Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dekuji
Dalsi blazniva zenska do party, co se kazdy mesic sleduje ![]()
@Lenny93 @Lotyyy
Ahoj děvčata, no.. nevím co si myslet, abych pravdu řekla
![]()
Udělala jsem dnes dr.Maxe odpolko, jak jsem vstala po noční. Ale sotva viditelný duch. Vyfotila jsem pro porovnání se včerejším mamatestem.
Doufala jsem v lepší výsledek. Je ve mě malá dušička, že se zadařilo, vzhledem k tomu, že na dr maxu jsem nikdy ducha neměla. Samozřejmě se to snažím dál všemožně omluvit. Ale je pravdou, Že oproti včerejšku jsem měla hrozně zředěnou moč, na noční jsem totiž vypila asi 2,5 litru vody. Sice jsem testovala až jsem vstala, ale i tak byla moč poměrně dost světlá ![]()
Teď už jsem zase na noční. Včera nad ránem jsem našla v hlenu tři miniaturní jasně červené nitky krve, o čemž taky
netuším, co si myslet. Uhnizďování tak pozdě je určitě kravina. Dneska už nic. Mám jen poměrně dost hlenu konzistencí podobnému tomu plodnému, jen je teda bílý úplně, ms prostě pořád nikde. Pořád mě už několikátý den bolí prsa. Podbřišek se uklidnil, i když teď jako by mě tam lechtalo
a bedra cítím stále. Achjo, fakt nevím ![]()
Jo a ohledně testů jsem si pročítala z aktuálnějších diskuzí zkušenosti a dost uživatelek psalo, že mamatest má oproti maxovi více barviva a ukazuje dříve i dříve se potom čárky vybarvují. Údajně si max dost pohoršil, tak nevím. Každopádně nedávno mi lékárnice v dr max lékárně tvrdila, že mama test je úplně stejný výrobce jako dr max a nijak se od sebe testy kvalitou neliší, čemuž teda ani náhodou nevěřím ![]()
@CandyAn ahoj a kolik si DPO a kolik dní máš zpožděnou MS? Nejlepší by bylo zajít jako samoplatce na krev, abys měla jasno.
Jinak co říká lekarnice o těch testech, tomu teda taky nevěřím, že by to byl stejný výrobce.
@Moňulinka92 píše:
@Lenny93DekujiDalsi blazniva zenska do party, co se kazdy mesic sleduje
Přesně tak ![]()
@CandyAn Ahoooj, hele vidím ducha i na tom z Maxu. Takže bych to brala, ze to neni falešný.. To, že je slabsi bude určitě tou naredenou močí a taky tím, že to je jiný test.. Takže toho bych se nebala. Teď bych teda testovala jednou značkou a koukala, jak čárka sílí. Moc ti přeji, aby to vyšlo
hlavně nam dávej vědět s dalšími testy.
@Bellamia ahoooj, no právě nejspíš 15 dpo
Ovulaci jsem měla později. Samozřejmě nemám potvrzeno žádným testem, ale měla jsem bolesti v podbřišku a plodný hlen 18. 2. ![]()
Chtěla jsem od lékárnice přímo mamatest a ona mi chtěla prostě nacpat jejich, nic jiného v tom nevidím ![]()
@CandyAn tak to se klidně mohla ovulace opozdit a proto jsou čárky teprve slabé a budou sílit 😊 Jojo v Maxovi mi taky furt cpou tu jejich značku ať jdu pro cokoliv. Kdyztak mamatesty mají v drogerii Teta, jestli máš někde poblíž 😊
@Lenny93 Ahooj, no něco málo tam vidět je. Ale teda do prčic, nemohla mi tam vyskočit aspoň pořádně viditelná čárka, ať mám trochu jasno?
Toto je na palici. Pokud je to falešné, nebo je něco špatně, ať už to aspoň sakra dostanu
![]()
Pokud ms do rána nepřijde, stavím se po cestě z práce do lékárny a půjdu po mamatestech. Pak jak se po noční vyspím,
zkusím testnout i mamatestem i tím jedním zbylým od Maxe.. uvidíme.. a nebo taky ne. Každopádně dám vědět
![]()
A děkuju ti
![]()
@Bellamia To ona se opozdila určitě. Většinou mívám cyklus 28-30 a tedy ovulaci 14-16dc ale minulý a tento cyklus se mi ovulace posunula dál a tím pádem se mi prodloužil i cyklus. Jen možná byla ovulace o nějaký ten den později, než jsem zaznamenala ten plodný hlen, těžko říct, no
![]()
Vím, že prodávají sluníčko, přebal mamatestu?
Ale to bych musela do města. Takto mám po cestě dvě lékárny. Kousek od práce a pak jednu v místě bydliště. Tak se stavím do lékárny
![]()
@Terda18
Nepropadej panice, testuj dal a uvidíš 😊. Buď bude ovulace později a nebo si ji jen nezachytila 😊. Jednou za čas prý muže být anovulační cyklus (já ho asi mám, jsem 23 DC a testy porad negativní). Ale taky jsem častokrát četla, že ženský ho měly negativní, přesto ovulace byla a otěhotněly. Takže v klidu a držím palce ✊🏻 🍀.
@CandyAn
Ahoj, nejlepe testovat jednou značkou. Dr Max má málo barviva a určitě bych je nesrovnavala. Pokud mas ještě jeden Dr max a pak Mamatest, tak je udělej z jedné moči a uvidíš rozdíl 😊. Jinak v Tetě mají Sluníčko (prebal Mamatestu), ale nově mají i Mamatesty 😊. Držím palce a těším se na další tvoje testy 😊.
Ahoj holky. Se stitnou zlazou se taky lecim uz od dětství. Mam snizenou funkcni, beru denne leky. S otehotnenim problem nebyl
pak akorat v těhotenství kontrola kazdy měsíc a zvýšení dávky léků, jinak nic.
Jinak syna mam listopadoveho, tak jsem si prala jarni miminko, at si naposledy v zivote ten kocarek maximalne uziju. V tehle chvili bych uz byla rada za kazde rocni obdobi, hlavně at uz
kamaradka letos rodila 23.12. Takze vanoce v porodnici, doma dcerka 4r a pritel. Tak si to odlozili a vanoce si udelali 27. Ale i tak rikala, ze z toho nic nemela. No ale po dvou letech snazeni se ji narodila zdrava dcerka a to je to nejhlavnejsi ![]()
Ahojky, novym rokem se pridavam k vam. I kdyz se snazime uz od minuleho roku. Loni 26.4.22 jsem byla na kyretazi, zamlkle tehu. 🥲 Vyzkousela jsem Gynex, Tiande kuru na podporu tehu a stale nic. U doktora jsem byla a je vsechno v poradku. Uz nejakou dobu na doporuceni beru Femibion 1 na podporu. V unoru jsme zkouseli chytit ovulaci coz se povedlo. Ted jen cekam na 14.3 jestli se dostavi MS. Od nedele mam pnuti v podbrisku ale vim ze to nemusi nic znamenat. Kdy si myslite ze je dobre delat tehu test? 🤔 Vim, ze by se mel delat az po terminu MS … ale?🤷🏻♀️
@CandyAn falešné to podle mě není, kdyz se duch ukázal na dvou různých testech
ale chápu te, to čekání je šílený.. Taky jsem to s dcerou tenkrát tak měla. Tak pěkné testuj dál a těším se na silnější čárky ![]()
@Asijetotu je super mít tu někoho, kdo s problémy se stitnou v pohodě otehotnel ![]()
S tou kamarádkou to chápu. Člověk si nakonec stejně přeje mít hlavně zdravé děti a zbytek (napr ty Vánoce atd) jdou stranou ![]()