Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12374
6.3.23 19:29

@CandyAn ahooooj, no pěkný hele, podle me to tam je :dance: tak ted at čárka krásně sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 19:31

@madla90 tak přeji štěstí, aby to tentokrát vyšlo :dance: a skrz tu práci - věřím, že rozptýlení to bude určitě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 19:33

@TerkaS98 no teda to byl sakra proces u zubařky :mrgreen: ja zubaře přímo nesnáším a mam strach z každé návštěvy. Za me horší jak porod :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.3.23 19:34

@TerkaS98
@Lenny93
Ahoj holky, už jsem sem psala. Asi z toho nic nebude. Začala jsem špinit. I trochu jasnou červenou. Takže nejspíš se mi rozjíždí ms :,( :,( :zed:

Podbřišek bolí jako na ms a bedra taky, ale šíleně :(

No dlouho jsem se neradovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
6.3.23 21:24

@CandyAn Nekecej 🙁 🙁 🙁 tak to me hrozne mrzi 🤧 drz se zlato, a neves hlavu do dalsiho snazeni, urcite to vyjde dalsi mesic ❤️ 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
6.3.23 22:35

@adruska27
Jestli je tohle test z neděle, tak to asi nic neznamená, je mi líto. Ale pokud ti MS ještě nedosla, zkus testovat znova a třeba na tebe druhá čárka ještě vykoukne ✊🏻 😊.

@Asijetotu
Jee, děkuji, to je od tebe hezky ❤️ 😊. Možná fakt nakonec bude 😀. Jsem zvědavá na zítra 😀.

@Karmen23
Děkuji ❤️ 😊. Jako někdy testuju 2× denně, ale jelikož je na to jen krátký okno, takovej posun tam vidět není. Ale kdybys ho dělala třeba někdy v 10 a byl skoro pozitivní, tak zkus ještě večer a třeba zrovna v ten večer bude jasne pozitivní. A další den by měl být už negativní 😊.

@TerkaS98
Nesnáším zubaře, bleee 😀. Raději gynda 😀 😀. Ale aspoň už to mas za sebou 😊
BT nemerim. Měřila jsem před dcerou a nebyla jsem z toho vůbec moudra 😊. V cyklu, kdy jsem otěhotněla s dcerou mi jeden den (19 DC) vyšel krasne pozitivní test, skočili jsme na to, 20 DC už byl negativní a za 11 dni krásná čárka na testu 😊. Ono to půjde, ale chce to svůj čas 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3938
6.3.23 22:38

@CandyAn
Jejda, to je mi líto. Ale někdo muže špinit, zkus nasadit Ascorutin, někomu pomůže a krvácení zastaví. A nebo zkus zavolat Dr a vysvětlit situaci, třeba nasadí progesteron. Držím palce, určitě to dobře dopadne ✊🏻 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12374
6.3.23 23:00
@CandyAn píše:
@TerkaS98
@Lenny93
Ahoj holky, už jsem sem psala. Asi z toho nic nebude. Začala jsem špinit. I trochu jasnou červenou. Takže nejspíš se mi rozjíždí ms :,( :,( :zed:

Podbřišek bolí jako na ms a bedra taky, ale šíleně :(

No dlouho jsem se neradovala

Už to čtu. Omlouvám se :( achjo, to me teda mrzí, jestli se MS nakonec rozjede :,( no znáš to - vždy je nejaka nadeje. Držím pěsti a dej vědět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
6.3.23 23:34

@Slunečnice0303
Dobře, děkuji za info :) zase zítra pošlu test :D :D :D ale pořad cítím, ze se ve mě něco děje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.23 00:43

Ahojky holky omlouvám se že to sem dávám anonymně co si o tom myslíte včerejší večerní test 🙂 děkuji za odpověďmi

• Citovat
  • Upravit
999
7.3.23 07:36
@Karmen23 píše:
@Claire1991
Já i u prvního tehu jsem ho brala 5-9 a teď taky :) gynekolog říkal ze na clostil dobře reaguji a pokud tento měsíc neotehotnim tak ať s MS mu zavolám, posle mi e-recept clostiku a objedná mě na kontrolu. Takže tento měsíc ovu testy, ale už od 11 DC zkousime ob den :) a beres ho 0-0-1 nebo 1-0-1 nebo 1-1-1? :)

Tak to by mohlo brzo vyjít velmi brzy, jestli na něho dobře reaguješ 😊. Přála bych ti aby už tento měsíc :*. Budeš dělat ovulační testy že?
Mám ho brát jednou denně, tak jsem myslela,, že si ho teď vezmu dneska ráno 😁…ale nevím, jestli to tak je dobré, v letáku je jen po jídle, nic jiného :nevim:. A od 12. dne taky začnu testovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.3.23 07:38
@Anonymní píše:
Ahojky holky omlouvám se že to sem dávám anonymně co si o tom myslíte včerejší večerní test 🙂 děkuji za odpověďmi

Za mě pozitivní, máš stejně zbarvené. Tak držím palce, aby to vyšlo a za 14 dní jsi měla na těhotenském testu dvě čárky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
7.3.23 07:58

@TerkaS98 @Slunečnice0303 @Lenny93

Dobré ráno holky,

no je to k naštvání.. 🫣 😩testla jsem i dnes ráno, hádám forma masochismu 🤦🏼‍♀️

Zítra myslím už tam nic nebude.

A jak se daří vám jinak? ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
7.3.23 08:08

@Claire1991
Já ho u syna brala taky jen 1× denně a to večer, ale asi je to jedno jestli se bere ráno nebo večer :D
Moc děkuji :* tobě také přeji aby to vyšlo hned // :hug: Ano testuji od 11 DC :D dnes jsem 15 DC a budu testovat kolem 10:30. Jinak do teď testy byly negativní, ale pamatuji si, ze u syna byla ovu 16-17 DC.
Jaké mas ovu testy? Já mam dr.Maxe. Lákali by mě clearblue 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.3.23 08:11

@CandyAn To je mi moc líto. Zkusila bych na tvém místě taky zajít za lékařem. Pokud nekrvacis silně, tak tam ještě naděje je. A jak psaly holky, může pomoct progesteron… též ho mám napsaný na konci cyklu na případné udržení těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí