Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
4.3.23 07:02

@Asijetotu
Zkusím, jsem zvědavá :D :D aha, tak to mě mrzí :,( já měla před synem 2× ZT v 10 týdnu… :( neměla jsi mamatest? Mě udělal mamatest falešného ducha někdy v říjnu :D to jsme ještě sice nezkouseli mimi ale mela jsem zpoždění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
4.3.23 07:04

@Terda18
Souhlasím :) proto já se nikoho na takové věci neptam… a už vůbec né na děti… každá žena co se tyče tohoto tématu k tomu má povětšinou svůj příběh :) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1843
4.3.23 07:38

@Denda 123 ahojky :mavam: teda 4 dětičky, klobouk dolů :kytka: :pankac:
A jak staré máš děti?
My se snažíme s manželem o druhé, máme syna v, v říjnu mu bude 8let, snažíme se od srpna, v říjnu a teď v lednu jsem o mimi přišla hned na začátku už 2× no :(
Do toho nález na čípku, byla jsem na biopsii, užívala jsem nějaká antibiotika a budou mě teď více hlidat, mám nějaký predrakovinovy stav :( do snažení o miminko jsme ale dostali zelenou, tak se snažíme co to jde :oops: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
4.3.23 08:22

@Karmen23 nee. Prave se tech falesnaku bojim, tak delam jen dr maxe. Ovulacni i tehotenske :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
4.3.23 09:11
@HejTer píše:
@Lotyyy já prave u hodně holek četla ze kontryhel prodlužuje. Pijes ho cely cyklus?
Já ho pila první mesic když jsem otěhotněla s prvním dítětem a teda zrovna mi tehdy vyšla ovulace dyl než bezne. Třeba o 4-5 dnů. Samozřejmě to mohla byt i náhoda no🤷🏻‍♀️

Ono to casto pry nejdriv jakoby prodlouzi a potom postupne zkrati na neco co by melo byt ok jsem cetla :) jinak s inositolem mam dobrou zkusenost na ovulaci, vylozene citim ucinky, zkraceni cyklu nevim, mam ho pravidelny :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
4.3.23 10:14

@Lulu0707 super, tak budu držet palce ať to klapne. Já taky testnu v úterý asi, pokud ms do té doby nepřijde. Mám už ale takové zvláštní bolení, jak když každou chvílí přijde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
4.3.23 10:16

@Lenny93 tak to jsem ráda, že to u tebe dopadlo také dobře :) teď ještě ten cyklus. Bereš něco na podporu? Zkusila si tu macu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
4.3.23 10:31

Ahoj ženy, taky se přidávám 🙂. Kéž by nám to všem brzy vyšlo :srdce:! Jo, nosifol je super na zkrácení cyklů. Mám dlouhé (kolem 42) a po něm zatím nejkratší 29dni. Ale už to teď budeme zkoušet poprvé s Clostylem, tak jsem zvědavá 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
4.3.23 11:56

@Denda 123 přeji, aby vám miminko vyšlo co nejrychleji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
4.3.23 12:04

@Lotyyy dekuju a nápodobně :*
Hele Macu mam doma, ale zatím ne.. Četla jsem o ní, ze pokud není úplně v pořádku štítná zlaza, nemela by se asi brát :nevim: doktorka me totiž brala krev a mam u štítné žlázy nějakou jednu hodnotu leeehce sníženou.. Přitom jsem s ní nikdy neměla problémy. Tak jsem si ted koupila tinkturu z aronie - je právě super na štítnou žlázu. No a jak me bude dělat ten hormonální profil, tak tam se štítná zlaza taky vyšetřuje, tak uvidíme. Jinak beru zatím jen Fertipronu, ale inositol v ni na me asi nějak vliv nema.. Beru ji 3 měsíce. Tak možná zkusím pak Gynex ještě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
4.3.23 12:07

@Asijetotu
Jj ty jsou nejlepší od Maxe :D :) jak jsi na to tam tento cyklus? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
4.3.23 14:08

@Lenny93 Ahaa, to jsem vůbec nevěděla, že se nesmí při štítce. Dobrý vědět. Jinak já tu fertipronu taky teď mám ale asi jen měsíc a už mi bude i docházet, tak sem si pak koupila femibon (ten je o pulku levnějši) a k tomu čistej inositol. Moje klasika je, kombinovat všechno dohromady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
4.3.23 14:16

@Karmen23 ted jsem asi 2 nebo 3 dpo. Ale lezim od vcera s anginou. Navic me od ovulace poboliva bricho, coz se mi nikdy nestalo.ale uz to skoro vymizelo. A jeste navic je to prvni mesic bez kontryhele. Nejak uz jsem se na to vsechno vykaslala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
4.3.23 14:45

Zdravím, tak se jdu k vám přidat, vezmete mě mezi sebe? 🍀 všem moc držím palečky a jsem zvědavá, zda bude tento měsíc osudným 🤍 💪🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
4.3.23 14:52

@adruska27
Jasný ze vezmeme 😊. Vítej a držím palce, aby se brzy zadařilo 🍀 ✊🏻.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí