Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
8.3.23 22:55

@Lenny93 Děkuju moc za podporu :hug: budu hlídat ovu a snad to vyjde brzy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 23:07

@Betuska88 jsem zvedava na test :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
8.3.23 23:09

@Mimi8 Ahooj, samozřejmě. Vítej mezi nama :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2828
9.3.23 06:55

Všechny nové vítám ;)
Jinak holky asi nic. Když ho hodně sleduju pod světlem tak mám pocit že tam něco jako stín může být, ale možná je to jen ryska. Já nevím, nikdy jsem neměla nic co bych takhle zkoumala. I když byla čárka slabší, tak vždycky jsem ji viděla. Na fotce asi taky nebude nic vidět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
9.3.23 08:10

@Betuska88 ahoj. Mam to taky tak. Asi 3 dny do ms, ale na testu asi nic. Ale zase jsem měla pozdeji ovulaci, tak si myslim, ze jsem teprve mozna 7dpo? Ale poprvé v zivote jsem měla ovulacni bolesti a normalne mam hodne silne pms a ted vubec nic. Ale resim teď nějaké veci v praci a mam toho plnou hlavu, stres, takze mozna jsem to pms tim uplne premohla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
9.3.23 08:33

@Betuska88
Teda, to se ti to moc s tou krvi nerozseklo. Ale být tebou, tak se na krev objednám. Pokud budeš těhotná, tak to bude k ničemu (pokud to má být ta krev na hormonální profil), ale rozhodne to neublizi. Držím palce, aby čárka ještě vykoukla 😊. A pokud mas foto, tak pošli 😊.

@Asijetotu
Tak pokud jsi teprve 7 dpo, tak to je fakt hoodne brzy a pokud nemáš klasicky pms, tak je velká šance 😊. Držím palce a verim, že za par dni tady ukazes pozitivní test 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
9.3.23 08:43

@Slunečnice0303 ja vim, ze je brzo. Ale zkusit jsem to musela, vis jak :lol: kazdopadne po vazne divoke diskuzi v praci, kdy uz jsem dnes mela přijít podat vypoved, me vcera sef navstivil doma a prosil, abych se vratila. Ze mi kyvne na uplne vsechny podminky, co si reknu. :D tak se asi za tyden do prace vratim a bude to trochu rozptyleni. I kdyz jsem se zarekla, ze uz tam nevkrocim teda :D ale smlouva na dobu neurčitou vid, tak se mi ji nechce rusit kvuli pripadne ppm. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
9.3.23 09:19

@Asijetotu
7 DPO je málo, zkus testnout ještě tak za 2-3 dny :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
9.3.23 09:27

Holky, tak dnes ráno konecne pozitivni OT :dance: jsem mimochodem už 19DC. Ještě udělám jeden odpoledne, ale předpokládám, že ovulka proběhne dnes v noci/zítra. Plán na dnešní večer je tedy jasný :oops:

@Terda18 @Slunečnice0303 co vase testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
9.3.23 09:29

@Slunečnice0303 Jakoby já si taky myslim že je všechno v pořádku, přeci jen už to jednou vyšlo, ale nevyšlo (víš jak to myslim). Takže taky otěhotnět můžu, jen jak píšeš ty, nějak to nesedlo, chce to čas. My si stále s manželem říkáme, že prostě až bude ten správný čas tak to vyjde. V loni jsme dělali byt, svatba a teď je takový klid, takže by to už mohlo přijít :D A je možný, že jsem se tím hodně stresovala a to dělá své :roll: Nebo mám třeba jen nedostatek hormonu, což se zjistí teprve, no uvidíme. Manžel byl na spermiogramu (teď nějak nevim kdy) :D chvilku po novém roce myslím :think: a vyšel báječně, takže ten je zdravej.
Tak to by bylo hezké, takhle 3 roky od sebe mít děti je myslim úplně akorát :-) Nemají od sebe velký rozdíl a zase se z toho „nezblázníš“ :D
Takže když jsi to tak nějak nejmméně čekala tak ti to vyšlo :-). Ono určitšě, až se ti ten cyklus srovná, tak to bude něco jiného.
Já mám teda to štěstí že je mám nějakým způsobem pravidelný. Nedokážu si představit mít ho tak dlouhý jak ty :-)

No uvidím jak bude dneska vypadat test :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
9.3.23 09:34

@Slunečnice0303 Je dekuju, jdu jeste v pondeli na kontrolu tak jsem zvedava :D jinak jsem uz radsi začala testovat ovu aby mi nic neuteklo :D :dance: Hrozne si to přeju aby to tento cyklus vyšlo preci jenom 9 mesicu furt nic tak jsem z toho uz spatna :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
9.3.23 10:00

@Asijetotu
Kdo jiný by tě měl chápat, než já? 😂 Dobrý je, že fakt ještě muže čárka v pohodě vykouknout 😊. Těším se na ni 😍. Jinak šéf tě ukecal? Ale tak aspoň ze přistoupil na tvoje podmínky 😊. To jsi psala ty, o tom blbym kolektivu, ne? Tak snad na tebe hned za par dni vykouknou dvě čárky a budeš moct rovnou skoncit 🙈 😀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
990
9.3.23 10:02

@needtobreathe gratulujuuuu huraaa 💪 💪 já testnu tak do hodinky, takže ještě nevím, ale jsem skeptická 🙈 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
9.3.23 10:09

@needtobreathe
Kraaasnej test 😊. Jen teda, mělo by se testovat až +- od 10h. a holky tady psaly, že až tak ze 3. moči. Po noci je prej vyšší hladina LH. Ale u tebe je test krasnej, tak myslím, že je to v pohodě a ještě zkus jeden večer a uvidíš, že to bude v pohodě 😊. Přesně takhle jsem to měla s dcerou, 19 DC pozitivní, skočili jsme na to a bylo to 😍 😀. Moooc držím palce ✊🏻 🍀.

@Lůca162
Tak to je paráda, že je manžel v pořádku 😊, to mate z poloviny vyhráno 😊. Teď ještě ty podchytis ovulaci a je to hotovo 😊. Mooc držím palce 😊.
Uvidíme, co si pro nás osud nachysta 😀.
Jsem zvědavá na tvůj dnešní test 😊.

@babybaby19
Chápu, zda se ti to dlouho. Měla jsem to stejně, říkala jsem si, jak je to nekonečný. Dcera nám trvala přesně rok a ted zpětně mi to přijde jako hned 😀. Ale věř mi, chápu to. Když člověk něco strašně chce, i minuta trvá hodinu 😊. Určitě testuj a jsem zvědavá na velikost folikulu v pondělí ✊🏻 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
9.3.23 10:22

Holky vy co jste mi včera psali ze mám ukázkový ovulacni test tak koukejte z dneska :lol: :mrgreen: takže to mám brát ze dnes je až ten vrchol- pozitivní? :) nemám s nimi moc velkou zkušenost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí