Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CandyAn no právě, taky radši vždy zkouším prvně přírodní cestu.
A jak rikas, ne všechno je vždycky hned.. Je potřeba to zkusit dyl jak 1 cyklus.
Jako kdybych mela cyklus ok, jak před 3 lety s dcerou, neresila bych to a nic nebrala na cyklus.. Ted si musim nějak pomoct ale ![]()
@Lenny93 píše:
@Dee55 určitě dama dekuju.
No jak rikas.. Je to všechno úplně jinak vid. Všechno jen neee jednoduchýi když jako mam v okolí nějaký případy, kdy holky otěhotnely ani nevedely jak.. Dítě nechtěly a byla to nehoda. Ja tohle ale prostě stejně nechapu
@Lenny93 píše:
@Dee55 určitě dama dekuju.
No jak rikas.. Je to všechno úplně jinak vid. Všechno jen neee jednoduchýi když jako mam v okolí nějaký případy, kdy holky otěhotnely ani nevedely jak.. Dítě nechtěly a byla to nehoda. Ja tohle ale prostě stejně nechapu
Já ti řeknu proč to tak je.. protože prostě po čem ho**o
zákon schválnosti je zákon schválnosti… nechceš a přijde to ani nevíš jak, chceš a kde nic, tu nic
Moje sestra je toho taky příkladem. První bylo nehoda, ani nevěděla jak. Druhé plánované a jakou dobu se nedařilo ![]()
@Lenny93
Taky mam v koli dve ktere k tomu prisli ani nevedeli jak 😂 Coz je docela nefeeer vuci nam vsem, co na tom makame uz peknou dobu. Ale zase budeme zkusene v bylinkarstvi a ruznych tabletkach. Vzdy na tom hledam neco pozitivniho. 💪 Me jestli to ted nevyjde tak me ceka dalsi chytani ovulace ale uz s gynekologem. Coz bude sranda, vypocita mi presne na hodini kdy😅 Pracuji na smeny a prizel ma casko 24 tak uplne vidim jak budeme honit ten cas. No uz si z toho delame srandu. Chtela bych jeste zkusit nejaky caj a zacit cvicit Mojzisovou. To je muj dalsi plan.
@Lenny93
Já Gynex užívala druhý cyklus a ovu testy zatím porad negativní (23 DC), takže s ovu mi asi zatím moc nepomahaji. Ale minuly cyklus jsem to dostala 33 DC, což bylo super. Před tímto cyklem jsem byla taky poprvé na vyvolání a dostala jsem to 56 DC, proto jsem taky Gynex nasadila. Dam mu ještě jeden cyklus šanci a uvidím. Snad aspoň upraví tu MS. Jinak taky beru hned 3×7 kapek a brala jsem je minule do pozitivního ovu testu a teď jsem je brala ty 3 týdny. Minule jsem čekala zase do 1 DC, i když to bylo víc jak ten týden pauzy. Neměl by se v těhotenství, tak jsem raději testovala a čekala na MS a pak až nasadila 😊. Snad jsem to napsala aspoň trochu srozumitelně a něco z toho pochopíš 🙈 😀.
@CandyAn
Ono je to taky podleme psychikou, holky co zakhle do toho vlitly tak maji vsechno na parku
nebo aspon kolem me
Pak jsou taci co maji radi veci naplanovane a tem to nejde
Muj priklad
Zaklad je nemyslet ale copak to jde? ![]()
Taky jsem testovala jak blázen několik cyklů, jednou i když jsem to dostala
![]()
Druhý cyklus snažení jsem i měřila bazální teplotu, zadávala do grafu na FF, zkoušela sledovat čípek, hlen. Ale pak jsem se uklidnila. Přestala jsem. Pak už jsem testla třeba 12 dpo, na testu nic a už jsem dál netestovala s tím, že počkám, jestli ms přijde.. no a vždy přišla. Až tento cyklus jsme se rozhodli tomu jít trochu naproti a nasadila jsem si Gynex, partnerovi selen + zinek + macu a začali jsme používat Conceive gel +.. no a teď jsem teda testovala tuším 11 nebo 12 dpo, nic bílo. pak duch 14 - 15 dpo… je to teď nějaké jiné, ale možná si to jen namlouvám.. nicméně teď za toho půl roku, co zkoušíme, jsem na mamatestu ducha nikdy neměla až teď. Asi před rokem jsme si nedali pozor ( nebránili bychom se už v té době) měla jsem zpoždění a na mamatestu mi hned po namočení začal najíždět krásně viditelný růžový duch. o pár dní později bílo a ms dorazila.. ale tam si myslím, že něco bylo, jen to prostě odešlo s ms ![]()
@Slunečnice0303
Me ovu srovnalo Tiande 🤷🏻♀️ vzdy 13 den cyklu. Zkus se na to kouknout. ![]()
@Dee55 Hotové babky bylikářky a šamanky
![]()
Jak píšeš o tom čaji, připomnělo mi to, že mám doma i čaj od Mojžíšové plodnost a početí. Ten jsem si uvařila teda akorát asi třikrát. Ten je údajně taky fajn.
@CandyAn
Tak lepsi nez do sebe hned ladovat chemii 🤔 ![]()
Aspon vyzkousime co na co je dobre ![]()
Ona ma i cajik? No tak super. To dekuji za zmineni 🙏
@CandyAn
Kazdej to radi ale nikdo nerekne jak to udelat 😅
Vsichni chytri.
Nebo takove to, moc to hrotis!
( po dvou letech kdo by nehrotil)
![]()
Na netu jsem narazila na testy plodnosti.. nemáte s nimi zkusenost?
@Moňulinka92 jejda to mas teda taky nepříjemný zážitky 🤦♀️ držím palce aby si brzy našla // a bylo už vše v pořádku ❤️ snad se nám podaří všem 🙏
@Dee55 píše:
@Lenny93
Taky mam v koli dve ktere k tomu prisli ani nevedeli jak 😂 Coz je docela nefeeer vuci nam vsem, co na tom makame uz peknou dobu. Ale zase budeme zkusene v bylinkarstvi a ruznych tabletkach. Vzdy na tom hledam neco pozitivniho. 💪 Me jestli to ted nevyjde tak me ceka dalsi chytani ovulace ale uz s gynekologem. Coz bude sranda, vypocita mi presne na hodini kdy😅 Pracuji na smeny a prizel ma casko 24 tak uplne vidim jak budeme honit ten cas. No uz si z toho delame srandu. Chtela bych jeste zkusit nejaky caj a zacit cvicit Mojzisovou. To je muj dalsi plan.
Taky mám v práci kolegyni, co se zadařilo hned měsíc po svatbě a na školení si sedala hned vedle mě a říkávala věci typu, ani jsem nečekala, že se to podaří hned
…jako přeji jí to, nikomu by člověk nepřál to opakované zklamání s každou další menstruaci a naději že ti tentokrát konečně vyjde
.
Mojžíšovou jsem cvičila, některým ženám z mého okolí pomohla, tak snad to tak bude i u Tebe ![]()