak pomotané tady 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
5.3.23 21:36

@Slunečnice0303 ty jsi zlatá děkuji za uklidnění 🙏 🤗 doufám že ještě přijde, jako moc by jsem nechtěla anovulační 😳 😅 chci se snažit 🙈 😀 ty máš ale dlouhé cykly ne? Takže by ti ještě mohla přijít ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 21:36

@Dee55 to chápu :lol: ja jsem zase rada za různé tipy na úpravu cyklu. Nikdy jsem s tim neměla problémy, vse slapalo jak hodinky a najednou jsem mela zpoždění, ze jsem musela poprvé na vyvolavacku a ještě mam problémy s ovulaci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
5.3.23 21:44

@Lenny93
No jestli rada experimentujes zkus Gynex, je to volne prodejne v lekarnach. A naordinuj si 6 kapek 3 x denne po dobu 3 tydnu a pak tyden pauza. Po tom se mi vse srovnalo a mam to presne jak hodinky. Je to max 400,– polozka, nic hrozneho. ;) No a potom jsem zkusila kuru od Tiande, caje+ vlozky intimky ktere nosis furt po nejakou dobu a ty mi upravili nevolnost pred MS a bolesti a hlavne mi krasne vycistili plet ;) Kazdopadne je to uz investice. Ale zase mam kamaradku ktere se diky tomu podarilo dvakrat otehotnet. :* Zkus ten Gynex a uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.3.23 21:44

@Slunečnice0303

Ahoj :)

Jasně no, říkala jsem si, že toho maxe zkusím, hlavně teda mamatesty už jsem doma neměla. Jsem si říkala, že třeba výsledek bude jednoznačnější. Když jsem pročítala různé diskuze a hodnocení, tak roky dozadu byl Mamatest perfektní a spolehlivý, pak zase ne, býval falešně pozitivní a byl lepší Dr Max, že ukazoval dříve teď zase za poslední asi dva roky prej oproti Mamatestu má dr max barviva méně a tedy Mamatest je lepší.. čert, aby se v tom vyznal :zed: :zed: :lol:

No nic, ráno sjedu do lékárny a koupím Mamatest.. uvidíme.. a nebo ne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
5.3.23 21:49

@Terda18

To je v pohode, hold je nas tady moc :D
My se snazime od 06/2022.. V 07/2022 jsem mela SP (ani jsem nevedela, ze jsem tehu) a pak 09/2022 ZT v 8tt :( Pak 10-12/2022 jsme meli zakaz a ted od 01/2023 zaciname znovu..V lednu me dr vysetril na kde co a zjistil, ze jsem v poradku, takze snad se co nejdrive zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.3.23 21:53

@Lenny93 Ano, je to na palici :roll: :zed: :lol: :lol:

Už ten podbřišek zase docela dost cítím a ty bedra mě teda zabíjí. Takhle to mívám max den před ms, většinou, ale až v den MS. Teď už mě podbřišek a bedra pobolívají asi třetí den. Tak nevím co si o tom myslet. Pořád je ve mě malá dušička, že se zadařilo.. Nezbývá než počkat :zed: :lol:

Každopádně ti děkuju za podporu :srdce: Pokud to do zítra do odpoledne nedostanu, testnu a dám vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
5.3.23 21:58
@Lenny93 píše:
@Dee55 to chápu :lol: ja jsem zase rada za různé tipy na úpravu cyklu. Nikdy jsem s tim neměla problémy, vse slapalo jak hodinky a najednou jsem mela zpoždění, ze jsem musela poprvé na vyvolavacku a ještě mam problémy s ovulaci :roll:

A nepřemýšlela jsi nad Gynexem? Přečetla jsem o něm spoustu a možná by mohl pomoct? Určitě to není samo spásné, ale převládaly velmi kladné recenze na úpravu cyklu, ovulaci a tak… hromada holek psala, že první cyklus s gynexem a hned se zadařilo..sama doporučení ještě dát nemůžu, teď jsem ho kapala první cyklus 3×denně 7 kapek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
5.3.23 21:58

@Dee55 dekuju :* gynex uz mam doma a říkala jsem si, že asi začnu. Diky za tip na dávkování - tim jsem si nebyla jistá. Snad me to pomůže a nepo*ere ještě víc :mrgreen: vim, ze někomu to gynex udělal.. Jinak Tiande znam - známá v rodině s tím dela, tak jsem dřív kupovala nějaké šampony atd. O téhle kure vim, ze existuje, ale nezkoušela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí