Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slunečnice0303
Ja mela od doktora doporuceno si je delat rano a vecer ve stejny cas. Zacala jsem 11den cyklu. Mam cyklus 28. A 13den se vyloupla. Vypada to ze si ji bud nechytila mrsku a nebo jeste prijde🤔
@Slunečnice0303 jo vlastně, to jsi psala, pravda
ja jsem na sebe právě taky zvedava.. Ovulaci asi nemam, tak doufám, ze se MS meskat nějak nebude. Hele a cítíš nějak podbrisek? Protože ja byla 12 DC u doktorky na utz a pry se ovu nechystá. A me od 13 dne vlastně doted (dnes jsem 19 DC) bolí podbrisek, divný tlaky.. Pres den, jak něco delam, to tak necitim.. Ale jak večer lehnu, tak des. Dřív jsem ovu cítila fakt jen cca 1 den.. Jenže ted me poboliva fakt zvláštně prostě.. Jak kdyby dole bylo něco jinak no ![]()
@Lenny93 Ahoooj, tak jsem testla
![]()
Že by teda? ![]()
Nevím na kolik vděčím gynexu, nebo tomu gelu, ale věřím v to, že gynex měl svůj podíl ![]()
Teď jen aby už se nedostavila ms, dost mě bolí teď podbřišek, jako kdybych to měla dostat, co jsem se vzbudila
![]()
Btw, mamatest je očividně citlivější ![]()
@Terda18
Ale tak 15 DC je ještě pohoda 😀, to ještě vykoukne 😊. Držím palce, aby brzy ✊🏻 🍀.
@Dee55
Já je dělala taky 2× denně, ale stejně tam nebyl zadnej posun. Teď tři dny jsem neměla kapacitu testovat 2× denně. A jinak testovat by se mělo od 10-20 hodin. A ráno alespoň ze 3. moci. Takže tam to okno pro ten posun fakt takový není.
@CandyAn
Jee, paráda 😊, tak to už potichu gratuluji 🍀.
Jinak u mě to možná vypadá na malý posun 😊. Přijde mě po uschnutí malinko silnější. Uvidím zítra 😊.
Holky, jak jsem v sobotu ráno dělala ten test a byl negativní, tak teď vypadá takhle, to se asi dělá normálně po nějaké době, že?
Omlouvám se za chlupy, mám kočky 😂 😂
@Slunečnice0303 holka, kazdy den na tebe myslim. A ten posledni test mi teda prijde hodne nadejny. Ja tomu verim, ze ovu ti tento cyklus urcite dojde ![]()
Tyjo holky vás dočíst, musela jsem přeskakovat.😀 Těm kdo našel // gratuluji.♥️
U mě začaly dny pozorování.🙄 😀 Začala mě bolet prsa, píchání v podbřišku na vaječníkách a vodnato-kremový výtok. Každopádně to není o nic na víc než předchozí měsíce. 😀 Potvrzena ovulace testem byla 15DC (to byl i sex) a dnes jsem 21DC.
Ze soboty na neděli jsem se probudila s bolestí v krku a tak moc se mi to nehodí. Zítra dentálka, nějaké zařízovaní,…
No a dnes mě v práci povýšili na vedoucí pozici, tak doufám, že mi to zaměstná mozeček a nebudu myslet na to vše kolem miminka.🙄 😀 🙏
@Slunečnice0303 krása, gratuluju ti
![]()
Já jsem se dlouho neradovala. Začala jsem špinit a hrozně mě bolí podbřišek a bedra. Takže nejspíš se mi rozjíždí MS
![]()
@Slunečnice0303
Zlato ten poslední test je vážně nadějný 😍 😁 třeba zítra už bude pozitivní 😁
Holky co se týče ovu testů - vy testujete 2× denne aby jste zachytili ovulaci?
Nemám s nimi moc velkou zkušenost ![]()
Tyjooo holky musim se Vam pochlubit mym dnesnim malym „porodem“ 😂 byla jsem dneska u zubarky. V rijnu se vratila z materske, a jelikoz je hrozne fajn, sverila jsem se ji, ze se snazime o mimi😁 no a ona dneska: „Furt nejste tehotna? Vypadl mi po Vas pacient, tak ze bych Vas mohla zrasit, a dalsi dva roky na zuby nebudem muset sahnout“, rikam Fajn, co uz nadelam 😁 takze moje 2hodiny muceni zacali RTG, pokracovali vrtanim 3zubu, a trhanim dvou spodnich osmicek, celkem na to padli 4injekce. Doktorka se se mnou loucila slovy: „tak ted uz muzete otehotnet, az se priste uvidime bude to s mimcem“ 😂 😂 💪🏻
@Slunečnice0303 tak určitě testuj ještě. Ale je pravda, ze ten dnešní vypadá nadějně, tak snad ještě dojde ![]()
@CandyAn jeee parada, moc gratuluju! A drzim palce at mrska nedorazi ❤️ 🙏🏻
@Slunečnice0303 Tyjooo to je fakt zvlastni🤔 a BT nemeris? Ze by sis to overila jeste jinym zpusobem 🙁 😘