Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tulipan30 to je krásný, zatím tiše gratuluji, ale věřím, že bude všechno v pořádku
![]()
@Lotyyy píše:
Tak mě mé pocity opět nezklmaly, ach jotakže dneska 1DC kurňa fix
A jeeee to mě mrzí
ale my to všechny dáme tady, verim tomu. A s tou stitkou dám pak určitě vědět.
@Karmen23 hele ja se taky skrz ty atb bala, jenže zase lepší vse vylecit nez nechat byt. Takže tak.. Neodkladej
![]()
Hezký večer,
můžu se k Vám přidat? ![]()
Je tu někdo, ve fázi cyklu, kdy momentálně už zkouší testovat?
S partnerem zkoušíme půl roku, první. V tomto cyklu jsem začala užívat Gynex, partnerovi jsem nasadila Selen + zinek a Macu + jsme začali používat Conceive + gel.
Mám o něco delší cyklus i přes gynex (minulý bez gynexu byl stejně dlouhý. Dnes jsem 35 DC. Měla bych být 14-15dpo. Ovulace podle plodného hlenu a bolestí proběhla pravděpodobně 20 DC. Dnes jsem měla z ranní moči na mamatestu ducha v limitu. Nicméně včera celý den mě pobolíval podbřišek, jen teda tak nějak jinak než před MS. Dnes podbřišek cítím jen chvilkama, ale pro změnu jako kdybych to měla dostat každou chvíli, píchá mě na vaječníku + mě pobolívají bedra. Doufám hrozně v to, že to tentokrát vyšlo, ale nechce se mi tomu věřit, i vzhledem k tomu, že na testu se ukázal jen duch.. Do toho ty bolesti, takže tak nějak pořád čekám kdy se rozjede MS. Mám z toho nervy na pochodu, pomoc
![]()
@CandyAn u mě byl taky nejdřív jen duch a každým dnem už jen sílí 🙂 o bolesti zádech ani nemluvím ty mě bolely ještě chvíli před tím než sem na testu ducha poprvé objevila to ani nebyl duch jen slabý stínek
moc držím palce
Děkuju ti
![]()
Myslím stránku zpět jsem zahlédla tvé testy, ten výsledek na mamatestu vypadá dost podobně jako můj. Kolik jsi byla (jsi) dpo, jestli se můžu zeptat?
A samozřejmě ti moc gratuluju ![]()
Holky, moc gratuluji k dusikam ![]()
A ted to nemusí být vůbec váš případ, ale už jsem tady na emiminu četla xxx diskuzi, kde holky nadavaji na mamatesty, ze delaji falešný duchy.. Prý dokonce někomu ukázal ducha i z moči chlapa a někomu i z džusu..
Ja nemůžu soudit, protože jsem si tyto testy raději nikdy nekupovala. Ja teda používám jen testy z Maxe. Jak ted při snažení, tak před 3 lety s dcerou.. Nikdy me neukázaly falesny duchy.. Když jsem nebyla těhotná, tak snehobilo. A když byla, tak 10dpo slaby duch.
Ahooj, děkuju ![]()
No právě proto jsem k tomu hodně skeptická, taky jsem o mamatestech četla, že nic moc ![]()
Na druhou stranu ms zatím nikde a když jsem zkoušela mamatest 11 a 12 dpo, ani náznak, bylo sněhobílo. Tak doufám, že to není falešné a ms už nedorazí… se dám snad i nakonec na modlení
![]()
Ten dnešní mamatest byl poslední. Dál mám doma už jen dr max papírkové, tak asi zítra zkusím.
@CandyAn jelikož sem měla cystu měla sem pak opožděnou ms celé sem to měla úplně rozházené takže upřímně vůbec nevím ale nejspíš 9-10 dpo dle mých výpočtu ![]()
Ta tvá čárka vypadá podobně jak moje na začátku taky sem ji měla hned v limitu takže si myslím že je to na dobré cestě
zkoušej obden já jelikož nemohla vydržet dělala sem testy každý den ![]()
@Lenny93 @Lotyyy Ahojky holky, nejak sem nedohledala, ale vsimla jsem si, ze resite stitnou zlazu. Mate s ni nektera problemy s tim, ze uz se Vam nekdy povedlo otehotnet? Mam od narozeni autoimunitni poruchu stitne zlazy. A teda Macu beru uz pul roku, to jsem vubec netusila, ze se nesmi, nevite z jakeho duvodu? 😳 pardon za otazky, ale snazim se k tomuto tematu nasbirat nejake informace 😁 ❤️
@Tulipan30 jeeee, zprava dne 😍 jsem moc stastna i za Tebe! Moc moc gratuluju! A drzim palce, at je vse v poradku❤️ 🙏🏻!
@Lotyyy Jeee tak ty taky? 🙁 Tak vitej v breznu, koukam ze nas prechazi opravdu hodne, tak snad nam jaro pomuze! 😁 💪🏻 ❤️
Aha ahaa ![]()
Doufám v to, že je to na dobré cestě, jen bych čekala, že 14 - 15 DPO bude čárka silnější, takže se mi tomu opravdu nechce věřit.. uvidíme
Obden… no asi by to bylo lepší, ale nevím, jestli vydržím
Na druhou stranu mám i obavu, že až zkusím testnout (asi zítra) dr maxem, nic tam nebude.
Ale tak, je možné, že do té doby ještě přijde MS
@NellyK. Ahoj,mám dětičky staré 12,10,8,6 let vše jsou císařským řezem a teď jsme o mini přišli na začátku prosince mimoděložní…ale můžeme se snažit dál 😊 vše krásně zahojeno, tak jsem zvědavá jestli se nám ještě zadari😊
Ahojky všem, holky,
jsem tu „nová“, teda očumovat chodím dlouho…
Snažíme se ještě déle.
V lednu jsem byla na laparoskopii po letech nezdaru. Našli mi tam endimetriozu, srůsty, uplnou neplodnost…co vám budu…teď jsem druhý cyklus po Clostíku, tak máme poslední měsíc(nyní pár dnů) na zadareni se, jinak CAR, kterej ani nevím zda chci…
Po srůstech mi na jednom vaječníku hrozí mimoděložní. Ten vaječník po endimetrioze snad ani nefunguje, oba cykly mám folikuly jen v pravém(tam kde byly srůsty).
Má to tady nějaká podobne?
Tak zatím ahoooj. ![]()
@Lotyyy píše:
Tak mě mé pocity opět nezklmaly, ach jotakže dneska 1DC kurňa fix
Ojoj tak zase další měsíc ![]()
Chystá se někdo příští týden testovat? Já jsem o víkendu odolala a uvidím jak dlouho vydržím netestovat. Ideálně by to bylo aspoň do středy ![]()