Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@CandyAn pokud chceš mít opravdu jistotu udelej si digitální test clear Blue já taky pořád byla skeptická vůči duchům na testech tak sem si udělala ten digitální a měla sem hned jasno
Dokud se mi to nestalo, ani ve snu by me nenapadlo, ze se neco takoveho stat muze.. A co jsem se pak dozvedela, deje se to holkam dnes a denne
Jen se o tom tolik nemluvi.. Me osobne to naopak hodne pomohlo mluvit o tom.. Nejdulezitejsi je verit ![]()
@Karmen23 tak jsem tady, my už se teda snažíme asi rok a třičtvrtě a po problémovém akutním císaři po 19h porodu, revizi a dvou hysteroskopiiích, po silných dávkách estrogenu a dalších hormonů jsem včera náhodou po úplně bláznivém lednu a únoru objevila dvě čárky ![]()
Já jsem teda dneska testla a nic… ani náznak
a to jsem měla takový pocit, že by to mohlo vyjít. Jsem sice teprve 26DC ale minulý cyklus už jsem v těchto dnech dostala MS. Teď ji sice ještě nemám, ale myslím že už by něco na testu bylo vidět. ![]()
@Claire1991
Myslím, ze přijde tak 15-17 DC
… bylo by to super, nezlobila bych se
a brání clostiku je v pohodě
občas si přijdes jen jako nafoukla, třeba jako kdyby jsi byla před MS
ale žádné křeče ani únava
dej vědět jak se po něm citis
jak ho mas brát? A jdeš po dobrání na kontrolu?
@Betuska88 taky sem si myslela celou dobu se mi nic neukázalo až co sem měla 11 den zpoždění tak se mi objevil slabý stínek a pak za tři dny sem objevila slabou čárku a teprve až před dvema dny mám na testu čárku silnou
tak to nevzdávej vše je možné taky sem nevěřila podle příspěvků co tu holky psali jak měly čárku ještě před ms a já 11 dní a jen stínek byla sem z toho špatná a teď se nestačím divit ![]()
@Karmen23 Clear blue už jsem párkrát koupila a ne vždy byl funkční, takže 200,– letělo do koše. Navíc má podle všeho nižší citlivost, než desítkové obyč. Tuším je to 25mlU
pro ten si zajdu až později v případě, že testy budou sílit, digitál pak chci ukázat partnerovi ![]()
@Lenny93 Tak mám nakoupíno
![]()
Ms zatím nikde. Bedra bolí, podbřišek bolí, prsa bolí. Sakra jestli z toto nic nebude, fakt budu najedovaná ![]()
@Karmen23 @Kristen28 holky, moc děkuju, ve čtvrtek půjdu na kontrolu…asi už jsem to teď fakt přestala řešit, že stejně mám sliznici nízkou…byli jsme lyžovat na den v Alpách s mužem, pak i s dcerou na Benecku…několikrát v bazénu…pila jsem aperol, víno…jezdili na lopatách na sněhu, na snowtubingu…no komedie…bude to asi živel jako dcera, s tou jsem byla vědomky jednou lyžovat, ale nechtěla jsem to přiznat, byla to dlouho plánované a já měla tušení, tak se testnula…pak jsem těhotná byla na Mallorce a 1,5mesice před porodem na Vysočině
…
@Karmen23 jo a ještě ty lidi, kteří promlouvají, že už by ta holčička potřebovala sourozence…děláme, co můžeme a dcerka chce hrozně moc sestřičku, tak ji říkáme, že musíme být trpěliví ![]()
Ahoj holky, tak u nás únor nic a v breznu to vypadá na ovu cca pulku mesice, ted mi skoncila ms… nikdy jsem ovu nemerila; kdy ji začínáte testovat? Vzala jsem dost testu at mohu to okno podchytit ![]()
Rikala jsem si ze bych začala 10-11DC
Nebo je to na test ovu brzo?
Diky a úspěšný brezen ![]()