Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
3.3.23 21:41

@HejTer
Já to taky propočítávám na měsíc porodu :D prosinec by se mi moc nelíbil :D bych se bála, ze budu v porodnici o Vánocích :D ale tak kdyby to teď vyšlo tak bych se taky nezlobila :D jak ty jsi na tom? Kdy mas ovu nebo jak dlouho jsi po? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
3.3.23 21:43

@Karmen23 ne. Nikomu jsme nerekli, ze se snazime. Pořád slysim nejake narazky at si pořídíme druhe. Ale vzdy se smejeme, ze to jedno nam bohatě staci. Kamaradka to vsude vytroubila a pak jim to neslo dva roky, takže byla pod strasnym tlakem okoli a rodiny. Tak jsem rekla, ze takhle to urcite nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1125
3.3.23 21:44
@Lotyyy píše:
Holky kdo bude testovat v příštím týdnu? je tu někdo?

:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.3.23 21:48
@Karmen23 píše:
Holky taky vás s*rou lidi když vám řeknou ať na to nemyslíte a že ono to přijde samo? :D :D :D

@Karmen23 anoooo! Manžel mi to zrovna dnes řekl! :D Já vím, že to myslí dobře, ale i tak…. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
3.3.23 21:48

@Asijetotu
Tak já to taky všude netroubím, ale když jsme chtěli malého tak to byli otázky typu a kdy dítě, ze už jsme spolu dlouho a ze mám na to věk 😃 ( bylo mi 28 ) a ať na to nemyslíme ze to je nejhorší a pak to nejde atd 😃 a teď když už jedno máme tak se taky lidé ptají a co druhé a my jim říkáme ze uvidíme co bude ze možná ještě jedno jo ale časem a oni ze se to povede hlavně na to nemyslet :D tak se musím vždycky smát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
3.3.23 21:50

@Terez00
Jo, doma to mám občas stejný :D :D :D a hlavne u mě je to složitější v tom ze beru clostik takže já musím hodně plánovat :D pořad mi říká ať to nemám v hlavě ať na to nemyslím :D a je pravda ze to moc v hlavě nemám protože malý je ďábel :D ale u mě to bez plánování proste nejde :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
3.3.23 21:54

@Karmen23 jasny chapu. Ja si prave tohle soukromí hodně drzim. Je mi neprijemne, kdyz z okoli o me vi nekdo neco soukromého. Kazdopadne otázky taky jsou, nejdriv kdy bude dite. Pak kdy bude svatba. Pak kdy bude dalsi dite. Ale vetsina lidi z okoli nejsou manzele, tak to vždy obrátím, ze dalsi dite si poridim po jejich svatbe. A je klid :lol: nejvic jsem se musela smat, kdyz mi svagrova rekla, ze na me pozna stoprocentně az budu v tom. A to ze přestanu pit vino. A ja se pak doma musela smat, ze hlavne ze na podzim az do potratu v 11tt, kdy jsem cele týdny mela ukrutne nevolnosti, tak na me nepoznal nikdo nic :lol: do ted ani nikdo nevi, ze jsem byla na revizi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
3.3.23 21:57

@Asijetotu
Takže jedno dítě už mas a pak máš za sebou revizi?
Jo tak tyhle kecy znám :lol: :lol: :lol:
To není špatný jim říct ze druhé bude až se vezmou :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
3.3.23 22:04
@HejTer píše:
@kudlanka96 to je fakt, vanocni miminka. Snad vyjdou ještě jako předvánoční dárek a ne až pod stromeček 😂Taky vždycky s každým cyklem propocitavate termín porodu? Já bych to měla do stedryho dne stihnout i s případným prenasenim 😮‍💨

Já to teda prepocitavam vždy a ten prosinec se mi vůbec nelíbí 😀, mám strach, že bych byla na Vánoce v porodnici a moc by mě to mrzelo, kdybych nebyla doma s malou a manželem 😀. A tak celkově bych si spis prala dítě na jaro-léto. Malá je v červenci a bylo to super. Ale zase kdyby se podařilo dřív, samozřejmě bych byla šťastná 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
3.3.23 22:06

@Karmen23 joo ono to fakt funguje. Nejlepší jsou ty, co uz jsou jakoby x let zasnoubeny a jeste se nevzali. Mas videt, jak hned sklapnou :lol: garantuji, ze uz se vickrat nezeptaji :lol: hele nejdriv jsem mela SP okoll 8tt, pak biochemko, pak syna. A ted revizi na podzim a přísahám, ze minulý měsíc jsem maleho dusika na testu videla. I manzel ho videl. No ale nakonec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
3.3.23 22:27

@Lotyyy ted uz budeme vědět, o koho jde :lol: hele tak super, s cipkem bude určitě vse v pořádku a přeji, at se brzy zadari :* jinak já se cítím fajn. Mela jsem teda CIN II a za půl roku cytologie a test na HPV a s vysledky potom na kontrolu na kolposkopii, tak jsem rada. Teď ještě nějak dát dokupy ten cyklus no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
3.3.23 22:29

@NellyK. Určitě hele. Listovka se podle me užívá normálně v kuse ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
3.3.23 22:46

@Slunečnice0303 já mám prave zrovna 1dc, tak jsem dneska začala brát

@Karmen23 no doufám ze ovulace zas nebude 20. den😂 ale s prvním dítětem jsem měla taky 20. den a přenášela jsem 3 dny dle termínu určeného podle menstruace.
Kdyby to klaplo v březnu tak koukám termín 8.12.😂 fakt už mi hrabe

Ten prosinec je fakt asi nejhorší mesic, zima teprve začíná, furt to malý miminko oblikat, k tomu stres s porodem přes svátky. Ale zase bych už radši aby to klaplo teď, než později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
3.3.23 23:52

@Karmen23 přesně!!! ✌️s*rou. Přijde mi, že lidi jsou šíleně netaktní na tyhle témata jako je svatba dítě a podobné 🤷‍♀️

Příspěvek upraven 04.03.23 v 00:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.3.23 00:51

Ahojte ženy jsem tu nová, mám 4 dětičky a teď bysme chtěli společné s manželem druhé miminko, v prosinci mimoděložní těhu a od začátku února se snažíme, tak snad nám to všem vyjde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí