Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenny93
Knížka - Jak si správně přát 3.0 (Pierre Franckh), ale za mě spis podcast Folow your magic - epizoda 16 Síla myšlenky - opravdu funguje? Poslouchám na Spotify, ale možná bude i někde jinde 😊.
@Lenny93 Jasny rozumim ti 🙁 ale zrovna moje doktorka rikala, ze stitna zlaza se za zivot projevi az u 80% populace, ale polovina z toho, o tom ani nevi a neleci se s ni. Muze se to zmenit u zen, ktere byly uz tehotne a rodily (coz by v tvem pripade sedelo), a jedine co, tak ti to pomoci leku upravi, takze verim, ze u tebe to bude v poradku😘 dekujuuu a taky drzim palecky ❤️
Jinak to s dcerkou na Vanoce chapu, ale myslim, ze je vse o lidech, a kdyz by si narazila na personal s lidskym pristupem, mohla by si mit v porodnici dcerku i muze 😁 😍 to ale stejne predbihame, ted je dulezite vubec počít😁 🙏🏻
Ahoj holky, jsem ve skupince nova
Vsechny zdravim a tesim se na Vase // ![]()
Ahoj holky tak jsem zde také, budu se průběžně ozývat co a jak…držím všem. palecky. ![]()
@Slunečnice0303 no já v to malinko doufám a v hlavě si pořád říkám však to nedopadlo, protože jsem řekla, že chci otěhotnět v březnu 🤦♀️ 😂 jenže dnes mám problem🤷♀️ mám vždy ovulaci že ji poznám podle bolesti a jeste k tomu mi to vychazi opravdu podle kalendare na cca ten 13-14DC ale ted? Jsem 14 DC poprvé tento mesic testuju ovulaci aby jsem si byla jista ze ta bolest je pri a ne pred a ne po ovulaci a nic se neděje? 🤷♀️ 😳 test negativni a bolest nikde, tak jsem asi v p*deli tento mesic? 🤷♀️ 🤦♀️ 😂 mě už fakt šibe z tohoto 😅 je krásný jak to tak občas vyjde i já tomu fakt hodně věřím právě možná kvůli těm pár “ náhodám “ ale věřím tomu 🤗 jen by mi ten cyklus mohl sakra fungovat, aby jsem měla v to věřit 😂 😅 💪
@Lotyyy mluvíš mi z duše. Vždy jsem si řekla, že nechápu ženské co to takhle hrotí 🤦♀️ bože když by jsem rozebrala svoji hlavu, tak tam nic jinyho nenajdu 🤦♀️ 😂 😂 😂 před prvním otěhotněním jsem to ale fakt vůbec neřešila ani jsem netušila že by se to povedlo takto rychle a co to nevyšlo, jako by mě někdo trefil a já přepla na úplně jiný režim snažení se 🤦♀️ 😂 každopádně si myslím, že bylo daleko lepší to neřešit, ale to už bohužel se mi nepodaří 😂
@Terda18 píše:
@Lotyyy mluvíš mi z duše. Vždy jsem si řekla, že nechápu ženské co to takhle hrotí 🤦♀️ bože když by jsem rozebrala svoji hlavu, tak tam nic jinyho nenajdu 🤦♀️ 😂 😂 😂 před prvním otěhotněním jsem to ale fakt vůbec neřešila ani jsem netušila že by se to povedlo takto rychle a co to nevyšlo, jako by mě někdo trefil a já přepla na úplně jiný režim snažení se 🤦♀️ 😂 každopádně si myslím, že bylo daleko lepší to neřešit, ale to už bohužel se mi nepodaří 😂
Jako bych to psala ja
U prvniho jsem neresila nic, povedlo se napoprve a ted se kazdy mesic stresuju ![]()
@Moňulinka92 přesně, ale nejsme v tom samotné 😂 🙏 to mě docela jako.. uklidňuje 😂 blbý je, že ta dnešní doba prostě umožňuje té hlavě takhle zblbnout, to je Kámoš Googl a všelijaké testy na ovulaci, teploměry, kalkulačky a podobné sr*čky 🤦♀️ jakože nemyslím to zle, používám všechno až na teploměr, ten až příští měsíc když to nevyjde 🤣 jen že bez toho by člověk nic nevěděl a byl by trochu víc v klidu 🙈 takhle skupina je TOP! Taková skupinová terapie, nebo psychologové 😂 člověk se tu může vykecat a ti ostatní přesně vědí o co jde 🙏 ☺️ tak zas v něčem ta doba není špatná 😂 💪
Nez se mi stalo, co se mi stalo (1×SP,1×ZT),nikdy me ani ve snu nenapadlo, ze se neco takoveho muze stat.. Az se to stalo, zacala jsem si o tom vsem hodne cist.. Zacala jsem sledovat svou ovulaci a delat si ovu testy, moje hlava kazdy mesic mysli jen na to, ze chci druhe ditko.. Coz je asi spatne
Nastesti tady mi rozumite a neodsuzujete mne.. Za to jaky jsem blazen
![]()
@Slunečnice0303 píše:
@Lenny93
Knížka - Jak si správně přát 3.0 (Pierre Franckh), ale za mě spis podcast Folow your magic - epizoda 16 Síla myšlenky - opravdu funguje? Poslouchám na Spotify, ale možná bude i někde jinde 😊.
Moc dekuju. Mrknu na to ![]()
@TerkaS98 Hele to se ani nedivím, že nějaké změny ma fakt tolik lidi a jen o tom neví. Ja kdybych se nesnazila o dítě, tak ani nevím, ze ji mam sníženou. Protože bych cyklus neresila že jo
no ta štitka je taky taková mrška ![]()
A taky dekuju ![]()
Haha, to mas pravdu - musíme hlavně počít ![]()