Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karmen23 píše:
@Claire1991
Myslím, ze přijde tak 15-17 DC… bylo by to super, nezlobila bych se
a brání clostiku je v pohodě
občas si přijdes jen jako nafoukla, třeba jako kdyby jsi byla před MS
ale žádné křeče ani únava
dej vědět jak se po něm citis
jak ho mas brát? A jdeš po dobrání na kontrolu?
Tak budu držet palce, ať za pár dní proběhne a za 14 dní pak dvě čárky:)
. Chodíš na utz? Nebo testujes ovu testy?
Nemají volný termín dříve jak 27.3. takže se asi spolehnu na ovu testy a uvidím..snad jsou teda spolehlivé i při Clostylu. S Clostylem začínám zítra tj. 5DC do 9DC. A pak asi taky bude zkoušet ob den, ať máme větší jistotu ![]()
@Anazuzzok ahoj, já taky vždy začínám měřit 10 DC, ovulaci mívám většinou 16DC. Takže aspoň sleduji jak zesiluje.
@CandyAn
Kazdej to má jinak, někdo testuje a blázni a někdo je víc v klidu. Já to neumím… být v klidu 🙈 😀. Ale já mám docela výhodu, že fakt testuju rada a nejsem z toho nějaká zklamaná 😊. Jako jo, parkrat jsem 1 DC brecela, ale já jsem obecně spis optimista a pak se hned těším na další cyklus 😊. I když je to u mě s tou ovulaci takový divoký, tak vím, že muzu otěhotnět a jelikož se o druhy snažíme asi od ledna a ještě ne buhvijak, tak jsem totálně v klidu 😀. Spis potrebuju přehled a kor s těmi mými cykly.
Ale těším se na tvůj dnešní test 🍀 😊.
@Kristen28 píše:
@Betuska88 taky sem si myslela celou dobu se mi nic neukázalo až co sem měla 11 den zpoždění tak se mi objevil slabý stínek a pak za tři dny sem objevila slabou čárku a teprve až před dvema dny mám na testu čárku silnoutak to nevzdávej vše je možné taky sem nevěřila podle příspěvků co tu holky psali jak měly čárku ještě před ms a já 11 dní a jen stínek byla sem z toho špatná a teď se nestačím divit
Vážně až po jedenácti dnech zpoždění? To si měla asi ovulku až nějak těsně před obvyklým termínem MS, ne? No uvidím jak to dopadne, aspoň se teď na to přestanu tak upínat a uvidím jestli to třeba do pátku dostanu. Tak nějak čekám že v těchto dnech by to mělo dojít.
Ahoj holky, já do skupin moc nepíšu, každopádně to všechno čtu
tento cyklus vůbec nesleduju, nějak sem rezignovala s tím že se uvidí. Nedělám su ovulační testy, nevim kdy mám dostat MS, tak nějak nevim nic
Uvidim zda mi to přinese štěstí bo ne. V květnu jdu na kontrolu k novému doktorovi, tak mě to právě tak nějak uklidňuje ![]()
Jinak vám všem držim palce a přeju hodně štěstí ![]()
@_Nixol taky myslím, že je to asi pozitivní, ale zkusila bych ještě testnout za dva dny. Držím pěsti, ať to vyjde ![]()
@_Nixol já tam taky vidím 🤗 a to je co říct, já ty duchy moc nevidívám 😅 💪
@Claire1991
Já i u prvního tehu jsem ho brala 5-9 a teď taky
gynekolog říkal ze na clostil dobře reaguji a pokud tento měsíc neotehotnim tak ať s MS mu zavolám, posle mi e-recept clostiku a objedná mě na kontrolu. Takže tento měsíc ovu testy, ale už od 11 DC zkousime ob den
a beres ho 0-0-1 nebo 1-0-1 nebo 1-1-1? ![]()
@CandyAn
Mě clearblue u syna ukázal těhotenství ale ovu jsem od clearblue neměla ale jsou to prý nejpřesnější testy
vím ze i holky si nejdřív udělali papírový test a pak až clearblue s // 😁
@CandyAn píše:
Já ti řeknu proč to tak je.. protože prostě po čem ho**o![]()
![]()
![]()
zákon schválnosti je zákon schválnosti… nechceš a přijde to ani nevíš jak, chceš a kde nic, tu nic
Moje sestra je toho taky příkladem. První bylo nehoda, ani nevěděla jak. Druhé plánované a jakou dobu se nedařilo
Jako jo, bývá to.. Ale pro me je to prostě strašná ironie
![]()