Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3938
7.3.23 18:53

@needtobreathe @Terda18
Ahoj holky, chci vás trochu povzbudit 😊. Já testuji asi od 10 DC, ale protože jsem magor a nikdy jsem neměla ovulaci brzo 😀. Ale to jsem nechtěla napsat 🙈 😀. Chtěla jsem napsat, že jsem dneska 25 DC a konečně mám skoro pozitivní ovu test 😊. Takže testuje dal a uvidíte, že na vás ta druhá čárka vykoukne 😊. A nebo jak už bylo řečeno, muže být anovulační cyklus. To se holt čas od času muže stát. Ale nezoufejte, kdyby to tak bylo, další cyklus bude váš ❤️. Držím palce ✊🏻 🍀.

@Lenny93
Budu testovat, našla jsem ještě jeden test navíc a zítra stejně budu mít další krabičku 🙈 😀. Snad bude nejpozději zítra pozitivní, ale hned další ten zase negativní 🙈 😀. Abych je zase neměla pozitivní několik dni, to je takový na prd 😀. Si navymejšlám 😇 😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
7.3.23 19:02

@Slunečnice0303 no to jo, pěkně pozitivní a pak at je čárka zase slabá :lol: a když jsou teda třeba 4 dny pozitivní, znamená to něco? Nebo jak se to bere? Pozitivní ten poslední?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.3.23 19:31

@Slunečnice0303 dekuju za podporu :srdce: Nerada bych si davala do hlavy, ze neco neni v poradku, takze tvuj pribeh me potesil :hug: Budu testovat dal a uvidime.

Koukam ze mas take delsi cykly. Tak drzim palecky at to utika a ten ovu test je uz konecne uplne pozitivni! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.3.23 19:34

@Terda18 jee, tak to fakt mame uplne stejne 🤦‍♀️ 😀 Je to teda trosku na palici. Tak nam preju at tu carku uz konecne najdem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
7.3.23 19:38

@Lenny93 no vidis, to me ani nenapadlo. Nepozoruju zadne zmeny :roll:

Takze ty taky testujes a zatim se ti ji nepodarilo zachytit?

Pokud budeme i dalsi cykly neuspesny, taky si necham udelat nejaka vysetreni a muze poslu taky :roll: Tak drzim pesti, aby ovulka dorazila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
7.3.23 19:56

Ahoj všichni, mohu se přidat?
Už jsem tedy starší ročník 🙈 🙈
Ale chceme ještě jedno poslední mimi, už je mi přes 40,ake dusi asi 20 někdy 25 😀 😀
Nám ta sebou dva císaře, tak mám trochu strach.ale dle lékařky je jizva ok a budu poté stejně více hlídaná a riziková..

Když se tedy podaří 🌺 tak asi potrebuju s někým o tom popovídat atd.. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
7.3.23 20:38

@Nicol-8
Ahojky, vítej mezi námi :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
7.3.23 20:39

@Lenny93
Když jsou pozitivní 4 dny, je to pěkně na prd 😀. Někdo říká “vzít ten poslední pozitivní a od toho těch 24-48 h. ovu”, někdo zase “od nejvyraznejsiho 24-48 h. je ovu”. Ale jak to doopravdy je, netuším 🤷🏼‍♀️ 😀. Já to takhle několikrát měla a v tom cyklu se nikdy nezadarilo. Buď to byla náhoda, nebo ne 🤷🏼‍♀️. V cyklu, kdy jsem otěhotněla jsem měla jeden den pozitivní test, skočili jsme na to a další už byl negativní. Proto vždy doufám v pozitivní test jen jeden den 🙈 😀.

@needtobreathe
Nevím jak dlouho se snažíme, ale učíte si nenamlouvej, že je něco špatně 😊. Já vím, je to těžký, ale nepomůže to ničemu. Nejdůležitější je být optimista a myslet pozitivně 😊. Jako samozřejmě jít po příčině a kdyžtak to řešit, ale nikdy nespadnout do nějakých depresi, že se nikdy nezadaří 😊.
Jojo, já mám ty cykly na prd. Mám je nepravidelný a docela dlouhý. Taky jsem teď druhy cyklus brala Gynex a uvidím. S ovu ale asi moc nepomohl. Nebo teda neposunul ji dopředu. Od 1 DC budu brát inositol ve vyšší dávce a ten by měl ovu posunout dopředu, tak uvidím 😊.

