Snažilky 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
6.3.23 07:14

@CandyAn pokud chceš mít opravdu jistotu udelej si digitální test clear Blue já taky pořád byla skeptická vůči duchům na testech tak sem si udělala ten digitální a měla sem hned jasno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
6.3.23 07:14

@Terda18

Dokud se mi to nestalo, ani ve snu by me nenapadlo, ze se neco takoveho stat muze.. A co jsem se pak dozvedela, deje se to holkam dnes a denne :( Jen se o tom tolik nemluvi.. Me osobne to naopak hodne pomohlo mluvit o tom.. Nejdulezitejsi je verit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
6.3.23 07:20

@Karmen23 tak jsem tady, my už se teda snažíme asi rok a třičtvrtě a po problémovém akutním císaři po 19h porodu, revizi a dvou hysteroskopiiích, po silných dávkách estrogenu a dalších hormonů jsem včera náhodou po úplně bláznivém lednu a únoru objevila dvě čárky :-)

• Citovat
  • Upravit
2817
6.3.23 07:27

@Kocicka1987 gratuluju a držím palce ať je vše v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
6.3.23 07:37

Já jsem teda dneska testla a nic… ani náznak :roll: a to jsem měla takový pocit, že by to mohlo vyjít. Jsem sice teprve 26DC ale minulý cyklus už jsem v těchto dnech dostala MS. Teď ji sice ještě nemám, ale myslím že už by něco na testu bylo vidět. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
6.3.23 07:50

@Claire1991
Myslím, ze přijde tak 15-17 DC :D … bylo by to super, nezlobila bych se :D a brání clostiku je v pohodě :) občas si přijdes jen jako nafoukla, třeba jako kdyby jsi byla před MS :D ale žádné křeče ani únava :) dej vědět jak se po něm citis :) jak ho mas brát? A jdeš po dobrání na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
6.3.23 07:51

@Kocicka1987
Moc gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.3.23 07:54

@Kocicka1987 velká gratulace :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.3.23 07:57

@Betuska88 taky sem si myslela celou dobu se mi nic neukázalo až co sem měla 11 den zpoždění tak se mi objevil slabý stínek a pak za tři dny sem objevila slabou čárku a teprve až před dvema dny mám na testu čárku silnou :palec: tak to nevzdávej vše je možné taky sem nevěřila podle příspěvků co tu holky psali jak měly čárku ještě před ms a já 11 dní a jen stínek byla sem z toho špatná a teď se nestačím divit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.3.23 07:58

@Karmen23 Clear blue už jsem párkrát koupila a ne vždy byl funkční, takže 200,– letělo do koše. Navíc má podle všeho nižší citlivost, než desítkové obyč. Tuším je to 25mlU :nevim: pro ten si zajdu až později v případě, že testy budou sílit, digitál pak chci ukázat partnerovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
6.3.23 08:02

@Lenny93 Tak mám nakoupíno :lol: :lol:
Ms zatím nikde. Bedra bolí, podbřišek bolí, prsa bolí. Sakra jestli z toto nic nebude, fakt budu najedovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
6.3.23 08:16

@Karmen23 @Kristen28 holky, moc děkuju, ve čtvrtek půjdu na kontrolu…asi už jsem to teď fakt přestala řešit, že stejně mám sliznici nízkou…byli jsme lyžovat na den v Alpách s mužem, pak i s dcerou na Benecku…několikrát v bazénu…pila jsem aperol, víno…jezdili na lopatách na sněhu, na snowtubingu…no komedie…bude to asi živel jako dcera, s tou jsem byla vědomky jednou lyžovat, ale nechtěla jsem to přiznat, byla to dlouho plánované a já měla tušení, tak se testnula…pak jsem těhotná byla na Mallorce a 1,5mesice před porodem na Vysočině :-)

• Citovat
  • Upravit
Kocicka1987
6.3.23 08:23

@Karmen23 jo a ještě ty lidi, kteří promlouvají, že už by ta holčička potřebovala sourozence…děláme, co můžeme a dcerka chce hrozně moc sestřičku, tak ji říkáme, že musíme být trpěliví :srdce:

• Citovat
  • Upravit
129
6.3.23 09:09

Kdy začít měřit?

Ahoj holky, tak u nás únor nic a v breznu to vypadá na ovu cca pulku mesice, ted mi skoncila ms… nikdy jsem ovu nemerila; kdy ji začínáte testovat? Vzala jsem dost testu at mohu to okno podchytit :)

Rikala jsem si ze bych začala 10-11DC

Nebo je to na test ovu brzo?

Diky a úspěšný brezen :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
6.3.23 09:15

@Kocicka1987 dej pak určitě vědět jak si dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí