Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3067
8.3.23 14:17

@Claire1991
Snad ano 😍 zkusím testnout za 11 dni :D
Jak ty jsi na tom? Už beres clostik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
8.3.23 14:19

@Slunečnice0303 právě ani ty bolesti jsem neměla 🤦‍♀️ to je měsíc úplně na houby 🙈 ale zase … pozor… v listopadu kdyz jsem otěhotněla, tak jsem taky neměla poprve bolesti 😍 ale bylo to tak ten 14 dc a to teda myslím, že by mi ty testy ukázaly, nebo aspoň trošku víc třeba 🤷‍♀️ no asi je to tento měsíc na nic a budu doufat v příští 🙏 ☺️
A ty máš krásnej testík 💪 🤗 držím pěsti aby byl jen jeden pozitivní 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.3.23 14:21

@Lenny93 Bohužel moje první :( přemýšlím zda brát Femibion 1 na podporu? Hádám že jen kys. listová asi nebude stačit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 14:44
@Karmen23 píše:
@Claire1991
Ahojky, tak to vypadá ze dnes 16 DC pozitivní ovu test :) sex byl včera tak ještě zítra :D
Vypadá to ze clostik zabral 🙏

Krásný test :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 14:46

@Lůca162 dej kdyztak vědět. Ja kromě toho inositolu asi o ničem nevím. Jedině pak hormony.. To me doktorka rikala - tipuju, ze asi myslela clostyl, který taky tady odsud holky berou.

Pak existují i injekce. Svagrova ma polycysticky vaječníky a clostyl nezabral a dostavala 3 měsíce po jedné injekci na ovulaci.

Příspěvek upraven 08.03.23 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.23 14:46

HPV

Ahoj holky,
Minulý týden se po revizi a 4 letech snažení objevily // :potlesk: nicméně jsem po první návštěvě doktorky značně nervózní. Na začátku února jsem byla na preventivce a mám LSIL včetně HVP :( Příští týden jdu na podrobnější kontrolu.
Prošla jste si tím některá v těhotenství?
Mám panikařit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
8.3.23 14:47

@Lenny93
Děkuji :D :* snad to bude ten pravý cyklus :D 🙏 😃 a mimi hurá na prosinec 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 14:48

„@Slunečnice0303“
Vypadá to dobře. Hlavně ať neni silný 4 dny, jak píšeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 14:52

@Zdena2697 mrzí me to, opravdu :( ale ono to vyjde neboj. Mam kolem sebe lidi, kteří čekali a měli i problémy a vyšlo to 🙏 jinak Femibion je fajn, ale jsou jakoby „jen“ vitaminy s listovkou hele. Ale i vitamíny jsou pro fungování organismu důležitý. Holky tu doporučuji i kapky Gynex nebo Macu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 14:55

@Neznámá0987 ahoj, gratuluji a neboj se. LSIL jsou ty méně závažné změny na cipku a budou si te během těhotenství hlídat. Často se stává, že po porodu se tyhle změny úplně vytratí. Pokud by se to během těhotenství změnilo na to horší, HSIL tak by podle mě počkali az porodis a pak bys podstoupila konizaci. Ale opravdu se neboj, tyhle změny co mas, můžou opravdu pak po porodu vymizet a nebo je takto můžeš mít porad bez jakéhokoliv zhorseni. A kdyby se přece jen někdy zhorsily, odstraní je a bude to v pořádku :hug: me treba letos v lednu zjistili na preventivce hned ty horší, HSIL a mam za sebou i konizaci. A vse v pořádku, ted se snažíme o druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 14:56

@Karmen23 věřím ze ano a mimi hezky pod stromeček :D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.23 14:59

@Lenny93 Ahoj, ani nevíš jak ráda toto čtu. :kytka: Od rána nad tím přemýšlím a vlastně šla stranou i radost, že se ten pozitivní test potvrdil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
8.3.23 15:18

@Neznámá0987 určitě se nestresuj :) Jak píše Lenny, budou tě jen hlídat. Taky to mám už za sebou a vše v pohodě. Na LSil naopak doporučují těhotenství, dost často to pak mizí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
8.3.23 15:23

@babybaby19
Ahoj, určitě bude růst 😊. Jen bude asi ovulace malinko později. Ja jsem měla v cyklu, kdy jsem otěhotněla s dcerou, 15 mm 15 DC a 19 DC jsem měla pozitivní ovu test, hopli jsme na to a za 11 dni krásná čárka na tt 😊. Držím palce, abys to měla stejně ✊🏻.

@Lůca162
Ty jo, už si nevybavuju. Brala jsem ho v roce 2020. Teď jsem si ho opět koupila, ale ještě nenačala. Ale já večer ochutnám a dam ti vědět 😀. Myslím, že ale nemá příchuť 😊.
Jojo, teď vypadá test dobře, i když jsem dneska 26 DC, což je docela pozdě a i případně MS se zase posune 😒 😀. Jojo, ja po pozitivním testuji dále, abych věděla, že po vrcholu lh hormonu v těle zase dojde k poklesu, když test další den zeslábne. Protože když ti v těle stoupne lh hormon na maximum, je to těsně před ovulaci. Jakmile zase klesne, dojde k prasknutí a uvolnění vajíčka. Nebo teda mělo by 😀. Takže ja testuji dal a pak taky třeba vidím, že mám testy pozitivní několik dni a to je docela na prd. Nejsem si pak jistá, že k ovulaci vůbec dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
8.3.23 15:31

@Terda18
Bohužel nevidíme do těla a klidně si ovulaci už mít mohla. Ono to fakt není pokaždé stejný. Jednou muže být bolest, pak nemusí. Nebo jak jsem psala, někdo prý vůbec pozitivní testy nemá a přitom ma ovulaci 😊. Třeba to zrovna tento měsíc vyjde, když to nejmin cekas 😊. A kdyby ne, konec světa to není a další cyklus to určitě vychytáš ✊🏻 😊.
Děkuji, snad už další pozitivní nebudou 🫠 😀.

@Lenny93
Sama jsem zvědavá 😀. A moc děkuji 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí