Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Asijetotu
Zkusím, jsem zvědavá
aha, tak to mě mrzí
já měla před synem 2× ZT v 10 týdnu…
neměla jsi mamatest? Mě udělal mamatest falešného ducha někdy v říjnu
to jsme ještě sice nezkouseli mimi ale mela jsem zpoždění ![]()
@Terda18
Souhlasím
proto já se nikoho na takové věci neptam… a už vůbec né na děti… každá žena co se tyče tohoto tématu k tomu má povětšinou svůj příběh
…
@Denda 123 ahojky
teda 4 dětičky, klobouk dolů
![]()
A jak staré máš děti?
My se snažíme s manželem o druhé, máme syna v, v říjnu mu bude 8let, snažíme se od srpna, v říjnu a teď v lednu jsem o mimi přišla hned na začátku už 2× no ![]()
Do toho nález na čípku, byla jsem na biopsii, užívala jsem nějaká antibiotika a budou mě teď více hlidat, mám nějaký predrakovinovy stav
do snažení o miminko jsme ale dostali zelenou, tak se snažíme co to jde
![]()
@Karmen23 nee. Prave se tech falesnaku bojim, tak delam jen dr maxe. Ovulacni i tehotenske ![]()
@HejTer píše:
@Lotyyy já prave u hodně holek četla ze kontryhel prodlužuje. Pijes ho cely cyklus?
Já ho pila první mesic když jsem otěhotněla s prvním dítětem a teda zrovna mi tehdy vyšla ovulace dyl než bezne. Třeba o 4-5 dnů. Samozřejmě to mohla byt i náhoda no🤷🏻♀️
Ono to casto pry nejdriv jakoby prodlouzi a potom postupne zkrati na neco co by melo byt ok jsem cetla
jinak s inositolem mam dobrou zkusenost na ovulaci, vylozene citim ucinky, zkraceni cyklu nevim, mam ho pravidelny ![]()
@Lulu0707 super, tak budu držet palce ať to klapne. Já taky testnu v úterý asi, pokud ms do té doby nepřijde. Mám už ale takové zvláštní bolení, jak když každou chvílí přijde ![]()
@Lenny93 tak to jsem ráda, že to u tebe dopadlo také dobře
teď ještě ten cyklus. Bereš něco na podporu? Zkusila si tu macu?
Ahoj ženy, taky se přidávám 🙂. Kéž by nám to všem brzy vyšlo
! Jo, nosifol je super na zkrácení cyklů. Mám dlouhé (kolem 42) a po něm zatím nejkratší 29dni. Ale už to teď budeme zkoušet poprvé s Clostylem, tak jsem zvědavá 🙂
@Lotyyy dekuju a nápodobně ![]()
Hele Macu mam doma, ale zatím ne.. Četla jsem o ní, ze pokud není úplně v pořádku štítná zlaza, nemela by se asi brát
doktorka me totiž brala krev a mam u štítné žlázy nějakou jednu hodnotu leeehce sníženou.. Přitom jsem s ní nikdy neměla problémy. Tak jsem si ted koupila tinkturu z aronie - je právě super na štítnou žlázu. No a jak me bude dělat ten hormonální profil, tak tam se štítná zlaza taky vyšetřuje, tak uvidíme. Jinak beru zatím jen Fertipronu, ale inositol v ni na me asi nějak vliv nema.. Beru ji 3 měsíce. Tak možná zkusím pak Gynex ještě ![]()
@Asijetotu
Jj ty jsou nejlepší od Maxe
jak jsi na to tam tento cyklus? ![]()
@Lenny93 Ahaa, to jsem vůbec nevěděla, že se nesmí při štítce. Dobrý vědět. Jinak já tu fertipronu taky teď mám ale asi jen měsíc a už mi bude i docházet, tak sem si pak koupila femibon (ten je o pulku levnějši) a k tomu čistej inositol. Moje klasika je, kombinovat všechno dohromady ![]()
@Karmen23 ted jsem asi 2 nebo 3 dpo. Ale lezim od vcera s anginou. Navic me od ovulace poboliva bricho, coz se mi nikdy nestalo.ale uz to skoro vymizelo. A jeste navic je to prvni mesic bez kontryhele. Nejak uz jsem se na to vsechno vykaslala ![]()
Zdravím, tak se jdu k vám přidat, vezmete mě mezi sebe? 🍀 všem moc držím palečky a jsem zvědavá, zda bude tento měsíc osudným 🤍 💪🏼
@adruska27
Jasný ze vezmeme 😊. Vítej a držím palce, aby se brzy zadařilo 🍀 ✊🏻.