Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a mate zkušenosti s něčím, co cyklus zkrátí nebo ustálí (kromě gynexu). Minulej jsem měla 34 dnů. Zkusila jsem teď pořídit malinik a vitaminy s myo-inositolem. Nezkousela jste některá?
@Lotyyy píše:
Holky kdo bude testovat v příštím týdnu? je tu někdo?
Jaa doufám, termín MS mám mezi úterý a čtvrtkem. Takže se teď budu přemlouvat ať o víkendu netestuju, že je brzo. ![]()
@HejTer co kontryhel? prý je na úpravu cyklu fajn. Já ho teď pila poprvé, tak uvidím. Jinak maliník jsem teď měla také poprvé a teda skvělý na hlen, toho bylo až až.
@Betuska88 chápu
pokud nevydržíš, tak se nezapomeň pochlubit.
@Lotyyy já prave u hodně holek četla ze kontryhel prodlužuje. Pijes ho cely cyklus?
Já ho pila první mesic když jsem otěhotněla s prvním dítětem a teda zrovna mi tehdy vyšla ovulace dyl než bezne. Třeba o 4-5 dnů. Samozřejmě to mohla byt i náhoda no🤷🏻♀️
@HejTer Jak už jsem psala, tam mne kontryhel i maliník cykly spíše prodlužují. Teď zkouším ten drmek a uvidím.
Každopádně při prvním a úspěšném těhotenství jsem kontryhel pila a vyšlo to. Akorát teda z ovulace až 28 DC ![]()
Jinak na gynex jsem se taky dívala, ale myslím, že právě obsahuje i kontryhel.
@Lotyyy jestli bude čím
, ale ty máš v plánu testovat zítra, nebo se pletu?
@Nicole 1234
Ty jo, ovulace až 28 DC 😳 😀 a já si tady stěžuju že jsem dneska 21 DC a ovu test porad negativní. Dokonce mi přijde ze snad i slábne, tak nevím. Jinak Gynex teď beru 2. cyklus. Mám cykly nepravidelné a delší. Tak mezi 32-40. V lednu jsem si šla pro injekci, dostala jsem to 56 DC, ale to je extrém a výjimka. Minuly cyklus s Gynexem a dostala jsem to 33 DC, tak kdyby se mi to už zastavilo na 33, tak bych byla ráda 🍀 ✊🏻.
@HejTer
Inositol je třeba ve Fertiprona, Nosifolu (jestli to píšu správně) a podobných. Před dcerou jsem brala Fertipronu a před otěhotněním jsem koupila Inositol s listovkou od Viridianu. Ja beru i nějaké vitaminy zvlášť, tak už jsem nechtěla takhle nakombinovaný. Ted jsem si koupila znova ten Viridian a budu od 1 DC brát. Chci i trochu navýšit dávku, jestli mi neposune ovulaci dřív.
@HejTer pila jsem ho do ovulace vždy večer před spaním a maliník naopak ráno na lačno před snídaní. Tak uvidím, jestli přijde MS (doufám že ne) a kdy ![]()
@Betuska88 no asi nakonec ne, bojím se
termín MS mám dle apky v pondělí, to budu 29DC. Jenže poslendí MS jsem dostala 26DC a tu předtím až 37 D, takže vlastně nevím co čekat ![]()
@Lotyyy ahoooj
ty přezdívky se někdy pletou vid
no já byla v pondělí u doktorky skrz ovulaci, ale prý to na ovulaci nevypadá..
takže me se cyklus totalne dodrbal asi i tak, že nemám ovulaci.. No uvidím. Tenhle měsíc ani nedelam ovulační testy. A další MS mam dojít na hormonální profil, tak jsem rada. Co ty? ![]()
Holky a nemáte někdo zkušenost s tímto na hormonální rovnováhu od Veniry? Má to zajímavý složení.. Je tam i materi kasicka a to jsem taky četla, že je super na ženský věci.
@Lenny93 no jako totálně, jak nás je tu víc a v každé skupině někdo jiný… teď už budu mít snad pořádek, když budem takhle v jedné
no já mám kontrolu u dr až v tom dubnu, to se nic nezměnilo. Ovulaci jsem si taky neměřila, ale myslím, že ji poznám, tak jen dle toho se můžu orientovat a dle apky v telefonu no, mě to i tak sedí
a jinak se cítíš po zákroku v pohodě?