Jinak teď 19:30 jsem dělala ještě test a je zase slabsi 😳 🤔. Tak jsem zvědavá na zítra, ale možná byl vrchol mezi 14:00, kdy jsem dělala první test a 19:30, kdy jsem dělala ten druhej 🤷🏼‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
7.3.23 20:54

@needtobreathe dekuju :srdce: zatím ne.. Ale ja tenhle cyklus hele testovala 2 dny a prdim na to :lol: doktorka me 12 DC podle utz rekla, ze pry to na ovu nevypadá :nevim: na levém vaječníku mam prý malou cystu a na pravém nic extra nevidela.. Tak nevím no. Jestli na základě jednoho utz v jeden den udělat hned závěr, ze ovu nebude? Upřímně nevím, jak to funguje.. Jestli i kdyby byla ovu dyl, tak prostě i třeba toho 12 DC by musel být nějaký dominantní folikul? A nebo az dyl? Těžko říct.

Každopádně ja mivala vždy krátký cykly, cca 25 dni. Jenže od prosince jsem to najednou nedostala, pak vyvolavacka.. Ted jsem teda měla MS po té vyvolavacce, ovu asi teda nic.. No a teď čekám, jestli to dostanu snad normálně.. Protože kdyby melo přijít dalsi šílený zpoždění a další vyvolávacka, tak uz fakt nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
7.3.23 20:56

@Nicol-8 ahooooj, vítej a at se brzy zadari  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
7.3.23 20:58

@Slunečnice0303 testy vypadají zajímavě.. Vypadá to teda, ze ta nejvyšší hladina uz byla 🙏

Jinak každopádně chapu.. Jako mít 4 dny pozitivní testy asi taky neni nejlepší, když pak vlastně teda nevíš, co a jak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
madla90
7.3.23 20:59

@Slunečnice0303
Jeeee tak už si se sočkala.🥳 ♥️ Krása!

• Citovat
  • Upravit
3938
7.3.23 21:05

@Lenny93
Určitě bych nedělala závěr z jednoho utz. Já jsem chodila na folikulometrii a zrovna v tom cyklu, kdy jsem otěhotněla, jsem byla 15 DC na utz a přesně mě řekla, ze to na ovu nevypadá. Pak jsem šla 18 DC a řekla me, ze ten den bude asi ovulace. Ale přitom byl folikul 17,5mm. Já jsem ale doma ještě testovala a pozitivní ovu test byl až 19 DC a myslím si, že 20 DC, kdy už byl ovu test slabý proběhla ovulace. Takže na základě jednoho utz bych nedělala závěr, že není ovulace. Kor, když mas teď delší cykly. Spis bych testovala a nebo měřila Bt. A nebo to neřešit a proste sexovat 😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
7.3.23 21:07

@Lenny93
Jojo, asi teda vrchol byl někdy odpo, aji mě dost tlačí podbřišek. Ale kdo ví, nevidím dovnitř, i když bych rada 😀 😀. Uvidím co zítra testy.

@madla90
Jojo, konečně 🙈. Měla jsem mít ovu nějak jak ty a přitom jsem týden za tebou, nebo 😀? Kolik dpo dneska jsi? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
7.3.23 21:20

@Slunečnice0303 moc dekuju za názor. Potěšila jsi me :lol: :hug: me to prave taky přišlo takový zvláštní.. Čekala jsem, že si me pozve i dalsi dny. No ale jsem rada, ze me aspoň udělá ten hormonální profil. Pak teda prý zase mrkneme na ovulaci ten další cyklus. Tak jsem zvedava. Kdyztak se nenechám uz tak odbyt.

A jsem za tebe rada skrz tu ovulaci a testy. Vyplatilo se počkat a testovat, určitě ta nejvyssi hladina byla :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí