Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karmen23 no přesně, já měla ZT v prosinci v 8t a měla jsem 2× atb po sobě v tom krátkém tehotenství, tak mám nějakej blok teď a moc se mi do toho nechce 🤦♀️ pojedu teď pastilky na krk, tak snad to pomuze a nebudu muset v pondeli k doktorce 🙏
@Slunečnice0303 píše:
Tak jsem tady taky a @Karmen23 děkujeme 🌻
Gratulujeme
@Terda18
Kup si tantum Verde sprej do krku, mě vždy pomůže do dvou dnů 🙏
To mě mrzí, ze jsi taky prožila ZT ![]()
Ahoj, my máme doma jedno dítě. Jinak v zari jsem měla ZT s revizi a teď v lednu SP bez revize.
Teď jsem po první MS po SP a čekám na ovulaci. Dnes jsem 9 DC, ale mívám hodně dlouhé cykly. Začala jsem brát drmek, takže doufám, že ovulace bude nejpozději 20 DC.
Všem nám přeji, ať to vyjde ![]()
@Nicole 1234
Ahoj, moc držím palečky aby to vyšlo co nejdřív 🙏 🙏
Na dlouhé cykly je super gynex. Popřípadě ho zkus když drmek nebude pomáhat ![]()
@Karmen23 Já už zkoušela kontryhel, ale ten mi přijde, že mi cykly ještě víc prodlužuje. Tak doufám, že to nebude případ i toho drmku.
@Nicole 1234
Jj ten to dělá, s kontryhelem taky nemám moc dobrou zkušenost… pak napis jestli drmek pomohl
![]()
@Lotyyy ja budu testovat pristi vikend ![]()
@Terda18 ja taky uz dva dny bolest v krku, trochu ryma. Cekam, jestli se to ještě víc rozjede. Ale ovulaci uz mam ted čerstvě za sebou.
@Lenny93 Ahooj
to jsem ráda, že jsi tu taky. Jak to u tebe tedy teď vypadá?
@Terda18 @Asijetotu
Holky, na bolest krku můžete zkusit Streptokill. Bohužel tada zatím nemám osobní zkušenost, ale prý je to zázrak a kolikrát pomohl i od atb a tak. Tak kdybyste měly zájem 😊.
@Monifa
Promiň, jsem zmatená… k čemu gratuluješ? 😀
@Asijetotu no já když by sem ji měla za sebou, tak bych sla asi k dr., ale takto se bojim aby mi to nerozhazelo nějak 🤦♀️ 😂 a radeji ovulku a snažení, než atb a nic 😂 hlavně až na ten krk se cítím dobře, takže počkám ☺️ jen doufám že můj chlap bude ok, začínají ho bolet klouby a nebudeme si nic… je to chlap, tak aby vubec nejaky snazeni bylo 🤦♀️ 😂 jak mi řekne o víkendu, když už bude ovu třeba, že dnes nic necitim se dobře, tak ho zastřelím 😂