Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Asijetotu
Aha, takže by tě tento měsíc asi těhotenství moc nepotesilo kvůli té angíně ne? ![]()
Mě kontryhel před synem trosku rozhazel cykly
tobě pomohl??
@adruska27
Ano, vítej mezi námi
držím palečky aby jsi brzy našla //
jak dlouho se snažíte? ![]()
@Karmen23 proc myslis, ze nepotesilo? Ja jsem nazoru, ze kdyz je prcek zdravý tak, jak ma byt, tak se udrzi i pres anginu a vsechno ostatni
hele kontryhel jsem pila uz kdysi na srovnani cyklu a parada, i pri snazeni jsem s nim vzdy otehotnela na prvni dobrou. Ale ted po několika mesicich nic, tak uz jsem se na to vykaslala. Cyklus i ovulaci bych rekla, ze mam stejnou s nim i bez nej. Tak uvidime no.
@Karmen23 děkujiii :smiling_face_with3_hearts: v létě jsem vysadila antinu, ale jako ofiko jsme si to řekli v listopadu🫣
@Lotyyy jak me právě volala doktorka skrz tu štítnou zlazu, tak jsem se mrkla na net. No uvidím, léčit se se štítnou a snažit se o mimčo.. Asi taky nic moc. Kéž by ty hodnoty pak vyšly dobrý ![]()
Jinak taky mám v plánu po dobrani Fertiprony brát Femibion
brala jsem ho cele první těhotenství a je fajn co se týče listovky. A k tomu zkusím asi ten gynex. Jinak taky ráda kombinuju ![]()
@Asijetotu píše:
@Karmen23 proc myslis, ze nepotesilo? Ja jsem nazoru, ze kdyz je prcek zdravý tak, jak ma byt, tak se udrzi i pres anginu a vsechno ostatnihele kontryhel jsem pila uz kdysi na srovnani cyklu a parada, i pri snazeni jsem s nim vzdy otehotnela na prvni dobrou. Ale ted po několika mesicich nic, tak uz jsem se na to vykaslala. Cyklus i ovulaci bych rekla, ze mam stejnou s nim i bez nej. Tak uvidime no.
Souhlasím. Ja dokonce na začátku prvního těhotenství brala 2× atb.. V 8 tt a pak v 11 tt a vse v pořádku ![]()
Ahoj holky! Tak jak to dnes vypadá, tak jsem to asi dostala.
Ale je to teď jiné, nemám bolesti a mám to hodně, hodně slabé, spíš jen špinění. Zkusila jsem test a ten negativní. Máte někdo s tímto zkušenost? ![]()
Ahoj, mohu se taky přidat
? Snad bude tenhle rok náš
! Ale lepší teda, kdyby se zadařilo dříve než na konci roku ![]()
Ahoj, tak doufám, že tento měsíc bude úspěšný pro všechny! Tento rok má být prý extra plodný. ![]()
Se vším všudy se snažime od Srpna 2022, mezitím jsem prodělala pár biochemických těhotstvi, naposledy prosinec/leden a když jsem to vzdala, smířila jsem se s tím, že to nejde a dáme tomu 2 roky než půjdu na uměle oplodnění. Partner mezitím, ukončil druhou práci, že je to teď zbytečne když plně pracuji a za pár dní jsem nečekaně našla //. Duchové se dlouho drželi, než čárka začala sílit, ale po 2 dnech meškani čárka sílí každý den. Ovulace vůbec netuším kdy byla, dle odhadu 14.2. (18DPO) Dnes jsem dle MS 4+4tt HCG 4+0 bylo jen 21, 4+2 67 málo, ale hodnota se ztrojnásobila za 2 dny a testy sílí. Tak doufám v samé dobré zprávy. Na krev další jdu v pondělí. Ale po těch všech zkušenostech mám strašný strach, jestli je to v pořádku, zda to není mimodelozni atd. Pořád běhám na WC, jestli jsem to náhodou nedostala, protože mám podobne pocity a naštěstí nic. ![]()
Ten strach je neskutečný.
Držím pěsti ať to tento měsíc tady všem také vyjde a konečně se můžeme radovat.
![]()
Tak mě mé pocity opět nezklmaly, ach jo
takže dneska 1DC kurňa fix ![]()
@Lenny93 tak to dej vedet jak to u tebe s tou stitkou probíhá, snad ti to co nejdřív srovná.
@Tulipan30 moc moc gratuluji a doufám, ze i my ostatni budem mít taky takové štěstí ![]()
@Karmen23
Serou!
Ale mají pravdu. Hodila jsem vše za hlavu, doslova jsem se na to vykašlala a jednou nám to ujelo v únoru a jsou tam! Stejně tak v září, když jsem slavila 30 a měla jsem jiné starosti. ![]()
Držím pěsti.
![]()