Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lotyyy aha, no tak já mám právě taky čas. Předposlední ms jsem měla 29DC ale poslední 26DC. Dneska jsem teprve 23DC takže bych ráda vydržela s testováním až na příští týden..
@Betuska88 tak to je fakt lepší počkat, než být zklamaná, mě to vždy pak mrzí, ale to testování mám ráda, ten adrenalin
a ty si sleduješ ovulaci? a jak dlouho se snažíte? o první, druhé, třetí? To je otázek co ![]()
@Lotyyy noo to je otázek ![]()
U mne je to složitější, před několika lety mi řekli že mám polycystické vaječníky. Také jsem měla endometriozu, ale ta se prý může těhotenstvím změnit takže to teď nevím… jinak jsme měli dvě děti a jedno zamklé v 10.týdnu. Jedno dítko ale několik let bojovalo s vážným vzácným onemocněním a vloni jsme o něj přišli…
Jinak předchozí těhotenství byla vždycky až po clostilbegytu, bez něj jsem neotěhotněla, tak nevím jestli se mi to vůbec podaří. Mám v plánu se další cyklus zeptat jestli by mi ho případně zase dr nedala. (O první jsme se snažili 2 roky a potom víc jak po roce zase až díky clostilbegytu)
@Slunečnice0303 taky jsem koupila ten viridian. Tak snad přijde ovulace dřív než zas 20dc😅
@HejTer
Taky mivas ovu pozdeji? Jaký mas cykly? Jinak já jsem s Viridianem spokojena. Mám od nich i listovku, probiotika a vitamin D. Tak snad nám pomůže a dojde ovu trochu dřív 🍀 ✊🏻.
![]()
Tak jsem taky tady, už mě nebaví číst x skupin, jak se člověk každý měsíc presunuje
Jinak ted to bude rok, co se snažíme o druhé. V únoru už sem si dělala naděje…4 dny zpoždění, ale nakonec nic…
Taky už vám přijde, že se můžete stavet na hlavu a stejně nic? ![]()
Holky přidávám se k vám a doufám, že budeme mít pod stromeček dárečky!!
První mimčo se nám povedlo hned a na to druhé si asi počkáme ![]()
@Slunečnice0303 já jsem dlouho kojila a celou dobu jsem nemenstruovala. Až od října mám cyklus zpět a pokazdy jiný. Ze začátku okolo 30 dnů, v lednu 27, teď 34. Teda a těch 27 by mi nevadilo, to čekání u dlouhejch cyklu je fakt pruda. Ale zas jsem otěhotněla s prvním dítětem, když jsem měla zrovna dlouhej cyklus. Taky mám viridian rada, tak nám držím palec aby hezky fungoval. Dnes jsem brala poprvé.
Ahoj holky
přidávám se k vám i sem
![]()
Je to dobrý nápad tahle skupina, protože my „dlouhodobé“ snazilky se pořád přesouváme z měsíce do měsíce a tady můžeme být pořád ![]()
Dnes jsem si koupila kyselinu listovou, myslíte, že ji můžu začít užívat už teď během menstruace? Doteď jsem brala Femibion ![]()
@kudlanka96 to je fakt, vanocni miminka. Snad vyjdou ještě jako předvánoční dárek a ne až pod stromeček 😂
Taky vždycky s každým cyklem propocitavate termín porodu? Já bych to měla do stedryho dne stihnout i s případným prenasenim 😮💨
@NellyK. myslím si, že to ničemu neuškodí, taky bych jí začala užívat hned. ![]()
@NellyK. Ahoj, listovku můžeš začít užívat kdykoli během cyklu 😊
Holky taky vás s*rou lidi když vám řeknou ať na to nemyslíte a že ono to přijde samo?
![]()
@HejTer
To mi vykladej, furt nějaký čekání 😀. Ale já se teď asi nedočkám, mám pocit, že budu mít anovulacni cyklus. Tak snad se nebude MS loudat 😀. Tobě ale držím palce, aby se brzy zadařilo 😊. Kolik jsi DC? Já budu brát od 1 DC, teď už to asi nemá smysl.