Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CandyAn ahooooj, no pěkný hele, podle me to tam je
tak ted at čárka krásně sílí ![]()
@madla90 tak přeji štěstí, aby to tentokrát vyšlo
a skrz tu práci - věřím, že rozptýlení to bude určitě ![]()
@TerkaS98 no teda to byl sakra proces u zubařky
ja zubaře přímo nesnáším a mam strach z každé návštěvy. Za me horší jak porod ![]()
@TerkaS98
@Lenny93
Ahoj holky, už jsem sem psala. Asi z toho nic nebude. Začala jsem špinit. I trochu jasnou červenou. Takže nejspíš se mi rozjíždí ms
![]()
Podbřišek bolí jako na ms a bedra taky, ale šíleně ![]()
No dlouho jsem se neradovala
@CandyAn Nekecej 🙁 🙁 🙁 tak to me hrozne mrzi 🤧 drz se zlato, a neves hlavu do dalsiho snazeni, urcite to vyjde dalsi mesic ❤️ 🙏🏻
@adruska27
Jestli je tohle test z neděle, tak to asi nic neznamená, je mi líto. Ale pokud ti MS ještě nedosla, zkus testovat znova a třeba na tebe druhá čárka ještě vykoukne ✊🏻 😊.
@Asijetotu
Jee, děkuji, to je od tebe hezky ❤️ 😊. Možná fakt nakonec bude 😀. Jsem zvědavá na zítra 😀.
@Karmen23
Děkuji ❤️ 😊. Jako někdy testuju 2× denně, ale jelikož je na to jen krátký okno, takovej posun tam vidět není. Ale kdybys ho dělala třeba někdy v 10 a byl skoro pozitivní, tak zkus ještě večer a třeba zrovna v ten večer bude jasne pozitivní. A další den by měl být už negativní 😊.
@TerkaS98
Nesnáším zubaře, bleee 😀. Raději gynda 😀 😀. Ale aspoň už to mas za sebou 😊
BT nemerim. Měřila jsem před dcerou a nebyla jsem z toho vůbec moudra 😊. V cyklu, kdy jsem otěhotněla s dcerou mi jeden den (19 DC) vyšel krasne pozitivní test, skočili jsme na to, 20 DC už byl negativní a za 11 dni krásná čárka na testu 😊. Ono to půjde, ale chce to svůj čas 😊.
@CandyAn
Jejda, to je mi líto. Ale někdo muže špinit, zkus nasadit Ascorutin, někomu pomůže a krvácení zastaví. A nebo zkus zavolat Dr a vysvětlit situaci, třeba nasadí progesteron. Držím palce, určitě to dobře dopadne ✊🏻 🍀.
@CandyAn píše:
@TerkaS98
@Lenny93
Ahoj holky, už jsem sem psala. Asi z toho nic nebude. Začala jsem špinit. I trochu jasnou červenou. Takže nejspíš se mi rozjíždí ms![]()
![]()
![]()
Podbřišek bolí jako na ms a bedra taky, ale šíleně
No dlouho jsem se neradovala
Už to čtu. Omlouvám se
achjo, to me teda mrzí, jestli se MS nakonec rozjede
no znáš to - vždy je nejaka nadeje. Držím pěsti a dej vědět ![]()
@Slunečnice0303
Dobře, děkuji za info
zase zítra pošlu test
ale pořad cítím, ze se ve mě něco děje ![]()
Ahojky holky omlouvám se že to sem dávám anonymně co si o tom myslíte včerejší večerní test 🙂 děkuji za odpověďmi
@Karmen23 píše:
@Claire1991
Já i u prvního tehu jsem ho brala 5-9 a teď takygynekolog říkal ze na clostil dobře reaguji a pokud tento měsíc neotehotnim tak ať s MS mu zavolám, posle mi e-recept clostiku a objedná mě na kontrolu. Takže tento měsíc ovu testy, ale už od 11 DC zkousime ob den
a beres ho 0-0-1 nebo 1-0-1 nebo 1-1-1?
Tak to by mohlo brzo vyjít velmi brzy, jestli na něho dobře reaguješ 😊. Přála bych ti aby už tento měsíc
. Budeš dělat ovulační testy že?
Mám ho brát jednou denně, tak jsem myslela,, že si ho teď vezmu dneska ráno 😁…ale nevím, jestli to tak je dobré, v letáku je jen po jídle, nic jiného
. A od 12. dne taky začnu testovat ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky holky omlouvám se že to sem dávám anonymně co si o tom myslíte včerejší večerní test 🙂 děkuji za odpověďmi
Za mě pozitivní, máš stejně zbarvené. Tak držím palce, aby to vyšlo a za 14 dní jsi měla na těhotenském testu dvě čárky 😊
@TerkaS98 @Slunečnice0303 @Lenny93
Dobré ráno holky,
no je to k naštvání.. 🫣 😩testla jsem i dnes ráno, hádám forma masochismu 🤦🏼♀️
Zítra myslím už tam nic nebude.
A jak se daří vám jinak? ☺️
@Claire1991
Já ho u syna brala taky jen 1× denně a to večer, ale asi je to jedno jestli se bere ráno nebo večer ![]()
Moc děkuji
tobě také přeji aby to vyšlo hned //
Ano testuji od 11 DC
dnes jsem 15 DC a budu testovat kolem 10:30. Jinak do teď testy byly negativní, ale pamatuji si, ze u syna byla ovu 16-17 DC.
Jaké mas ovu testy? Já mam dr.Maxe. Lákali by mě clearblue 😃
@CandyAn To je mi moc líto. Zkusila bych na tvém místě taky zajít za lékařem. Pokud nekrvacis silně, tak tam ještě naděje je. A jak psaly holky, může pomoct progesteron… též ho mám napsaný na konci cyklu na případné udržení těhotenství.