Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
812
4.3.23 20:47

@Tulipan30 moc moc přeji a hlavně, aby bylo vše v pořádku, budu držet palečky, věřím, že už je to ono ❤️ 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
4.3.23 20:48

@Lenny93 moc děkuji 😍 nápodobně 🤍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.3.23 20:49

@Lotyyy
Děkuju
Ještě vyhráno nemám, to budu ale asi mít až budu mít prcka v náruči. :srdce:
Pořád mám strach.

Určitě vyjde. :hug: :srdce: Chce si to jen uzivat! Držím pěsti všem :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.3.23 20:51

@adruska27
Děkuju, také doufám. Ale strach pořád je. Nápodobně. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
4.3.23 20:52

@Asijetotu
Myslela jsem kvůli té angíně :D ja jsem na tohle strašný posera :D v únoru jsem měla chřipku a modlila jsem se abych neotehotnela :D :D :D
Tak to je super 😍 určitě se zadari i bez něj :) kolikaty cyklus se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
4.3.23 20:54

@adruska27
Určitě to brzy vyjde 😍 od listopadu to ještě jde :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
4.3.23 20:55

@Lenny93
Tak to je moc dobře ze bylo vše v pořádku 🙏 já na tohle byla vždycky posera 😁ale děkuji za tyto slova… aspoň když budu mít rýmu tak to nebudu odkládat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
4.3.23 20:56
@Lotyyy píše:
@Lulu0707 super, tak budu držet palce ať to klapne. Já taky testnu v úterý asi, pokud ms do té doby nepřijde. Mám už ale takové zvláštní bolení, jak když každou chvílí přijde :?

Taky držím palce. Já budu testovat v pátek, možná čtvrtek 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
4.3.23 20:56

@Tulipan30
Jeeee tak to ti moc závidím 😍 ať je vše v pořádku, je super ze se zadarilo 🙏 já musím brát clostilbegyt takže u mě se musí trosku plánovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
4.3.23 20:59

@Karmen23 jooo, to víš, že jo, já si teď řekla, že to přestávám řešit a budu si užívat života a ono to přijde, až bude správná chvíle :smiling_face_with3_hearts: :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
4.3.23 21:07

@Karmen23 jo ahaaa, tak to vubec nemusis mit strach. Tohle jsou veci, ktere stejne neovlivnis. Ted to bude rok, co jsme se zacali snazit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
4.3.23 21:25

@adruska27
Určitě ano, s tím souhlasím :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
4.3.23 21:28

@Asijetotu
Dobra tedy, příště až přijde chřipka nebo rýma tak to nebudu odkládat :D My jsme se začali snažit od února ale vzhledem k tomu ze jsem věděla ze ovulace nebude tak jsem s tím teď nějak nepocitala…. Tento cyklus uz jsem brala clostik tak jsem zvědavá kdy to vyjde :D syn mi na clostik vyšel 2 cyklus, ale brala jsem menší dávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.3.23 21:56

@Tulipan30 jojo přesně tak se stalo zrovna mě přes rok jsme se snažili a když už jsme teď v březnu byli objednaní na vyšetření co s námi tedy je tak sem včera zjistila že jsem těhotná :srdce: a to jsme se už přestali snažit protože teď řešíme stěhování a nechali jsme to osudu a ten se rozhodl teď takto :palec: takže za mě je úplně nejlepší opravdu nad tím tolik nepřemýšlet vypustit to všechno z hlavy a pokud to má přijít tak to přijde každý měsíc sem vysilovala pořád TT a lovení duchu na nich kolikrát celé hodiny a byla sem fakt v depresích už a když sem to vzdala tak to přišlo a jsem šťastná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
4.3.23 21:59

@Claire1991 ahoooj :* věřím, že tenhle rok bude nas všech. Musí :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie